09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın herkese. Güne erken başlamayı seviyorum Her ne kadar gece uyumamış olsamda.

günaydın canım..oğlan uyutmadı galiba:)senin kontrolün bugün müydü?
ben mesela doğumdan bir gün önce bile uyudum herkes şaşırıyodu,meğer Allahın bildiği varmış,ondan beni uyuturmuş,doğumdan sonra hiç uyumadım da
iyi yanından bak yani:):)

Ya artık rahat uyuyorumda çarpıntım oluyor dün gece nefes alamadım çok uzun süre geçmedi. Doktora dün gittim kardiyolojiye görünmemi istedi ilaç versinler doğumda sıkıntı olur dedi

6550. Sayfalara Adım Atmışsınızz Maşallah. Günaydınlarrrr :) :):) Sağlıklı , mutlu ve Huzurlu Sabahlar... :)

Son düzenleme:

günaydın q ne doğru bir tespit

6550. Sayfalara Adım Atmışsınızz Maşallah. Günaydınlarrrr :) :):) Sağlıklı , mutlu ve Huzurlu Sabahlar... :)

6550+9

Ya artık rahat uyuyorumda çarpıntım oluyor dün gece nefes alamadım çok uzun süre geçmedi. Doktora dün gittim kardiyolojiye görünmemi istedi ilaç versinler doğumda sıkıntı olur dedi

bu da yeni mi çıktı,kalple ilgili bir durum mu var ki anlamadım?
sen de bi git bakalım muayene ol ne dicekler? önceden b,işeyin yoktu heralde,bu aralar başladı değil mi?

bu da yeni mi çıktı,kalple ilgili bir durum mu var ki anlamadım?
sen de bi git bakalım muayene ol ne dicekler? önceden b,işeyin yoktu heralde,bu aralar başladı değil mi?

Hamileyken başladı. Ekimde gitmiştim kardiyolojiye ama bişey çıkmadı hamilelikten dedi. Bazen çok yoğun oluyor sırtım kollarım falan öyle çok ağrıyorki nefes alamıyorum o an :/ doktorumda ilaç içmemi istedi. Ya bu arada sağ kasığımda geceden beri ağrı var umarım doğum sancısı değildir

nikkk üzülme kötü bir şey olmayacak tamam mı. iyi düşün iyi olsun..

Nick aynısı bende vardı. Sen son zamanlara yaklaştığın için artık bebek iyice büyüdü. Yukarı aşağı yayıldı. Tüm iç organlarını sıkıştırdı.
Son zamanlarda ben nefes almak için şöyle bir arkaya yaslanmam gerekiyordu.
Az kaldı sabret, hepsi geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…