09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim konuşmam biraz daha farklı idi, yaptığım iş, yürüttüğüm projeler ortada iken, aldığım risk boyumu aşmışken sizin takdiriniz bu ise hepimiz hakkında hayırlısı olsun artık teşekkürler dedim... nasıl yani oldu herkes. sonra da dilekçemi verdim, ihbarımı başlattım.

Ben alışmamışım bu kadar amatör bir ruhla yönetilen ve ik politikasının saçma sapan olduğu bir kuruma bu sebeple artık gitme vakti geldi diyorum kendime, eğitimime, kariyerime yakışan bir yer bulmalıyım.

Bu arada evde de köklü değişiklikler yaptım, boşta bir odam vardı orayı aktif hale getirdim kendime bi çalışma odası yaptım :) salonuma güzel bir kitaplık yaptım, bir de akvaryumdaki balıkları değiştirdim pek güzel oldu

Aaa Allah kolaylık versin
Hele ben hiç yapamam

Sen her koşulda en mantıklı kararları veren bi insansın
Eminim bu da öyledir, herşey gönlünce olsun

Sen her koşulda en mantıklı kararları veren bi insansın
Eminim bu da öyledir, herşey gönlünce olsun

umarım hayatım boyunca 1 kere çok hızlı karar vermişimdir ki oda hayatıma mal oldu (evlendim de ahhahah):) bir daha asla düşünmeden karar vermem, bu seferde ciddi bir süre düşündüm 1 hafta bekledim, kendimi dinledim ondan sonra karar verip görüştüm.

Ha ha

Hayırlısı

bir süre evde olmanın güzel yanı da bu işte..ne güzel yapmışsın,ben de çok isterdim evde çalışma odası..

umarım kısa zamanda bulursun,ne yazık ki ülkemizde böyle kurumsal yerler çok az..
ben de istiyorum onlardan bir tane ama hele ki bu şeh,rde imkansız..

Aaa Allah kolaylık versin
Hele ben hiç yapamam
sağol çek,ben de yapabilecek miyim emin değilim.burada çok misafir ağırladım,işletmeleri anlattım,gezdirdim ,ama hiç kamerayla yapmadım.üstelik bayaa da prof. bir ekip geliyor..offff içim sıkıldı yine.hayırlısı bakalım..

Aynı şekilde benim de bi odam boş
Daha yeni kitaplık aldık, akşam kurduk yarım kaldı bugün tamamlayacaz inşallah
Bi de uzun puf attım oraya
Yavaş yavaş düzenliyorum işte
( Fırında bu boş odadaydı, iskan çıksa da balkonu kapatıp oraya transfer etsem bir an önce )

Son düzenleme:
q kolay gelsin sana da bence çok güzel olacak :)))
umarım öyle olur :)

çeko kitaplık nasıl bişey aldın,çek bi foto görelim

Nasıl bişeyler hoş geldin İpek

Akşam tamamlanınca çekeyim
İkeadan beyaz iki kapaklı bişey aldım
Üstteki kapaklar cam, alttakiler tahtadan

değişik bir şeyler:)
ne güzel sizin orada ikea var,ben de çok seviyorum yapı marketleri gezmeyi ama bizim burada bir tek koçtaş ve tekzen var.

değişik bir şeyler:)
ne güzel sizin orada ikea var,ben de çok seviyorum yapı marketleri gezmeyi ama bizim burada bir tek koçtaş ve tekzen var.

İkea güzel de
Bazı şeylerde biraz daha pahalı
Bizde araba yok mesela, kargo ücreti veriyoruz
Hatta kurulum için montaj ücreti de oluyo da, onu biz kendimiz yap boz gibi uğraşıp yapıyoruz artık alıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…