09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

5buçuk az mı ipek :26:

bir kere doğuracağını düşünürsek emin eller olsun deriz ya. ona bakarak hani çok değil gibi. ama mesela kendimizle ilgili bir şey olsa tercih kullanırız da çocuk olunca konu belki öyle düşündüler. ben doğum yaptığım zaman 3,5 yıl önce burada acıbadem yoktu başka özel hastanede yaptım ben 550 tl vermiştim ssk kapsamında.

ayyyyyyyy burda 7 hafta diyo 7 haftalık değil ki 2 hafta ilerden mi gidiyo

Eltim bayındırda doğum yaptı iyiydi ama doktor dışardan geldi
Güven de iyi ankarada bildiğim

doktor özel mua si varsa böyle kiralıyormuş zaten ameliyathaneleri. bir arkadaşm başka bir ameliyat olacaktı da dr dışarıdan gidecekti tam 20 bin istemiş. yuhhhh yani... ama önemli bir şeydi tabi o.

Pıcaklamamak icin sezeryanı secicem sanırım

öpüyorum seni cokkk

Benm yerime doğuracaksa veririm 10 bin ama noluyoruz araba mı alıuyoruz

Naısl koycam la

kesin seç elmiş epidural. hayatımda yaşadığım en güzel tecrübe..

doktor özel mua si varsa böyle kiralıyormuş zaten ameliyathaneleri. bir arkadaşm başka bir ameliyat olacaktı da dr dışarıdan gidecekti tam 20 bin istemiş. yuhhhh yani... ama önemli bir şeydi tabi o.

Tabi haklısın dışardan gelince hem doktora hem hastaneye, ekibe ayrı para veriyorsun
Kaç sene evvel bana dışardan doktorla 3500 e gelmişti
Özel sağlık sigortası var diye kasmadım ama 9 sene öncesi için büyük para

3500 deli para bence şu ana göre. düşün şimdi acıbadem 5,5

Tahmini doğum tarihin 9 ekim görünüyor, çek şu tarihi geri :) 7.haftasında diyor 7 haftalık demiyor. 6+0 ile 6+6 arası 7.hafta oluyor bebişim

Kaldırdım ellerim titremeye basladı ay aglıcam sanırım. dokuz hafta olsun ondan sonra koyalım

Eger tamamlayabilirsem hamileliği inş cnm. Korkuyorum düşecek diye

dayandık

ahahahahha noel baba olmazsa quarta kızardı

kaldırdım seyi icim bi garip oldu biraz büyüsün sonra koyalım

yok yok Allah korusun ani hareketler yapma sen yine de.... çok sevimli yaa. böyle karnın çıkınca nasıl olacaksın acaba

Bi ara bende bişeyler anlatcam
Üşendim yazmaya uzun hikaye
Önemli bişey değil fazla merak etmeyin diye yazayım
Eskilerden arıza bi çocuk vardı ya , o işte

Bende acıbademde yaptım doğumu
2 hastane, anestesi, çocuk doktoru, 2 gece yatış
1.5 doktor aldı, epidural sezeryan dı

pişman değilsin demi epidural olduğun için? bazıları böyle şiddetle karşı çıkıyor. nasıl desem sanki sezeryan olunca yarım anne oluyormuşsun gibi. bunu resmen diyenler de var. illa normal diyorlar ama onun daha çok riski var bence.
çatı dar olup da çocuk çıkmazsa vakumla çekiyorlar. ne bilim zorlanıyor çocuk çıkarken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…