09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bende yoğunum arıza çıkarttım biraz, oh rahatladım işyerinde yani
Uğrayan yok ki manşet olsun
Elmik gitti çene bitti

noldu ona bir ara geldi. sonra ben gittim derken yine kaybolmuş. kendi diz üstümü getirdim falan diyordu en son.

Kendi yaptığı tosbağa kekten versin bu sefer

ee yani çakmamaları tuhaf olurdu zaten
artık baklavalar da kurtaramaz onu sanırım

Ya da ıslak kurabiyesinden, olmadı angry bird

En son kalpli yapmıştı ama gözlerim yaşardı

ahaahahahahahahah koynumda beslediğim yılanlarrrr elvan daltonlarrr hayınlaaaaaar hepinizin topuğuna sıkacam!

Tabletten yazamıyorum, kendi pcmi götürdüm telefonu modem yaptım ama girmek ne mümkün, gerçekten cok yoğunum. Bu bina cok büyük, gelen giden makam düzen derken akşam oluyor.

Güzel gelişmelerle gelicem zaten o tospaaaa kek aklınıza bile gelmicek bi daha ahahahahahhaha

Günaydın ahali

Politikacılar gibi pek bi iddialısın ama icraat nanay

ablacım sana da günaydın,sen de yoksun ne zamandır,keyifler nasıl?

eh diyim :) evde sorun yok ama iş hayatım allak bullak... istifamı verdim, arayışlarım devam ediyor. görüştüğüm bir kaç yer var bakalım hayırlısı artık diyorum. ihbar süremi geçiriyorum. sizde ne var ne yok?

Sorma bu ara in cin top oynuyo burda
Allah'tan bende yoğunum
Yoksa BDV ye giderdim kimse olmayınca
Sonra da ban güm

İyi şükür seni sormalı ?

ya evet öyle oluyo çek,bdv ye sarınca da sinirim bozuluyo benim..
nolsun valal,ben de yoğunum bu ara..hele perşembe ,cuma iptalim..almanyadan belgesel için geliyorlar.fabrikada çekiceklermiş.benim üstüme kaldı bütün iş.üstelik bir de kamera önünde ben anlatıcakmışımayy ben çok heyecan yaparım ya,kamera önünde nasıl anlatıcam ,soruları cevaplıcam..ooffff sıkıntı oldu vallahi bana ..

aaaa ben seni tekrar başladın işe sanıyodum...
hayırlısı olsun umarım istediğin gibi bir yer bulursun.

Sorma..
İşyerinde bende cinlendim, zamlardan dolayı
Müdürle konuştum direk dedim X şunu alıyosa ben nasıl bunu alırım, ben şunlardan şunlardan az çalışıyosam ? çıkayım daha iyi.
Yok dedi Çek hanım ben sizden çok memnunum, onlar bilmem kaç yıllık diye öyle oldu
Dedim bilmiyorum ben bunu hakaret gibi algıladım, lay lay lom çalışmak daha mı iyi ?
Dedi cidden patronu zorladım ama bu kadar oldu
Dedim ben soğuyorum böyle haksızlık olunca
Dedi söz, önümüzdeki zamda ( Ohooo seneye Ocak yani ) şu kadar olacak ( iyi bi rakam sayılır, şu an ki duruma göre )
Ne düşünürsünüz ?
Dedim bilmem o zaman da bu az gelebilir ( zamanla herşey artıyo şimdi,den bişey söylenmez ki )
Sonracıma dedi sizin önünüz açık, ben sizi şuraya düşünüyordum ( ispikçi kızı getirdi tepeden patronlar ) işte şu kişi geldi ama her an herşey değişebilir, evlenebilir ayrılabilir ben yine sizi düşünürüm.
İşte bizde sigortalar yüksekten yatıyo ( çıkıcam sandı tırstı galiba )
Ne diyosunuz diye sordu
Dedim bakalım, bekleyen derviş misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…