09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Halı perde zaten yetmiyodu buraya
Bi de masa düşünce ayvayı yedik
Ama masa ve konsol pek bişey tutmadı, uygunlardan aldık. Eskileri de 2.elciye sattık
Şükür salon oturdu, önemli olan da bu kısımdı
İyi ki köşe takımım uydu yoksa yanmıştık, onun uygununa da kaçılmaz elinde kalır mazallah

Foto da çektim sonunda ama atamıyorum buraya
Tel. kablomu getirirsem atacam inşallah

Görümce Görümceee muhaha

evlenirken ousun ailesi aldı ucuzuna da kaçmadılar sağolsunlar..o yönden haklarını yiyemem.ama o zaman da tabii sıkıntılar yaşandı,onlar da olmazsa olmazı heralde:)
inşallah kıymet bilir canım gelin de ,senin gibi görümcenin hahahhha
olsun gofretim sen de ilerde kafana göre en beğendiğini alırsın,çalışır kazanırsınız,daha gençsiniz üstelik bebe yok daha..azıcık borca sok ousunu..

çeko merak ediyorum evini cidden. çok güzel olmuştur eminim,banyonu gördüm çok beğendim zaten:)
şu boş odayı da ucuz yollu çok rahat güzel bi yer yaparsın sen..o raflara bakarsın foto koyunca pzt.,bi masa,bilgisayar,yerlere yastık minder,şahane bi yer olur..

amin canım inşallah.... hepimizin kusurları illaki vardırda saygı görgü değişmemesi gereken şeyler...
zaten almadıkları değil, almış gibi hava atmaları diğer çocuklarına çok daha başka şeyler yapmaları beni üzdü,,
geçti gitti artık yapcak bişi yok, anladıkları gibi davranıyorum bende sadece saygı duyuyıorum ilgi vermeden :)

Teşekkür ederim

Banyom minicik ama uyumlu yapmaya çalıştım ( aAblamın ev hediyesi bu kısım, geçen siyah havlu göndermiş, beyaz desenli )

Bizim köşenin bi pufu vardı, salona masa koyunca o sığmadı ortalıkta kaldı gibi oldu
Küçük odaya onu attım bi halı ile Q cum
Bi de çamaşır askılığım duruyo, çamaşır serip duruyorum rahatça
Ama sonrasında kütüphane ekleyeceğiz inşallah
Salon güzel oldu, mutfak ta iyi ( sonrasında bi masa da mutfağa alacağım inş. )
Öyle işte
Herşey yavaş yavaş olur
Allah olmayanlara da versin

Kabloyu unutmazsam, pazartesi getiririm
Yarın gelmeyecem

ah pampişim
inşallah karşı taraf da öyle hisseder
kayın aileden gülmedi yüzüm, gelinden güleriz inşallah. AMİN.

İnşallah
Bizde ki fireyi biliyosun zaten
Öyle böyle değil
Allah kimseyi aile fertlerinden biri ile sınamasın

akşam akşam ne kaynatıyorsunuz.. başınız şişti demi bdv de zarlar marlar....cuma cuma

Yok zarlara bakmıyorum bende
Şu yapıo edio konusunda cidden Kontes'e hak verip şiddeti destekler oldum

bir kere kendini anlatmasında iş yok.. ne yazısı olduğu belli değil.. sonra da hemen kızıyor dalga geçmeyin diye. beni bir tartakladı da başında..

idrakyolları itihabı ay yazamadım ne zor deli bir özet geçmiş. zamanın varsa bak. geberdim gülmekten.

Puhaha beni geçmiş
Ben bdv de uslu duruyorum
Cezam olursa 1 hafta yokum diye
Güzel özet ama umarım ban yemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…