sen evlimiydin çekirge.
ay çekirge diye hitap edince birden hababm sınıfından şener len gibi hissettim kendimi
ben çok ölü vakit geçiriyorum ya günüm çalışmak ve uyumakla geçiyo, kocada evde olmayınca akşamları günlerden keyif almak nedir unuttum kızıyorum kendimede ama bi atak yok.
aradım arkadaşımı başka bi arkadaşla birlikte ona gidicez, yada bana gelicekler. tıkmicam kendimi eve çıkmak için zorluyorum şuan. kendi kendimi arkamdan itiyorum resmen.
ALLAH razı olsun canım :)
Eee hadi ama elmiş hamiş sende birşeyler yok musıranı kaptılar
Ben Gofret'i bekliyorum demiştim size
Sorma kuzum basıma gelmeyen kalmadı..
İşler yogun aöf çalışıyorum derken.. Affedersn de büyük abdestimi yaparken çok fazla kanamam oldu çok şaşırdım anüsten gelince korktum..
Önceden ara ara geliyordu ama önemsemiyordum kabızım sürekli çünkü..
Neyse işte canım avuç avuç kan gelince korktum kolon kanseri olabilir diye derhal doktora götürdü babam..
Ben istemiyordum erkek diye utanıyordum işte.
Sonuç gittim basur ameliyatı oldum..
Öldüm öldüm dirildim(
Şimdi geçti çok şükür iyileştim de geldim :)
Kabız oluyorum hala o konuda çözüm bulamadım..
Derken dedeme akciger kanseri teşhisi konuldu ameliyata alındı o kadar ki anneannem yanıma gelemedi ameliyatta kimse yoktu yanımdaneyyse atlattık çok şükür RABBİM kimseyi saağlıkla imtihan etmesın
Gofret cabuk hamile kalsın o zaman
Elmiş hamileymiş şok oldum görünce hiç beklemiyordum meğer bu topik ona yaramış sipirminlerden nasibini almış
Evet evliyim
Ben evde boş zamanlarımda keçe ile uğraşıyodum
Bi torba malzemem vardı, taşınınca kaybettim bilmeyen biri çöp sandı attı galiba.
Evin altını üstüne getirdim, mıknatıslarım uğur böceklerim hepsi içindeydi getti getti gettiiii
Ama en çok yemekten sonra tv karşısında pineklemekle geçiyo akşamlarım, ne yalan söylim
Sabah çalışan akşam evde lavabo gıcırdatan bi kadın olamadım hiç bi zaman
Çalıştın o kadar kızım bulaşığı yerine kaldırsan yeter, uzan dinlen edasındayım
Benim 3 ablam var, bir de annem
Çok dost most durumlarına inanmadığımdan
En çok bizimkilerle görüşürüm
Çok geçmiş olsun cnm sana da dedene de.
Son sipirminleri kendime ayırmıştımKendime kadar vardı yania hahaha
Zaten bi kadının kızkardeşleri olsun yeter. Bende onlar yok ne yazıkki. İşyerinden kızlarlada yarın kşam çıkma sözü aldım ama hadi bakalım caymazlar inşallah.
ya bu dana konusu nerden sonra koptu ben çözemedim bulamıyorum olayın koptuğu sayfayı
İnşallah canım benim ama beni utandırıyosunALLAH razı olsun kuzum
Hahaha gerçekten bu topiğe bulaşan hamile kalıyor bende kalırsam şaşırmam
Şaka bir yana kuzum çooook sevindim adına hayırlı uğurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlarla gelsin inşeALLAH Çoook mutlu oldum adına Annelik sana çok yakışacak
Düşündüm de senden harika anne olunur RABBİM o günleri de gösterecek sana inşeALLAh mutlu olmayı hakkediyorsun canım benimRABBİM nazarlardan korusun
İnşallah canım benim ama beni utandırıyosunYapma böyle
yalnız ben esmerim ya sanki beyazlıyor gibiyim
maydonoz mu demişşş aaaa hemen gidiyorum
Merhaba lola
kirmizicilek bende Bursadan katılıyorum 1 tane kızım var..
çok sık giremiyorum işlerim çok yoğun
Masebeciyim
Utanma utanma gerçekleri söylüorum
maydonoz mu demişşş aaaa hemen gidiyorum
Merhaba lola
kirmizicilek bende Bursadan katılıyorum 1 tane kızım var..
çok sık giremiyorum işlerim çok yoğun
Masebeciyim
hee evet baktım kapanmış. zaten kkda bdv de bütün konular kapanmayla sonuçlanıyor son zamanlarda, havalardanmıdır nedir herkes bi asabi
yaş kaç ki bu kadar dost kazığı yedin.
benim çevremde çok insan var gidip gelinecek ama diğer konularımdan bilirsin akraba topluluğu olan bi semtteoturduğum için çok fazla yüz göz olmamak adına takılmıyorum pek aralarına.
benimde dostum başka bir ilde,
diğer dostumda evli başka bi semtte sık görüşemiyoruz anlican.
ah onlar yakınımda olsa kimsecikleri aramamdaaaa
Geç kaldın, kapandı
26 yaşındayım
Bilmem tek şu ev konunu biliyorum ben, kayınvalide ile aynı bina ve tadilat düşündüğün hani
Bizde 4 arkadaşız liseden beri ama evlilik, iş, güç pek fırsat olmuyo 3-4 ayda bir toplanırız kızkıza
Bian 30lu yaşlarındamısın acaba diye düşünmüştümde yakın sayılırız bende 24.
zaten pek konum yok başkasanırım hatırlayamadım şuan :44:
evlenince arkadaşlar falan yalan oluyor ev iş rutininden bi cacık görmüyo gözümüz
it ciler yasagı kaldırdı ben de gelir gelmez ban yicem sanki
Bende gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?