09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Evet evliyim

Ben evde boş zamanlarımda keçe ile uğraşıyodum
Bi torba malzemem vardı, taşınınca kaybettim bilmeyen biri çöp sandı attı galiba.
Evin altını üstüne getirdim, mıknatıslarım uğur böceklerim hepsi içindeydi getti getti gettiiii

Ama en çok yemekten sonra tv karşısında pineklemekle geçiyo akşamlarım, ne yalan söylim
Sabah çalışan akşam evde lavabo gıcırdatan bi kadın olamadım hiç bi zaman
Çalıştın o kadar kızım bulaşığı yerine kaldırsan yeter, uzan dinlen edasındayım

Benim 3 ablam var, bir de annem
Çok dost most durumlarına inanmadığımdan
En çok bizimkilerle görüşürüm

Çok geçmiş olsun cnm sana da dedene de.
Gofret cabuk hamile kalsın o zaman

Elmiş hamileymiş şok oldum görünce hiç beklemiyordum meğer bu topik ona yaramış sipirminlerden nasibini almış

Son sipirminleri kendime ayırmıştım Kendime kadar vardı yania hahaha

Zaten bi kadının kızkardeşleri olsun yeter. Bende onlar yok ne yazıkki. İşyerinden kızlarlada yarın kşam çıkma sözü aldım ama hadi bakalım caymazlar inşallah.

ya bu dana konusu nerden sonra koptu ben çözemedim bulamıyorum olayın koptuğu sayfayı

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun cnm sana da dedene de.

Son sipirminleri kendime ayırmıştım Kendime kadar vardı yania hahaha

ALLAH razı olsun kuzum

Hahaha gerçekten bu topiğe bulaşan hamile kalıyor bende kalırsam şaşırmam
Şaka bir yana kuzum çooook sevindim adına hayırlı uğurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlarla gelsin inşeALLAH Çoook mutlu oldum adına Annelik sana çok yakışacak

Düşündüm de senden harika anne olunur RABBİM o günleri de gösterecek sana inşeALLAh mutlu olmayı hakkediyorsun canım benim RABBİM nazarlardan korusun

Evet en büyük servetim ailem belkide çok şükür
Onun dışında da 3 arkadaşım var o kadar
Ben herkesle arkadaş olmam, zamanında çok dost kazığı yediğimden

Konunun başlığında iş yok zaten bi de içeriğinde dmeiş ki adam gibi cevap verin ulan mulan
Dedim önce sen adam gibi yaz
Benim gibi birkaç kişi daha tepki gösterince

Gelsin maydonozlar, gitsin salaklar, sizinde başınıza gelirse görürüm bi tarafınızı filan hepten coştu
Ama kapanmış konu

maydonoz mu demişşş aaaa hemen gidiyorum

Merhaba lola

kirmizicilek bende Bursadan katılıyorum 1 tane kızım var..
çok sık giremiyorum işlerim çok yoğun

Masebeciyim

İnşallah canım benim ama beni utandırıyosun Yapma böyle

yalnız ben esmerim ya sanki beyazlıyor gibiyim

hee evet baktım kapanmış. zaten kkda bdv de bütün konular kapanmayla sonuçlanıyor son zamanlarda, havalardanmıdır nedir herkes bi asabi

yaş kaç ki bu kadar dost kazığı yedin.

benim çevremde çok insan var gidip gelinecek ama diğer konularımdan bilirsin akraba topluluğu olan bi semtteoturduğum için çok fazla yüz göz olmamak adına takılmıyorum pek aralarına.
benimde dostum başka bir ilde,
diğer dostumda evli başka bi semtte sık görüşemiyoruz anlican.
ah onlar yakınımda olsa kimsecikleri aramamdaaaa

it ciler yasagı kaldırdı ben de gelir gelmez ban yicem sanki

maydonoz mu demişşş aaaa hemen gidiyorum

Merhaba lola

kirmizicilek bende Bursadan katılıyorum 1 tane kızım var..
çok sık giremiyorum işlerim çok yoğun

Masebeciyim

Geç kaldın, kapandı

26 yaşındayım

Bilmem tek şu ev konunu biliyorum ben, kayınvalide ile aynı bina ve tadilat düşündüğün hani
Bizde 4 arkadaşız liseden beri ama evlilik, iş, güç pek fırsat olmuyo 3-4 ayda bir toplanırız kızkıza

Bian 30lu yaşlarındamısın acaba diye düşünmüştümde yakın sayılırız bende 24.

zaten pek konum yok başkasanırım hatırlayamadım şuan :44:

evlenince arkadaşlar falan yalan oluyor ev iş rutininden bi cacık görmüyo gözümüz

Ben pek evlendim barklandım, evimi temizleyeyim işime bakayım modunda değilim aslında
Ne zaman aransam giderim ya da ben ararım
Ama aynı şeyi karşı taraf yapmazsa geri geri giderim, tek yönlü hiç bişey olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…