09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın cumartesizedeler :)

Dün akşam beşiğimizi aldık çok şükür. Alışveriş bitmek üzere bakalım bikaç eksik kaldı. Bugün anneme gidiyorum çarşambaya kadar dönmem o gün hastaneye gelcem kontrolüm var. Kasılmalarım arttı yine, Allahtan hayırlısı bakalım. Evde hiç bi iş yapmıyorum heryer battı ama banane diyorum :) bi tek çamaşır meselesi var işte aksatamayacağım.

Nickk geçmiş olsun dikkat et kendine artık bak soz zamanların şurada az bir vakit kaldı kendinide yorma sakın olurmu

Günaydın kIZLARRR

Günaydınnnnn üşüdün demi havada soğuk bugün

günaydınlar herkese...,
feci halde uykum var.. doyamadım uykuya

elmy nin mapıs bitmiş.
buralarda mı
gören var mı zat-ı muhteremi

abla sen evdesin demi.. kafanı koyman için hiç bir engelin yokben senin yerinde olsam şu an yatakta 1,65 yatıyor olurdum

Al benden de o kadar :)) bu hafta çarşamba izne çıkıyorum hafta sonu ile birleştirdim 5 gün yıllık izin yazdım. kardeşim ameliyat olacak çarşamba günü, burun devülasyonu çok fazla nefes alamıyor doğru düzgün...

abla sen evdesin demi.. kafanı koyman için hiç bir engelin yokben senin yerinde olsam şu an yatakta 1,65 yatıyor olurdum

Evdeyim de ous işe gidince tekrar yatsam dönüp duracam habire yatakta,hafta sonları uyuyorum ama

Çok geçmiş olsun...

merhaba kızlar nasılsınız?

elmi gelmiş hoşgelmiş..

geçmişi okuyamadım. nik ne durumda bilen varmı?

nobody canım geçmiş olsun

benim bir sorum var.. buraya sorayım dedim. sonra zaten sgk gidicem. en azından gitmeden kafamda bişeyler canlansın

benim amca 37 yaşında vefat etti.
yengem de , 28 yaşında hamile ve 3 çocuğu var. amcamdan ona kalan sadece borçlar oldu. ailem borçlarını ödededi. şuan önemli olan dul ve çocuklu bir bayanın geçinme sorunu.

1) 5-10 seneye yakın ssk sı, 5-10 seneye yakında bağkuru ödenmiştir. arasındaki primleri ödeyerek yengem bu maaştan faydalanabilir mi ?

2) yengemin anne ve babasıda vefat etmiş. yengem babasının maaşından faydanabilir mi?

3) dul maaşı adı altında her ay 250tl alınabiliyormuş. yengem bundan faydanabilir mi?

4) hem dul maaşı hemde eşinin maaşından faydanabilir mi?

eksik olduğum başka bi konu varmı

1) 5-10 seneye yakın ssk sı, 5-10 seneye yakında bağkuru ödenmiştir. arasındaki primleri ödeyerek yengem bu maaştan faydalanabilir mi ?

Bunu bir avukata danışmak lazım, tam emin değilim...

2) yengemin anne ve babasıda vefat etmiş. yengem babasının maaşından faydanabilir mi?
Evet faydalanabilir, başvursun. Maaşı başka alan var mı? Bölünebilir...

3) dul maaşı adı altında her ay 250tl alınabiliyormuş. yengem bundan faydanabilir mi?
Evet aylık değil 3 aydan 3 aya 300 TL diye biliyorum yalnız ben bunu...

4) hem dul maaşı hemde eşinin maaşından faydanabilir mi?
Bunun cevabı 1. soruda....

tşk ederim nobody..
avukatamı sormam lazım sgk sormam lazım bilemedim..
yengemin bir kız kardeşi de alıyor babasının maaşını..

Günaydın cemaat

Güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın.. çek sen de mi yoksun

İzinliydim ben Cumartesi

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…