- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Ay anlatamadım amcamlar geldi yarın sabah anlatcam
kankalatimmmmm ispatli delilli ahahhah
Günaydın herkese. Güne erken başlamayı seviyorum Her ne kadar gece uyumamış olsamda.
günaydınn..
102. kez soruyorum. cinsiyet neydikıs kıs kıs
Günaydın herkese. Güne erken başlamayı seviyorum Her ne kadar gece uyumamış olsamda.
günaydın canım..oğlan uyutmadı galiba:)senin kontrolün bugün müydü?
ben mesela doğumdan bir gün önce bile uyudum herkes şaşırıyodu,meğer Allahın bildiği varmış,ondan beni uyuturmuş,doğumdan sonra hiç uyumadım da
iyi yanından bak yani:):)
günaydın canım..oğlan uyutmadı galiba:)senin kontrolün bugün müydü?
ben mesela doğumdan bir gün önce bile uyudum herkes şaşırıyodu,meğer Allahın bildiği varmış,ondan beni uyuturmuş,doğumdan sonra hiç uyumadım da
iyi yanından bak yani:):)
6550. Sayfalara Adım Atmışsınızz Maşallah. Günaydınlarrrr :) :):) Sağlıklı , mutlu ve Huzurlu Sabahlar... :)
Ya artık rahat uyuyorumda çarpıntım oluyor dün gece nefes alamadım çok uzun süre geçmedi. Doktora dün gittim kardiyolojiye görünmemi istedi ilaç versinler doğumda sıkıntı olur dedi
bu da yeni mi çıktı,kalple ilgili bir durum mu var ki anlamadım?
sen de bi git bakalım muayene ol ne dicekler? önceden b,işeyin yoktu heralde,bu aralar başladı değil mi?
Hamileyken başladı. Ekimde gitmiştim kardiyolojiye ama bişey çıkmadı hamilelikten dedi. Bazen çok yoğun oluyor sırtım kollarım falan öyle çok ağrıyorki nefes alamıyorum o an :/ doktorumda ilaç içmemi istedi. Ya bu arada sağ kasığımda geceden beri ağrı var umarım doğum sancısı değildir
Hamileyken başladı. Ekimde gitmiştim kardiyolojiye ama bişey çıkmadı hamilelikten dedi. Bazen çok yoğun oluyor sırtım kollarım falan öyle çok ağrıyorki nefes alamıyorum o an :/ doktorumda ilaç içmemi istedi. Ya bu arada sağ kasığımda geceden beri ağrı var umarım doğum sancısı değildir
nikkküzülme kötü bir şey olmayacak tamam mı. iyi düşün iyi olsun..
Günaydın herkese..
Ay anlatamadım diyen ağzına terlikle vurasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?