09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben de 1 haftadır yoktum fabrikada. yeni geldim. ne özlemişim ne özlemişim kk yı.

misk bir anlatsana merak ettim yolcunun konusundaki olay ne?

dün bi konu okuyordum.isim vermeden yorum yap topiğine bi yorum yapmıştım.yolcuda dün topik açtı gayet güzel paylaşımlarda bulunduk.benim yorumumu gören zatın biri gelmiş çok önemli bişey gibi yolcunun topiğnde birbirine özel mesaj atmış aaa bak ne yazmış falanlar filanlar...basit bi mevzu yani.yolcunun alınmasına üzüldüm açıkçası

aa bir şey değilmiş. ben de başka bir şey sanmıştım da destek çıkayım demiştim. neyse yolcu da alınacak biri değil her şeye ama yanlış anlaşılma var demek. düzelir nasıl olsa..

size de böyle oluyor mu ya..1 hafta falan olmayınca işe yeni başlamış çömezler gibi hissediyorum kendimi...
10 yıldır buradayım ama böyle bir garip oluyor...

aa bir şey değilmiş. ben de başka bir şey sanmıştım da destek çıkayım demiştim. neyse yolcu da alınacak biri değil her şeye ama yanlış anlaşılma var demek. düzelir nasıl olsa..

yok yok öyle aman aman bişey değil zaten.sen yoksun kaç gündür.denk gelemdim yorumlarına

Günaydın hoş geldin

Var abla

Var demi bende direk özel mesaja baktım görmeyince

biliyom hanım ablacımmm :) öğrendim onu

Şekil değişti ya bidee

Gördüm onuda anlayamadım neler olduğunu

Günaydın Gofretcim
Aaa hemde senin gibi birine
Orda da kib olmalı , onu tıkla
çok şaşkınım yaa sen kimsinde bana bela okuyorsun
tövbe yarabbimm
bela döner dolaşır sahibine geri döner

Günaydınn canım
Özel mesajda kib butonu olması lazım tekrar bakta yönetime bildir ..
Kimmiş bunu yapan böyle ne kadar ayıp yani

hemde ne ayıp abla
dengeli biri olmadığını düşünüyorum
ayıbı geçtim günah yahuuu
bana değil kendine yaptığı günah hemde

Kib butonu yok o bölümde,mesajı alıntılayıp yönetime bildir hemen..
Not=Gerçi gelen mesajda olabilirr tekrar baktımda

kib vardı, yaptım şimdi
mesaja da durumu yazdım
umarım ilgilenirler,
kızdım yani

Teşekkürler misk,siyaseti bitirdi,sonrada pazarlama yönetimi üzerine master yaptı..

pazarlama yönetimi çok zevkli.Ben onu seçmeli olarak almıştım da tadı damağımda kaldı.. bu alış veriş yaptığımız marketlerde bile o kadar çok strateji var ki anlatamam. Öyle haybeye yerleştirmiyorlar her ürünü..
Mesela her ürünün bir raf payı vardır. Diyelim ipana parayı basıyor göz hizasına dizdiriyor ürünlerini…

çok şaşkınım yaa sen kimsinde bana bela okuyorsun
tövbe yarabbimm
bela döner dolaşır sahibine geri döner

Tuhaf bi konu sahibiymiş
Cinlendim oraya da yazdım pampişim, boş ver

Bende sandım sapık dadandı sana da

Ciden ayıp inanlar ne anlar böyle yapmakla hayret bişi yani
yönetim ilgilenir bununla merak etme gereken cezayıda verirler
tanıdık birisimi bu kişi

Tuhaf bi konu sahibiymiş
Cinlendim oraya da yazdım pampişim, boş ver

Bende sandım sapık dadandı sana da

ay pampişimm şoke oldum resmen yaaa
tövbe yarabbim

tanıdık birisimi bu kişi
yok abla tanımadığım birisi
bir konusuna yorum yapmışım
kırıcı filanda değil yani yazdığım

ruh durumunun çok iyi olmadığını düşünüyorum, başka türlü böyle bir şey yazılmaz çünkü

İsteyerek seçti bunuda,gerçi kendi bölümü ile tam tezat da,anlatıyor zaten çok değişik ders diye,
Hukuk matematik birde başka bir ders aldı bundan,bölü okusaydım daha iyi diyordu hep bayağı br zorlandı gerçi

kızçeni çok tebrik ederim,
bu başarısı iş hayatında özel hayatında artarak devam eder
sizleri hep sevindirir, güldürür inşallah...

Gofret boş ver ya. İnsanlar çeşit çeşit..
Şikayet et tabi de..
Ben de yakın zamanda bir konuya yorum yazmıştım da.. hem de hiç beklemediğim bir üyeden özel mesaj almıştım..
“neden kıskanıyorsun kadını, madem kıskanıyorsun o kadar belli etme….” Diye hem de üşenmemiş uzunca yazmıştı. Ben de bu yazan şahsa her açtığı konuda kesinlikle yardımcı olmaya çalışmışımdır. Aramızda sürtüşme de olmamıştır hiç.. böyle yani salla gitsin..

tanıdık birisimi bu kişi

yok abla
Çeyizlik eşyalar hakkında fikir sorarken , gelinlik satıyomuş ikinci el
Gofrette tezat demiş
O da gitmiş özelde bela okumuş
Sonra da gelip konu açmış, bana böyle böyle dediler empati kurmuyolar diye konu açmış
Bende dedim özelde beddua saydırıp burda iki ağlayan smiley koyuyosun buna 'mağdur rolü' denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…