Off aynenBi dilimde tatlı bi çeşit
Oh mis
tabi kızım biz snein gibi boş gezen beleş yiyen gebe miyiz,çalışıyoruz burda heralde
sen ben misin ki kuzum
tripcan lara sokma beni ,pışahlayamam da:104::104:
kimin canı ne çekti bakalım?
elmiko sen misin o ?? moku yedik biz zaten,80 tane gebe varken istediğimiz yemek lafını ediyoduk bişey olmuyodu,şimdi elmikin canı her haltı çeker,yemek lafı edemeyiz yahu
çekom hoşbuldum canım
nasılsın?sabah yoktun sanki bi ara uğradım da..
Vaaay öyle olsun
Anayım ben anaaaaaaaaahahahaha iki canlyım
Lan alınganım iki dk idare edin beni nolurrrr :d
Doğurmadım :)
Dün sancım başladı, bugün gittim sancı falan yok. 1haftayı bulmaz tahminimce çünkü kasılmalarım çok sıklaştı ve dün akşam nişanım gedi.
Az evvel konuştuk ama burdanda yazayım elmikin bebişine çok sevindim, inşallah kucağına aldığı günü de görürüz. Bu arada elmik gebeliğin en zor evresi ilk 12 hafta, 5hafta daha sık dişiniinan şu son günler bile ilk baştaki kadar zor değil.
Ben bugün annemlere geçiyorum, eğer doğurursam elmik size söyler
Dualarınızı eksik etmeyin. Asmunikal canım duan aklımda, Allah kabul etsin dün sancım varkende ettim belki doğum anında unuturum diye.
Sevincimi üzüntümü derdimi tasamı herşeyimi paylaştığım sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
Size cogzel birsey göstereyim miiiiii
İşte benim pirinç tanemmm :) O kücücük kalbi veren Allaha sükürler olsun
Eki Görüntüle 984283
selepsizlik ahahahhaahahahahahhaha
Adi :) yap gönder tarifesi uygularızçekirge teyze yapar biz yeriz
ne istedi ki canın?bak ben sana bişi diyim mi,bu aşerme var ya gebe uydurmasıselepsizlik ahahahhaahahahahahhaha
Adi :) yap gönder tarifesi uygularızçekirge teyze yapar biz yeriz
İyiyim Q cum sende olmasan bunlar beni fark etmiyo zaten
Bi günaydın demiştim yeni ayılıyodum
Birileri hahaha hiihiii hohoho yaparkene beni görmedi de
Seni sormalı ?
Sabah Günaydın dedim Çek bile demedin bırak Çekcim'i
Sabah Günaydın dedim Çek bile demedin bırak Çekcim'i
canını sevsinler senin
ohhoooo şimdiden başladıysan alınmaya mku yedik vallahi biz,geçmez la bu 9 ay
Çoook duygulandım bugünleri de görecek miydik ALLAHım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ama sabah ben resim mesim paylaştım ya görmedim ki :S
saol cnm ahahaha cok garip dimi benim hamile olmam
Tabi tabi
Ne m.nt.ı ne b.kl.v açarım bi bilsenhiç belli olmuyo dimi yemek adı
ne istedi ki canın?bak ben sana bişi diyim mi,bu aşerme var ya gebe uydurmasınasılsa gebeyim canımın her istediğini özgürce yerim demek fısır fısır erkekler duymasın
fıstıkezmesi,tarhana,pulbiber ne göndereyim sana?
Bilemiyorum yani -cim -cum beklemeyin bi de
Evet hiç beklemiyorduk çünkü
Özel olacak ama merak ettim isteyerek mi oldu bebiş
bence de yedinizdert olucam basınıza .D
ben de d....z gibi yerim ahahahahha
görmedim diyorum görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İsteyerek mi oldu derken yaptım olduahahahahahahahah olacağını bilmiyordum öyle sölim
kocan çeksin kaprisini arkadaşım senin deona boşalt hırsını bize pamuk ol geldiğinde
şaka la şaka neyse kaderimiz çekicez artık,yeğen ne de olsa ,pek tatlı olur oğlun..:)
gerçi sen mutlu haberi önce başkalarıyla paylaş,kaprisleri bize kalsın pek adil değil ama neyse
şşşıırrrraakkkk hareketçekensmiley hahahhahhah
kocan çeksin kaprisini arkadaşım senin deona boşalt hırsını bize pamuk ol geldiğinde
şaka la şaka neyse kaderimiz çekicez artık,yeğen ne de olsa ,pek tatlı olur oğlun..:)
gerçi sen mutlu haberi önce başkalarıyla paylaş,kaprisleri bize kalsın pek adil değil ama neyse
şşşıırrrraakkkk hareketçekensmiley hahahhahhah
Muhahah afiyet olsun
Birazcıkta ben trip atayım didim tamam ne bağırıyon :26:
merve cim önsebişmenin nerde olduğuna kadar anlattı ,sen de özel olacak ama diye,isteyerek mi oldu diyosunEvet hiç beklemiyorduk çünkü
Özel olacak ama merak ettim isteyerek mi oldu bebiş
çok yakın bi ark. acıya aşerdi tüm hamileliğinde acısosları saklıyoduk artık biliyo musun..pulbiber ney ki...ben de d....z gibi yerim ahahahahha
Pul biber ne laonu mu yicem yemesi dert cıkarması dert
Uydurma tabi kızım ama mühim olan midemiz :)
görmedim diyorum görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben de salcalı seviorum nar ekisi midemi yakıyo.
Ay aksam olur mu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?