- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 61
Tebrikler
Amandeğmesin
Nazarıda çaktın hemenokunacak gibi değil ki konuda
Günaydın cumartesizedeler :)
Dün akşam beşiğimizi aldık çok şükür. Alışveriş bitmek üzere bakalım bikaç eksik kaldı. Bugün anneme gidiyorum çarşambaya kadar dönmem o gün hastaneye gelcem kontrolüm var. Kasılmalarım arttı yine, Allahtan hayırlısı bakalım. Evde hiç bi iş yapmıyorum heryer battı ama banane diyorum :) bi tek çamaşır meselesi var işte aksatamayacağım.
Günaydın kIZLARRR
Nickk geçmiş olsun dikkat et kendine artık bak soz zamanların şurada az bir vakit kaldı kendinide yorma sakın olurmu
Günaydınnnnn üşüdün demi havada soğuk bugün
evett kar atıştırıyo hihuuu
Günaydın herkse
günaydınlar herkese...,
feci halde uykum var.. doyamadım uykuya
Burada yok her an gelebilir beklşyoruz
Günaydın sanada
Günaydınlarr benşmde uykum var kafamı koysam uyurum hemen
abla sen evdesin demi.. kafanı koyman için hiç bir engelin yokben senin yerinde olsam şu an yatakta 1,65 yatıyor olurdum
abla sen evdesin demi.. kafanı koyman için hiç bir engelin yokben senin yerinde olsam şu an yatakta 1,65 yatıyor olurdum
Al benden de o kadar :)) bu hafta çarşamba izne çıkıyorum hafta sonu ile birleştirdim 5 gün yıllık izin yazdım. kardeşim ameliyat olacak çarşamba günü, burun devülasyonu çok fazla nefes alamıyor doğru düzgün...
1) 5-10 seneye yakın ssk sı, 5-10 seneye yakında bağkuru ödenmiştir. arasındaki primleri ödeyerek yengem bu maaştan faydalanabilir mi ?
Bunu bir avukata danışmak lazım, tam emin değilim...
2) yengemin anne ve babasıda vefat etmiş. yengem babasının maaşından faydanabilir mi?
Evet faydalanabilir, başvursun. Maaşı başka alan var mı? Bölünebilir...
3) dul maaşı adı altında her ay 250tl alınabiliyormuş. yengem bundan faydanabilir mi?
Evet aylık değil 3 aydan 3 aya 300 TL diye biliyorum yalnız ben bunu...
4) hem dul maaşı hemde eşinin maaşından faydanabilir mi?
Bunun cevabı 1. soruda....
Günaydın cumartesizedeler :)
Dün akşam beşiğimizi aldık çok şükür. Alışveriş bitmek üzere bakalım bikaç eksik kaldı. Bugün anneme gidiyorum çarşambaya kadar dönmem o gün hastaneye gelcem kontrolüm var. Kasılmalarım arttı yine, Allahtan hayırlısı bakalım. Evde hiç bi iş yapmıyorum heryer battı ama banane diyorum :) bi tek çamaşır meselesi var işte aksatamayacağım.
günaydın.. çek sen de mi yoksun
Al benden de o kadar :)) bu hafta çarşamba izne çıkıyorum hafta sonu ile birleştirdim 5 gün yıllık izin yazdım. kardeşim ameliyat olacak çarşamba günü, burun devülasyonu çok fazla nefes alamıyor doğru düzgün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?