09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hahahahahaaaa yok canım..
Örgü ören smile kullanmayı seviyorum,ev hanımlığını çağrıştırıyor bana.
Hiç anlamam elişinden,yemek yapmayı bile fazla bilmiyorum.

Hahahaha ... benim bugün kafa gidik

Sende aynen ya ev hanımı tipi de yok zaten, söylücem söylücem yanlış anlarsın diye söyleyemedim.

Ben seni konuşmalarından böyle yüksek meslekli biri sanıyordum

Psikolog vs filan :)

Bak asıl buna gülerim işte,ben kimmm yüksek meslek sahibi kim..
Lise terk bir kadıncağızım ben.
Yok canım asla yanlış anlamam ama çalışmıyorum ve evdeyim,bu da ev hanımlığı kategorisine giriyor direkt.

Artık ev hanımları kendini baya geliştirmiş oluyor günümüzde. O yüzden kötü bakılacak bir kavram değil bence

Yok öğretim olarak değil de, ne bileyim insanlarla iç içe yüksek bir mesleğin varmış gibi geliyordu.

Demek ki neymiş, insanların olgun,güzel,akıllı cümleleri bir mesleğe dayanmayabilirmiş

Ayaklarım yerden kesilmiş durumda şuan..
Sen çalışıyor musun?

Hmm kpss mağdurlarındansın sende.
Evet hayat zor maalesef..
Neyden sıkıldın....?
Belirsizlikten mi?

Aynen ... Bakalım daha hiç mağdur olmadım. Olcam mı ?

Keşke ilk seferde atansam .... Ah keşke.

Evet bu belirsizlik çok iğrenç. Ne olucam? korkusu var içimde . Kemirip duruyo ve gerçekten çok sıkıyor .

Anne babana hayırlı evlat olma isteği ve olamama kaygısı .

Selam true,nasılsın

Selam sorc,iyiyim sağol sen nasılsın

Eski ismimin kısaltmasını özledim . Bu ismimin kısaltmasını her gördüğümde gülüyorum kendimi corç gibi hissediyorum :90:

Ben de iyiyim ablacım true'yu bulmuşum sohbete tuttum

İyiyim abla,sen nasılsın?
Sorc ile iki lafın belini kırıyoruz.

Çay içiyor cigara tüttürüyorum birazdan işe güce başlamam lazım fazla kalamayacağım
Kırın belini bakalım

Eski ismimin kısaltmasını özledim . Bu ismimin kısaltmasını her gördüğümde gülüyorum kendimi corç gibi hissediyorum :90:

Ben de iyiyim ablacım true'yu bulmuşum sohbete tuttum

Bazen nicklerin tamamını yazmak zor oluyor,kısaltmalarla olunca daha sevimli oluyor bana göre, banada keleşim,hanımım,hanım deniyor hoşuma gidiyor
bazede ağa diyorlar

İnşallah ilk seferde atanırsın canım,çalışmanın yanın da biraz da şans işi sanırım.
Anne ve babana hayırlı evlat olabilmek için atanmak zorun da değilsin canım,böyle düşünme.
Eminim onlar senin bu çabanın farkındalardır ve gurur duyuyorlardır.
Sen elinden geleni yapıyorsan sorun yok.
Hem çalışıp hem kpss ye hazırlanma şansın yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…