09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elmiko neye kızdın sen yahu,asıl ben sana küsüm işte,habersiz gelip banlanıyosun,sonra da haber vermiyosun
tükürensmiley

kurumda kapalıysa hala sizin IT ler anlamıyor mu
valla bizim olsa ispiyoncular kapılara dizilmişti sabahtan beri.
hade çabuk git gel de hasret giderelim.
benim pıçaklar hazır

Yok cnm ben kendi bilgisayarımı getirdim evden, önce tablet denedim yazamadım onunla simdi evdeki pcyi getirdim telefonu da modem yaptım :)

elmiko neye kızdın sen yahu,asıl ben sana küsüm işte,habersiz gelip banlanıyosun,sonra da haber vermiyosun
tükürensmiley

Banlanmadan cok önce ben artık gündüzleri gelemicem dedim iplemedin beni :) o nolacak

len deli,beni hiç okumamışsın demek ki o dönem site yasaklı görünüyor ben de giremiyorum demedim mi ben

sonra açtırdım ben de,o zaman da sen banlanmışın..

len deli,beni hiç okumamışsın demek ki o dönem site yasaklı görünüyor ben de giremiyorum demedim mi ben

sonra açtırdım ben de,o zaman da sen banlanmışın..

He onu görmedim bebişim Yok ya baskasına kızdım ben sonra anlatırım. E bu arada kurum tasındı ben banlandım fln

He onu görmedim bebişim Yok ya baskasına kızdım ben sonra anlatırım. E bu arada kurum tasındı ben banlandım fln

Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk başlıklı konunuzu okudum..tam mutlu oldunuza sevinmiştim ama daha sonra gelinliğimi vermek istiyorum yazınızı okuyunca boşandığınızı gördüm üzüldüm..sakıncası yoksa merak ettim boşanmanıza sebep ne oldu?:26:

günaydın herkese..
topik gittikçe aşağılara kayıyor yaaa

Günaydın hatunlar
Bizim sırada bi nişan daha var
Ve ben siyah renge bayılıyorum ( Q görse kızar )

elbise 1

elbise 2

Bunlar nasıl :44:

Son düzenleme:
Günaydın hatunlar
Bizim sırada bi nişan daha var
Ve ben siyah renge bayılıyorum ( Q görse kızar )

Bunlar nasıl :44:

slm çekooocum
2.olanı beğendim
elfeden daha önce elbise almışlığım var
kalıpları güzel

Son düzenleme:
elbisesmiley

Bu da pıtırcık modeli ama çok mu günlük

Son düzenleme:
buda güzel yani sevimli
ama yukardaki 2.ciyi daha çok beğendim ben :)

Evet sevimli cici bici
Ama diğeri nişana vs. daha iyi gider
Aslında ablam nar çiçeğini giy hiç giymedin diyo
Hatırlarsınız foto koymuştum hani, sonra oy birliğiyle saks mavisi giymiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…