09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

koymadığın hata şimdiye kadar. hadi bekliyoruz. mesailer bitmeden görelim baba enişteyi.
pcde yok telefon da tamirde gelince koyayım bal caldım agzınıza
Sayfada üyeden çok ziyaretçi var.. I see dead people diye bağırasım geliyor :)) Bu sayfada hamile kalanlar çokda... En sonunda tepem atacak ziyaretçilerin hamile kalma sebebi olacağım diye korkuyorum kendimden!

ahahahahhahahahah ay bu ziyaretciler delirtiyo seni

Lan hüzünlendim şimdi, burda şom şom konuşuyorduk gebelikti bebekti falan bilseydim takvimi bile kaldırırdım, hadi koy da bi bakalım nasıl duruyor

Lan sacmalama siz benim arkadasımsınız senin oğlun benim oğlum gibi hic hüzünlenme. Koyayım mı deneyelim mi kaldırırız :d

Kendi doktorum vardı zaten onda devam ederim, yaklasık 4 yıldır normal muayenelere de gidiyordum zaten. Arkadas gibi olduk

Hee o bildigin iyi hastanelerin muayene ücreti anasının n,kahı kadar doğum da 10 bin

hee sen o doktoru doğum anında pıçaklamazsan bir daha asla katil olmazsın bebişim.

Kuzular ben kaçıyorum yoruldum bugün dinlenmem lazım biraz çok tempolu bir zamandan geçtim bende şaka maka istifa yeni iş arayışı bol stres yoğun trafik derken... Kafa kalmadı yemin ediyorum :)

Açıldı açıldı yepyeni gıcır gıcır bastırıyon parayı süper hizmet süper kalite

hadi ya ben ne kadar eskide kalmışım. ben de günün birinde dönebilir miyim ank ya geri diye o kadar çok istiyorum ki..
offf off yaralarım depreşti...acıbadem falan yok demi ankda hala?

Kendi doktorum vardı zaten onda devam ederim, yaklasık 4 yıldır normal muayenelere de gidiyordum zaten. Arkadas gibi olduk

Hee o bildigin iyi hastanelerin muayene ücreti anasının n,kahı kadar doğum da 10 bin

yok anasına.. benim kardeşimin eşi acıbademde olacak 5,5 bin tl mi ne. o da sezeryan olduğu için. normal doğum daha ucuzmuş.
10 bin falan çok ya. değildir o kadar.

Olmamı, acıbadem, medicana, memorial hepsi var ankarada şuan

enee ben hakken taş devrinde kalmışım. en son ank gittiğimde panora yı falan görünce şok olmuştum. bizim zamanımızda bir ankamall bir armada vardı. karum zaten milattan önce var da...
alla allla isyan ettim iyice valla burada oluşuma.

yok anasına.. benim kardeşimin eşi acıbademde olacak 5,5 bin tl mi ne. o da sezeryan olduğu için. normal doğum daha ucuzmuş.

uyduruyo zaten o kadara altın çocuk filam çıkması lazım hamişlik hormonundan diye ses etmiyorum cadıya.

Eltim bayındırda doğum yaptı iyiydi ama doktor dışardan geldi
Güven de iyi ankarada bildiğim

hee sen o doktoru doğum anında pıçaklamazsan bir daha asla katil olmazsın bebişim.
Pıcaklamamak icin sezeryanı secicem sanırım
Kuzular ben kaçıyorum yoruldum bugün dinlenmem lazım biraz çok tempolu bir zamandan geçtim bende şaka maka istifa yeni iş arayışı bol stres yoğun trafik derken... Kafa kalmadı yemin ediyorum :)
öpüyorum seni cokkk

Benm yerime doğuracaksa veririm 10 bin ama noluyoruz araba mı alıuyoruz

Senin kızın da benim gelinim gibi

koy koy kaldırma, uğur getirsin

Naısl koycam la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…