Kaç kişi hamile kaldı bu topikte
Bebegin babası mı? Ağladı lan elimde fotosu var ağlarken koyayım mı
Kalp atısını duyar duymaz yapıcam cnm, ona cok heveslenirdim. Allah isteyen herkese nasip etsin inş
hangi hastaneye gitcen dr falan ayarladın mı?
pcde yok telefon da tamirde gelince koyayımkoymadığın hata şimdiye kadar. hadi bekliyoruz. mesailer bitmeden görelim baba enişteyi.
Sayfada üyeden çok ziyaretçi var.. I see dead people diye bağırasım geliyor :)) Bu sayfada hamile kalanlar çokda... En sonunda tepem atacak ziyaretçilerin hamile kalma sebebi olacağım diye korkuyorum kendimden!
Ankara'da bildiğim iyi hastaneler var
Kendi doktorum vardı zaten onda devam ederim, yaklasık 4 yıldır normal muayenelere de gidiyordum zaten. Arkadas gibi oldukhangi hastaneye gitcen dr falan ayarladın mı?
Ankara'da bildiğim iyi hastaneler var
ben çok klasikçiyim bu konuda hacettepe derim hep. ama bayındır falan da olabilir. başka özel iyi açıldı mı bilmiyorum da..
Kalp atısını duyar duymaz yapıcam cnm, ona cok heveslenirdim. Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Lanhüzünlendim şimdi, burda şom şom konuşuyorduk gebelikti bebekti falan bilseydim takvimi bile kaldırırdım, hadi koy da bi bakalım nasıl duruyor
Kendi doktorum vardı zaten onda devam ederim, yaklasık 4 yıldır normal muayenelere de gidiyordum zaten. Arkadas gibi olduk
Hee o bildigin iyi hastanelerin muayene ücreti anasının n,kahı kadardoğum da 10 bin
Açıldı açıldı yepyeni gıcır gıcır bastırıyon parayı süper hizmet süper kalite
hadi ya ben ne kadar eskide kalmışım. ben de günün birinde dönebilir miyim ank ya geri diye o kadar çok istiyorum ki..
offf off yaralarım depreşti...acıbadem falan yok demi ankda hala?
Kendi doktorum vardı zaten onda devam ederim, yaklasık 4 yıldır normal muayenelere de gidiyordum zaten. Arkadas gibi olduk
Hee o bildigin iyi hastanelerin muayene ücreti anasının n,kahı kadardoğum da 10 bin
Lan sacmalama siz benim arkadasımsınız senin oğlun benim oğlum gibi hic hüzünlenme. Koyayım mı deneyelim mi kaldırırız :d
yok anasına.. benim kardeşimin eşi acıbademde olacak 5,5 bin tl mi ne. o da sezeryan olduğu için. normal doğum daha ucuzmuş.
10 bin falan çok ya. değildir o kadar.
Olmamı, acıbadem, medicana, memorial hepsi var ankarada şuan
yok anasına.. benim kardeşimin eşi acıbademde olacak 5,5 bin tl mi ne. o da sezeryan olduğu için. normal doğum daha ucuzmuş.
Pıcaklamamak icin sezeryanı secicem sanırımhee sen o doktoru doğum anında pıçaklamazsan bir daha asla katil olmazsın bebişim.
öpüyorum seni cokkkKuzular ben kaçıyorum yoruldum bugün dinlenmem lazım biraz çok tempolu bir zamandan geçtim bende şaka maka istifa yeni iş arayışı bol stres yoğun trafik derken... Kafa kalmadı yemin ediyorum :)
Senin kızın da benim gelinim gibi
koy koy kaldırma, uğur getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?