09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aynen bende farklı bi topikte gördüm hatunun birine yazmış samimiyetsizsin için pis falansonrada konu açmış mızmızdamızmız

Son düzenleme:

haklısın ama bela okumasına çok kızdım
başka bir şey dese neyse derdim..

Ben burdan bi bela okurum ona dili ensesine kaçar şaşkınlıktan :)

günaydın kızlar,,,,

sabah sabah canım sıkıldı, kk açtım densizin birisi bela okuyan bir özel mesaj göndermiş
site yönetimine şikayetimiz nasıl bildirebilirim acaba

aaaa terbiyesize bak. burası herkese açık olan biri.. özel mesajla sıkıştırmalar falanda ne oluyormuş.. ekran görüntüsü al ve muneye bildin bence

ben de 1 haftadır yoktum fabrikada. yeni geldim. ne özlemişim ne özlemişim kk yı.
hoşgeldinn çok sessiz bizim topiğimiz artık

şöyle bişi var.. sonuçta sen yorum yaparsın o begenir begenmez onu ilgilendirmez.. sen fikrini söylersin. güzel bişi diyip kimseyi okşamak zorunda deilsin

inşALLAH zorlukları mezun olunca karşısına çok güzel çıkmasıan vesile olur

aslan çekkk özetledin hemencecik

sen iyi ol güzel haberlerini arada paylaş da biz yokluğuna razıyız....

Maşallah kocaman....

bu aralar tasavvuf kitapları okuyor musun elmik ?

Mesnevinin tam metnini aldım araf yayınları ama cok zorlanıyorum gofret ya harika ama emek istiyor
Ne münasebet
Kek kalıbını bi deneyemedim hala

Bizim Gofret yakında uçacak

Görevimiz
Tam bi pisliksin!

Gördüm yazdığını kötü bişi yazmamışsın ki 2 tene kib ettim o kişiye bak gör anında gider

kızçeni çok tebrik ederim,
bu başarısı iş hayatında özel hayatında artarak devam eder
sizleri hep sevindirir, güldürür inşallah...

İnşallah gofretim tek dileğimiz hem iş hayatında hemd özel hayatında huzurlu ve mutlu olması

Çok kıskanç gördüm seni,o kadan da belli etme yani,tövbe yarabbim yaaa insanlar neyle uğraşıyorlar artık
Benim hiç böyle özelden sapığım olmadı,çok isterdim olmasını kesin beni beğenmşyorlar da taciz etmiyorlar

Ayyy gördüm çekkkkk neler yazmış öyle mağdur edebiyatı resmen

Ben burdan bi bela okurum ona dili ensesine kaçar şaşkınlıktan :)

Elmiş hanım günaydınlarr plaza hatunu seni nasıl gidiyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…