09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Nick mesela benim boğazım yanıyo diyelim ki sisti napıcam :S ilaç alamıcam dimi

lady seni göbeemle döverim

Malesef bebişim
Baktın hasta olacak gibisin, hemencik yükleniyorsun C vitaminine. Ben çok feci grip oldum doktor ilaç bile vermedi. Hele sen şu evrede ağrı kesicilerden falan uzak dur

Malesef bebişim
Baktın hasta olacak gibisin, hemencik yükleniyorsun C vitaminine. Ben çok feci grip oldum doktor ilaç bile vermedi. Hele sen şu evrede ağrı kesicilerden falan uzak dur

portakalı yemesem de suyunu icsem olur mu mesela. Cok feci batıyo bogazım :S ins sismez

Portakalı kendin sıkacan ama dimi hazır değil? İç iç hemen ilerletmeden

hazır zımbırtıları içmem zaten kendim sıkarım. cok pis ağırlık cöktü. Kızım tam zamanında doğurucan ben senin beynini yerdim yoksa oram agrıdı buram sisti diye

hazır zımbırtıları içmem zaten kendim sıkarım. cok pis ağırlık cöktü. Kızım tam zamanında doğurucan ben senin beynini yerdim yoksa oram agrıdı buram sisti diye

La doğursam nolacak buraya giremesemde telefon denen bişey var 24 saat çekinmeden arayabilirsin :*

E ben bir bardak süt iciyorum :S kalsiyum alsın diye. günlük süt ama

kızım o halde seni mi tacz edicem

La ne tacizi ara sen, müsait olmadığım zamanlarda teli sessize alıyorum zaten.
İyileşene kadar süt içme, zaten şuanda onun kalsiyuma ihtiyacı yok, olsada minicik zaten senin depondan kullanıyor o da çok az. Folik asit kullanıyormusun asıl önemli olan o

Nayn :18::18:

Nick beni koruuur kiiiii

O benim cırağım o tutar ben kırarım

Tmm cırt bırt ararım

Yaaa benim kalsiyumum cok azsaaaa cekirdeğimin icine kalsiyum gitmezseeeeeee

Folbiol mu ne zıkkımsa ondan iciyorum hergün bir tane

O benim cırağım o tutar ben kırarım

Tmm cırt bırt ararım

Yaaa benim kalsiyumum cok azsaaaa cekirdeğimin icine kalsiyum gitmezseeeeeee

Folbiol mu ne zıkkımsa ondan iciyorum hergün bir tane

Senin çırağınsa benm memleketlim

(merak etme nick nereli oldğumu çook çook az kişi bliyo o yüzden no problemoo)

Senin çırağınsa benm memleketlim

(merak etme nick nereli oldğumu çook çook az kişi bliyo o yüzden no problemoo)

vayyyy hemsericilik haaaaa

hayatı tespik yapmışım ben sizi mi sallarım bütün angara krolarını toplarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…