09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Aynen bence de, daha sevimli ve daha sıcacık oluyor :)
Ama bence de sen tam bir hanım ağasın

İlk sene çalışmadan hazırlanmak istedim canım. Çünkü böyle bile çok zor vakit buluyorum.
Amin inşallah atanırım gerçekten . Seneye bir daha hazırlanırsam , çalışacağım inşallah. Belediye seçimlerini bekliyorum gerçi, başvurularım var. Belli olmaz

Sen evliydin değil mi? Çocuğun var mı ? Kaç yaşındasın vs merak ettim ?

Selam şekerrr iyiylşk senden ne haber oğluşun nasıl oldu düzeldimi biraz
selam ablacım,afiyet olsun sana..:126:
yok abla nerde daha düzelmediği gibi,bir huysuzlaştı anlatamam sana..bakıcısını ağlatıp göndermiş evden dün..yemek de yemeyince iyice asabi oldu.ben de şifayı kapmışım,1 haftadır uyumuyorum zaten,bi de bunları duyunca daha da fena oldum..kadın şimdi aradı 1 ssaat dert yandı.annem de yanlarında.ona da aynı.akşam babasına da.bir tek beni istiyor yanında,kucağımdan inmeden 7-24 beraber olalım istiyor.ne yapsam şaşırdım valla.
bir dokun bin ah işit gibi oldu,kusura bakma ablacım

Selam q,
Hava kasvetli,insanın içini karartıyor.
Sorc ile tanıştım birde,sohbet ediyoruz güzel güzel..
Onun dışında bir atraksyon yok.

selam canım,naber? ben tanıştım mı acaba ,yok sanmam..:26:muhabbetiniz bol olsun..
burda yağmur sonrası güneş açtı tatlım,ama ayaz var.
bu arada neden dışardan bitirmiyorsun liseyi?az önce okudum da?hem sana meşgale olurdu evde?

İnşallah olur istediğin sorc..
Şansın yaver gider ve hemen atanırsın umarım.

33 yaşındayım,evliyim ve çocuğum yok.
Evleneli 14 ay oldu,İstanbul'da yaşıyorum.

Hoşgeldin quarta :)

İyiyiz , sen nasılsın ?

selam hoşbulduk..nickimi değiştirdim demişsin ya,önceden tanışır mıydık acaba?
hayır bazen böyletanımıyorum yeni nicki,samimiyet yapınca atarlanıyorum,sonra da beni tanımdaın mı diyolar ondan sordum

du bakim bizim kedicik yeni nick alcam diyodu sne misin yoksa?

Burda güneş yok,hava buzzzz..
Dışardan bitirmeyle ilgili ufak ufak adımlar attık bakalım.

İnşallah olur istediğin sorc..
Şansın yaver gider ve hemen atanırsın umarım.

33 yaşındayım,evliyim ve çocuğum yok.
Evleneli 14 ay oldu,İstanbul'da yaşıyorum.

Amiiinnn çok teşekkür ederim true, senin de istediklerin olsun inşallah :)

İzmir'liyim ama İstanbul'u seviyorum.
Geçen Eylül geldim oraya. Çok kötü bir dönemimdi. Öyle ki aşırı depresyonda , "allahım al canımı dediğim" bir zamandı.
1 hafta kaldım. Çıkıp çıkıp gezdim tek başıma , ki yer yön bilmiyorum ama bana kolay geldi yer yön bulmak :) Tarif alınca gittim geldim.Ki ben kalabalık hiç sevmem, otobüste bile hep kavga ederim bizim burda kemeraltı var oraya girmem.
Ama o dönem, istanbulun o kalabalığı bana nasıl iyi geldi. Gezcek o kadar yer vardı ki, gez gez bitmedi. Kafam dağıldı.
Şimdi de canım her sıkıldığında oraya gelesim geliyor .

Aynen bence de, daha sevimli ve daha sıcacık oluyor :)
Ama bence de sen tam bir hanım ağasın

Daha samimi oluyor böyle kısaltmalarla..
Çok mersi sorc,birde sitenin ihtiyar heyeti başkanıyım biliyormusun,çete lideri de diyorlar bana

Daha önceden samimiyetimiz yok sanırım ama denk gelip güzel yorumlar yapıyorduk birlikte diye hatırlıyorum. En azından bende bıraktığın inziva güzel

Ben İstanbul'u seviyorum,Bursa'dan geldim buraya.
Bende bazen sıkıldığım da taksime gidip,istiklal de turlarım,iyi geliyor.
Hafta sonları bazen İzmir'e kaçarız benim adamla(o İzmir hayranı).
Kalabalığı biz de sevmiyoruz,biraz asosyal bir çiftiz,insan görünce öcü görmüş gibi oluyoruz.
Depresyona girdiğim dönemler de bende atardım kendime sokaklara..
Öyle boş boş yürürdüm.

kızlar cmd komutunu çalıştırıp tracert 88.254.5.96 yapıp bana sonucu söyleyebilir misiniz
burdan olmuyor

True'm
Anneme geldim suanda. Burada pc'm yok. Kucucuk ekrandan yetisebildigim kadar yazıyorum. Gec yazıyorum kusura bakma lutfen

Izmir e nereye geliyorsunuz ? Izmir e asik olmamak mümkün degil. Esin haklı. Allah bilir askerligini burda yapmistir da ondan asik kalmistir. Nerden geliyor bu asikligi ? Bursa immmm..... kestane sekerine bayiliriiiiiiimmmmmm

Olsun canım ben de zaten yarım saat daha burdayım,17:00 de benim herif geliyor.
Kordona geliyoruz.kordona yakın bir otelde kalıyoruz gelince.
Balık pişiricisinde rakı balık keyfi yapıyoruz.
Kızlar ağasın da kahve keyfi..
İzmir de arkadaşları var,bir de kv lerin yazlığı altınoluk ta yakın yani.
Çocukluğu oralar da geçmiş,İzmir sevgisi burdan geliyor yani :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…