kamerayı unuttum bi süre sonra çeko,zaten bakmadan konuşman gerekiyo(muş).yanımda benimle gezen ve sohbet eden biri vardı ona bakarak konuştum hep,o yüzden kamerayı unuttum bile:)
ne magazincisi ki onlar,kk mı??belliydi zaten bekar anneyim diye söledi herkese,bi de herifinin durumunu biliyodu herkes,normal ..ama elmikin cellallenmesi normal değilo da gebelikten heralde :):)
eve gidip duş alıp yatmak istiyorum
İmzalı bi fotonu yollarsın artık bizlere de meşhur oldun malum
Bekar anne diye söylenseler iyi, yok aslında Oustan boşanmamışta kk yı keklemiş demişler
Bu da boşandığına dair belge yayınlamış
akşama kadar burayı kkyı takip ediyorum. Yine bişeyler kaçırmışım. Hayır kimse hakkında yazışmasa merak etmiycem. Acaba ne olduki :26:
İmzalı bi fotonu yollarsın artık bizlere de meşhur oldun malum
Bekar anne diye söylenseler iyi, yok aslında Oustan boşanmamışta kk yı keklemiş demişler
Bu da boşandığına dair belge yayınlamış
ilahi çekobelki almanyada meşhur olurum
elmiko da bi hoş yani,kime neyi ispat çabasında anlamadım ki:) evet boşanmadım ,ama yalan söylüyorum bekar anneyim diye,millet beni tepelesin diye..tivbe yarabbim..
Alamayanlardan fötr şapka da getirtir köşesine tüy de takarsın artıkınKadir İnanır gibi
Onun adı Kara Mırat, duramıyo işte. Bi de bana Safiye der, engel denen meret niçin var oysaki
ya evet ne komik görüntüdür o,bir de eline radyo alırlar
nerde yayınlamış bu arada boşanma belgesini ,konu falan açmadı inşallah:26:
çeko ben çıkıyorum,görüşürüz inşallah pazrtesi...kendine dikkat et,
elmiko burayı okursan akşam,kendine gel silkelen ,noluyo evrak paylaşmalar falan,valla döverim,sana tiripli olsam da yeğenimin hatrına hepsini döverimböyle saçmalamaya devam edersen seni de döverim
hadi öptüm hepinizi...niko sen ne zaman doğurcan la bu arada
Lan bana deli demeyin gebertirim hamile kadına deli denmez
Gittim doktora cok sükür kanama alanı yok denecek kadar az 17 mm ahahahaha kalem ucu gibi bekalp atısını vajinal duyabiliriz istersen dedi ama istemedim normal duymak daha mantıklı dimi :)
Sonra miayı veterinere götürdükkızım hastanede suanda kısırlastırdık, anasını doğururken danasının rahmini aldılar 4 gün ayrı kalıcaz bebeğimle aklıma geldikçe ağlayacak gibi oluyorum.
Bizim yeni babayı tutmasam oda takımını alıyodu bugünAllah korusun olur olmaz doğar kötü bişi olur bir aylık bebeğe oda mı alınırmış
Maşallah,şükürler olsun.Daha da iyi olacak inşallah. Boşver baktırma vajinal. Oyyy olsun,4 güncük hemen geçer.
Vayyy,enişteye bak...
Saol cnm şükürler olsun kötü bişi yok, enişten costu yewrumgörmen lazım kafası kesilmiş tavuk gibi herseyi almak istiyo :)
Allahım ya....
Maşallah,Allah daha iyi etsin,okudukça nasıl mutlu oluyom,gerçekten Allah sabredenlerle beraber.
Değil mi mona. Ayyy laf sokucam birilerine ama söz verdim kendime yapmıcamahahahaha bak icimdce kaldı kımıl kımıl
Lan bana deli demeyin gebertirim hamile kadına deli denmez
Gittim doktora cok sükür kanama alanı yok denecek kadar az 17 mm ahahahaha kalem ucu gibi bekalp atısını vajinal duyabiliriz istersen dedi ama istemedim normal duymak daha mantıklı dimi :)
Sonra miayı veterinere götürdükkızım hastanede suanda kısırlastırdık, anasını doğururken danasının rahmini aldılar 4 gün ayrı kalıcaz bebeğimle aklıma geldikçe ağlayacak gibi oluyorum.
Bizim yeni babayı tutmasam oda takımını alıyodu bugünAllah korusun olur olmaz doğar kötü bişi olur bir aylık bebeğe oda mı alınırmış
Laf sokmak falan yok,terbiyemi bozduracan akşam akşam....
O çekirdektir çekirdek.
Haklısın cnmm derin nefes alıyoruz sakin oluyoruz
Az bdvye dalayımÖptüm seni cok
Değil mi mona. Ayyy laf sokucam birilerine ama söz verdim kendime yapmıcamahahahaha bak icimdce kaldı kımıl kımıl
Doğurana kadar içinde tutarsan , yawru çıkar çıkmaz doktora laf sokacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?