09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ablaya digeri denmez agzını kırarım

dünyacımmm naısl gidiyo evlilik anlatsana

çok şükür canım evlilik öncesi ve sonrası farklı olmadı yolunda herşey, tabi ki sorunda oluyor tartışmada ama konuşabilmek anlaşabilmek ve birbirini anlayabilmek önemli, sevdiğinle aynı evde olmak güzel.
ve evlilik sevmediğin biriyle olacak iş değil yani en azından ben böyle düşünüyorum

Maşallah size. Cok hanımefendisin biliyo musun, hani böyle vitrine koy izle gelinler var ya öylesin

öğleden sonra bir gibi buralarda olurmusunuz işi olmayan..
biş ianlatcamda fikirlere ihtiyacım var.. benmi abartıyorum bilemedim

teşekkür ederim güzel düşüncelerin için yüzümü güldürdün.
Allah gönlünden geçeni alnına yazsın Elmi seviyorum seni (kafiyeli oldu )

Amin cnm bana siir yazın hep akrostij yapın

öğleden sonra bir gibi buralarda olurmusunuz işi olmayan..
biş ianlatcamda fikirlere ihtiyacım var.. benmi abartıyorum bilemedim

kesin abartıyosundur Anlat

Merhaba kızlar nasılsınız?

Saol bebişim sen nasılsın

Elmayra elmayra
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun

neyse ben yazayım da gelen okur artık bende yemeğe çıkayım

dünya sen yenimi evlendin mutluluklar dilerim

kızlar bişi dicem.. ben yengemle ilgili bi kaç sorunumuz vardı anlatmıştım...

bu şekilde anlatmıştım.

şimdi gelelim aile dramı 2 ye
.................

gel zaman git zaman.. benim amcam vefat etti yakın bir zamanda. vefat edincede bütün aile toplantı taziye amacıyla..

herkesin hassas bir noktası vardır.. benim de kardeşlerimde hassas noktası.. babamın ben 10 yaşındayken bizi evden kovması kendisine yeni hayat kurması.. ne bilim bu çok kalbimi acıtır.. annemde 5 çocukla naparım düşüncesiyle babam gel diyince gitmiş..

yengemde sürekli bunu kardeşimin suratına vuruyormuş sende baban gibisin vs vs kardeşimde bundan konuşmayalım demiş. kız yine ısrarla.. en son ben aradım kibar bir uslupla her insanın kaldıramadığı duymak istemediği şeyler var.. bunlardan bahsetme. burada ki amacım bahsetmemesi.. bahsetmeyince erkek kardeşimin ona karşı tavır almasın istedim..

kıza karşı bir nefret bir kin birşey beslemiyoruz.. bende kardeşlerimde..taziye nedeniyle annesi burdaydı 20gün falan kaldı. ben gittim yengeme eşarp gömlek kazak vs aldım.. hediye anlamında.. ben kardeşimin de onunda mutlu olmasını isterim.. okumadığım kitaplarımı gönderdim yaklaşık 10tane falan..

sonuç olarak gelmek istediğim nokta..
erkek kardeşim nişanı atmaya karar verdi! babamda bunun kesinlikle olmayacağını söylemiş... onu evlatlıktan atacakmış((( bende hoş atarsa atsın bugüne kadar ne yararı oldu ki bize diyorum ))
dediğim gibi kardeşimde pısırık olduğu için malesef sesini çıkaramıyor .... bize karşı aslandır.. ama babama karşı pek ses çıkaramaz..
geçen yatakta ağlarken görmüş annem onu içim parçalandı. bende gittim babamla konuştum... bu yaptığın insanlık dışı.. vahşet.. bunları kardeşime yaşattıramazsın dedim..
babamında dediği cevap, erkek kardeşin açtı konuyu konuştuk hallettik sizde büyütmeyin.. yani erkek kardeşim babama karşı durmadığı için sanki ben ortalığı karıştırıyormuşum gibi gözüküyor :44: ben ne kardeşimin nede kızın mutsuz olmasını isterim. kardeşim o kızla kendimi aynı evde düşünemiyorum diyor.. kıza da yazık değil mi? böyle bir evlilik neden yaşasın ki.. oda genç onunda hayalleri umutları var.. neden böyle bir evlilik ikisine laik olsun ki?
ama malesef bunları ayırt edemiyorlar.. kızında ailesininde dediği ilerde düzelir.. kızla bütün irtibatımı kopardım.. kardeşim mutsuzken ağlıyoken onun facebookta kahkahalı kahkahalı cirit atmasını hiç bişey olmamış gibi davranmasını kaldıramadım.. en son alo heyy abla ordamısın hey ablaa sana diyorum gibi mesajlarından sonra 6 10 cagrı. .gerisinede ona bozan msj attım..
"insanlar müsait olmayabilir.. moralleri bozuk olduğu için seninle konuşmayabilir dedim" inanın bir görümce olarak kıza tek kötülüğüm tek kabalığım bu oldu...
babam kendi akrabalarını düşünüp nişanı atmamayı düşünüyorsa bende kardeşimi düşünürüm !

şimdi babam bizi muşa gönderecek. güya kardeşimle kız kaynaşacak...
bende bunun saçma olduğu zaten istese sevse kendi gider dedim.. zorlama kardeşimi dedim..
ama babam kardeşime söylediğinde kardeşim kuzu gibi tamam baba demiş..
bana da abla gel demedi.. ama bende gidicem.. walla gitmezsem orda herkes kardeşimin başına üşüşecek
bazen kızıyorum kendime süperman olmak zorunda değilim ama böyle birşeye nasıl seyirci kalayım

muşa gidince kardeşim kızla konuştuktan sonra olumsuz geçerse annesinin babasının karşısına geçicem. bu olmuyor zorlamayalım artık dicem.. bunu demek baba düşer mi bilemedim :44::44: amam babama kıza kızın ailesine göre hiç bir sorun yok. kardeşimin kızı istememesi bir anlam ifade etmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…