sağol çeko,demek değiştirdiniz? bir de sen ne kadar az masraf yapmak istiyodun,neler çıkmış:)güle güle kullan canım,inşallah daha iyilerini alırsınız zamanla,evini aldın ya istediğin gibi ,gerisini de giderek daha çok beğendiğin şeylerle değiştirirsin.
bak ne güzel işte
birde içinde kalmaması
bu anlar geri gelmiyor canım
çok şeyi kursağımda bıraktılar
şimdi kardeşimde herşey çok güzel olsun istiyorum
umarım gelincik de kıymet bilen birisi olur.
görümce deyince tüylerim kalkıyor ama bende görümce yolundayım ahaha :)))))))))))))))))
bak ne güzel işte
birde içinde kalmaması
bu anlar geri gelmiyor canım
çok şeyi kursağımda bıraktılar
şimdi kardeşimde herşey çok güzel olsun istiyorum
umarım gelincik de kıymet bilen birisi olur.
görümce deyince tüylerim kalkıyor ama bende görümce yolundayım ahaha :)))))))))))))))))
Halı perde zaten yetmiyodu buraya
Bi de masa düşünce ayvayı yedik
Ama masa ve konsol pek bişey tutmadı, uygunlardan aldık. Eskileri de 2.elciye sattık
Şükür salon oturdu, önemli olan da bu kısımdı
İyi ki köşe takımım uydu yoksa yanmıştık, onun uygununa da kaçılmaz elinde kalır mazallah
Foto da çektim sonunda ama atamıyorum buraya
Tel. kablomu getirirsem atacam inşallah
evlenirken ousun ailesi aldı ucuzuna da kaçmadılar sağolsunlar..o yönden haklarını yiyemem.ama o zaman da tabii sıkıntılar yaşandı,onlar da olmazsa olmazı heralde:)
inşallah kıymet bilir canım gelin de ,senin gibi görümcenin hahahhha
olsun gofretim sen de ilerde kafana göre en beğendiğini alırsın,çalışır kazanırsınız,daha gençsiniz üstelik bebe yok daha..azıcık borca sok ousunu..
çeko merak ediyorum evini cidden. çok güzel olmuştur eminim,banyonu gördüm çok beğendim zaten:)
şu boş odayı da ucuz yollu çok rahat güzel bi yer yaparsın sen..o raflara bakarsın foto koyunca pzt.,bi masa,bilgisayar,yerlere yastık minder,şahane bi yer olur..
Görümce Görümceee muhaha
:):)))))))))))))))))))))))))))))))
buyrun benim
Mikemmel bi görümcesin sen ama
ah pampişim
inşallah karşı taraf da öyle hisseder
kayın aileden gülmedi yüzüm, gelinden güleriz inşallah. AMİN.
İnşallah
Bizde ki fireyi biliyosun zaten
Öyle böyle değil
Allah kimseyi aile fertlerinden biri ile sınamasın
AMİNN kimseyi sınamasın
kanının karıştığı en yakınıyla helede
akşam akşam ne kaynatıyorsunuz.. başınız şişti demi bdv de zarlar marlar....cuma cuma
Yok zarlara bakmıyorum bende
Şu yapıo edio konusunda cidden Kontes'e hak verip şiddeti destekler oldum
bir kere kendini anlatmasında iş yok.. ne yazısı olduğu belli değil.. sonra da hemen kızıyor dalga geçmeyin diye. beni bir tartakladı da başında..
O kısmı kaçırmışım
idrakyolları itihabı ay yazamadım ne zor deli bir özet geçmiş. zamanın varsa bak. geberdim gülmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?