Çay içiyor cigara tüttürüyorumbirazdan işe güce başlamam lazım fazla kalamayacağım
Kırın belini bakalım
Bazen nicklerin tamamını yazmak zor oluyor,kısaltmalarla olunca daha sevimli oluyor bana göre,banada keleşim,hanımım,hanım deniyor hoşuma gidiyor
bazede ağa diyorlar
İnşallah ilk seferde atanırsın canım,çalışmanın yanın da biraz da şans işi sanırım.
Anne ve babana hayırlı evlat olabilmek için atanmak zorun da değilsin canım,böyle düşünme.
Eminim onlar senin bu çabanın farkındalardır ve gurur duyuyorlardır.
Sen elinden geleni yapıyorsan sorun yok.
Hem çalışıp hem kpss ye hazırlanma şansın yok mu?
selam herkese...
nasılsınız ne var ne yok?
selam ablacım,afiyet olsun sana..:126:Selam şekerrr iyiylşk senden ne haberoğluşun nasıl oldu düzeldimi biraz
Selam q,
Hava kasvetli,insanın içini karartıyor.
Sorc ile tanıştım birde,sohbet ediyoruz güzel güzel..
Onun dışında bir atraksyon yok.
İlk sene çalışmadan hazırlanmak istedim canım. Çünkü böyle bile çok zor vakit buluyorum.
Amin inşallah atanırım gerçekten . Seneye bir daha hazırlanırsam , çalışacağım inşallah. Belediye seçimlerini bekliyorum gerçi, başvurularım var. Belli olmaz
Sen evliydin değil mi? Çocuğun var mı ? Kaç yaşındasın vs merak ettim ?
Hoşgeldin quarta :)
İyiyiz , sen nasılsın ?
selam ablacım,afiyet olsun sana..:126:
yok abla nerde daha düzelmediği gibi,bir huysuzlaştı anlatamam sana..bakıcısını ağlatıp göndermiş evden dün..yemek de yemeyince iyice asabi oldu.ben de şifayı kapmışım,1 haftadır uyumuyorum zaten,bi de bunları duyunca daha da fena oldum..kadın şimdi aradı 1 ssaat dert yandı.annem de yanlarında.ona da aynı.akşam babasına da.bir tek beni istiyor yanında,kucağımdan inmeden 7-24 beraber olalım istiyor.ne yapsam şaşırdım valla.
bir dokun bin ah işit gibi oldu,kusura bakma ablacım
selam canım,naber? ben tanıştım mı acaba ,yok sanmam..:26:muhabbetiniz bol olsun..
burda yağmur sonrası güneş açtı tatlım,ama ayaz var.
bu arada neden dışardan bitirmiyorsun liseyi?az önce okudum da?hem sana meşgale olurdu evde?
Burda güneş yok,hava buzzzz..
Dışardan bitirmeyle ilgili ufak ufak adımlar attık bakalım.
niye utangaç smiley yaptın ki ne güzel birşey işte..:)
al diplomanı rahat et,sonra da üniversiteye devam edersin ne güzel işte
İnşallah olur istediğin sorc..
Şansın yaver gider ve hemen atanırsın umarım.
33 yaşındayım,evliyim ve çocuğum yok.
Evleneli 14 ay oldu,İstanbul'da yaşıyorum.
Aynen bence de, daha sevimli ve daha sıcacık oluyor :)
Ama bence de sen tam bir hanım ağasın
selam ablacım,afiyet olsun sana..:126:
yok abla nerde daha düzelmediği gibi,bir huysuzlaştı anlatamam sana..bakıcısını ağlatıp göndermiş evden dün..yemek de yemeyince iyice asabi oldu.ben de şifayı kapmışım,1 haftadır uyumuyorum zaten,bi de bunları duyunca daha da fena oldum..kadın şimdi aradı 1 ssaat dert yandı.annem de yanlarında.ona da aynı.akşam babasına da.bir tek beni istiyor yanında,kucağımdan inmeden 7-24 beraber olalım istiyor.ne yapsam şaşırdım valla.
bir dokun bin ah işit gibi oldu,kusura bakma ablacım
Sağo hayatımniye düzelmedi ki hayret yani,naz yapıyor birde sana varya,genelde çocuklar anneye yaparde ondan..
Hastalığının sıkıntısını senden çıkarıyor oğluşun,istiyorki anne sürekli yanında olsun bırakmasın onu..
Buda son derece doğal,sende çok fazla gerilip takma kafana bence,nasılsa atlatacak bunuda..
Daha çok küçük,tam anne çocuğu yani ..
Olurmu hiç hayatım ne demek,hpimiz yaşadık bunları..
selam canım,naber? ben tanıştım mı acaba ,yok sanmam..:26:muhabbetiniz bol olsun..
burda yağmur sonrası güneş açtı tatlım,ama ayaz var.
bu arada neden dışardan bitirmiyorsun liseyi?az önce okudum da?hem sana meşgale olurdu evde?
selam hoşbulduk..nickimi değiştirdim demişsin ya,önceden tanışır mıydık acaba?
hayır bazen böyletanımıyorum yeni nicki,samimiyet yapınca atarlanıyorum,sonra da beni tanımdaın mı diyolar ondan sordum
du bakim bizim kedicik yeni nick alcam diyodu sne misin yoksa?
Amiiinnn çok teşekkür ederim true, senin de istediklerin olsun inşallah :)
İzmir'liyim ama İstanbul'u seviyorum.
Geçen Eylül geldim oraya. Çok kötü bir dönemimdi. Öyle ki aşırı depresyonda , "allahım al canımı dediğim" bir zamandı.
1 hafta kaldım. Çıkıp çıkıp gezdim tek başıma , ki yer yön bilmiyorum ama bana kolay geldi yer yön bulmak :) Tarif alınca gittim geldim.Ki ben kalabalık hiç sevmem, otobüste bile hep kavga ederim bizim burda kemeraltı var oraya girmem.
Ama o dönem, istanbulun o kalabalığı bana nasıl iyi geldi. Gezcek o kadar yer vardı ki, gez gez bitmedi. Kafam dağıldı.
Şimdi de canım her sıkıldığında oraya gelesim geliyor .
kızlar cmd komutunu çalıştırıp tracert 88.254.5.96 yapıp bana sonucu söyleyebilir misiniz
burdan olmuyor
Ben İstanbul'u seviyorum,Bursa'dan geldim buraya.
Bende bazen sıkıldığım da taksime gidip,istiklal de turlarım,iyi geliyor.
Hafta sonları bazen İzmir'e kaçarız benim adamla(o İzmir hayranı).
Kalabalığı biz de sevmiyoruz,biraz asosyal bir çiftiz,insan görünce öcü görmüş gibi oluyoruz.
Depresyona girdiğim dönemler de bende atardım kendime sokaklara..
Öyle boş boş yürürdüm.
True'm
Anneme geldim suanda. Burada pc'm yok. Kucucuk ekrandan yetisebildigim kadar yazıyorum. Gec yazıyorum kusura bakma lutfen
Izmir e nereye geliyorsunuz ? Izmir e asik olmamak mümkün degil. Esin haklı. Allah bilir askerligini burda yapmistir da ondan asik kalmistir. Nerden geliyor bu asikligi ? Bursa immmm..... kestane sekerine bayiliriiiiiiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?