haklısın pampa
bugünlerde senin önceliğin arkadaşın
Nişanlısının mezarının bi tarafı boşmuş, o mezarlığı da satın almak isteyen varsa 20 gün içinde müracaat etmeli denmiş
Ben müracaat edicem dedi, daha herşey çok taze etme dedim
konuya yabancı kaldım ama vefat eden kim.:26:
Pek iyi değil bence psikologa gitmesi lazım, rahatlaması için
Ama ailesi pek böyle şeyleri kabul etmez
Eski kafadanlar, deli doktoru sanıyolar
Mezardan toprak getirmiş, peçeteye sarmış, onun parfümünden sıkmış hep avucunda duruyo
Mezalığın sol kısmına kalbin kısmına da kırmızı çiçek dikmiş
Beraber aldıkları evde temizlik yapmış ( hayalleri buymuş ), sonra arkamda hissettim güldü bana bugünleri de görük sonunda evimizin temizliğini yapıyosun dercesine güldü bana diyo
Yolda abim sağ elimi tutarken, sol elim sıcaktı, çünkü solu o tuttu diyo
Arkadaşımın nişanlısı, geçen hafta vefat etti
Nişanlısının mezarının bi tarafı boşmuş, o mezarlığı da satın almak isteyen varsa 20 gün içinde müracaat etmeli denmiş
Ben müracaat edicem dedi, daha herşey çok taze etme dedim
Pek iyi değil bence psikologa gitmesi lazım, rahatlaması için
Ama ailesi pek böyle şeyleri kabul etmez
Eski kafadanlar, deli doktoru sanıyolar
Mezardan toprak getirmiş, peçeteye sarmış, onun parfümünden sıkmış hep avucunda duruyo
Mezalığın sol kısmına kalbin kısmına da kırmızı çiçek dikmiş
Beraber aldıkları evde temizlik yapmış ( hayalleri buymuş ), sonra arkamda hissettim güldü bana bugünleri de görük sonunda evimizin temizliğini yapıyosun dercesine güldü bana diyo
Yolda abim sağ elimi tutarken, sol elim sıcaktı, çünkü solu o tuttu diyo
offf((Allahım yaşatmasın kimseye
kesinlikle dr gitmesi lazım
normal insanlar bile ortada sebep yokken iç huzursuluktan kurtulmak için dr başvuruyorlar
yaşı cinsiyeti meslek grubu ne olursa olsun destek alıyorlarken bu durumda arkadaşının gitmesi lazım çek
çalışıyorsa eğer ailesinden habersiz gitsin kendi ruh sağlığı için
Zaman herşeyin ilacı henüz çok taze ama yarın birgün oda başka hayeller kuracak başkaya hayatlar yaşayacak
dünyanın düzeni bu değilmi,
hımm.başın saolsun canım.arkadaşınada sabır versin.pöfff nişanlıymış.zor bi durum.
Bende girmiyorumama ne hocayım ne de hayvan düşmanı
Uzaktan sevsemde kapalı alanda kediyle duramıyorum hiç çıtım çıkmazken onu görünce çığlığı basıyorum
Küçükken beni kedi tırmaladı da
niye öpmedin bak akşam düşünüp durdum ben bu kadın niye beni öpmedi diye
aşıları tamsa sorun yok,bebek doğduğunda da sorun yok.ben çok istedim kediyi ama alerjim var ya alamıyorum.
geçen Ata dedi ki anne nolur bi kedi veya köpek alalım eve..ben de dedim ki oğlum ben çok severim biliyosun ama alerjim var alamayız o yüzden..
cevap şu: iyi zaten sana alalım demedim ki,bana alalım dedimhahahhaa
şimdi gel de anlat aynı evdeyiz sonuçta ,çocuk ne bilsin alerji aynı ortamda olunca da oluyor diye,kendisine ait olunca alrji olmıcam sanıyo hahahhahahah
günaydın herkese bu arada
Teklif ettim istemedi
Biraz tenhalaşsın ortalık o zaman ısrar edecem
Çalışıyodu ama bu sebeple gitmiyo şu an, hep evde.
Gelen giden yurdum insanı da teselliden çok pot kırıp gidiyomuş
Yüzüne vah vah kaderin böyle mi olcaktı, rahmetli iyiydi ama inş. daha iyilerini bulursun diyolarmış
Amin çok sağ ol
gözlerim dolu çek..
amcam aklıma geldi..
zor bi durum hani derler ya canımın acısı bir ben bilirim diye..
bende mezarlıktayken geldiğimde tırnaklarımın arasına toprak girmişti.. amcama orada olamazsın diye toprağı kazmıştım sanırım..
eve geldim o toprakları görünce tırnaklarım da canım o kadar yanmıştı ki..
insan inanamıyor.. gencecik insana ölümü yakıştıramıyor..
hele o baş sağlıkları yok mu..
insanlar iyi niyetlerinden baş sağlı diliyorlardı ama benim her seferinde gözlerim dolardı. amcamın baş sağlığını almak okadar canımı acıtıyorduki..
rabbim sendende razı olsun çek.. dost desteği o kadar lazım ki.. benim 10 senelik arkadaşım gelememişti.. kardeşim dediğim.. hep yanında olduğum.. 40günü dolmak üzere. ama bir kere gelmedi.. rabbim senden razı olun
Günaydın canlarım, miayı doktora götürdüm yine durumu cok ağır. Ben cok üzülüyorum gerçekten
a
Teklif ettim istemedi
Biraz tenhalaşsın ortalık o zaman ısrar edecem
Çalışıyodu ama bu sebeple gitmiyo şu an, hep evde.
Gelen giden yurdum insanı da teselliden çok pot kırıp gidiyomuş
Yüzüne vah vah kaderin böyle mi olcaktı, rahmetli iyiydi ama inş. daha iyilerini bulursun diyolarmış
Amin çok sağ ol
Benim de dedem vefat etti yakın zamanda, 1 hafta evden çıkmadım
Üstelik dedem hastaydı, bekliyorduk bi nevi
Bunların toz pembe hayalleri vardı ve aniden iş kazasında öldü çocuk
Ev, eşyalar alınmış daha çok benimsendmişti bu yüzden herşey
O yüzden çok daha yıkıcı oldu diye düşünüyorum
Amin cümlemizden, ben küs olsam bile böyle durumlarda kalkar giderim. Hayati durumlar bunlar, 5 çayına gitmem belki ama zor günde giderim. O dost değilmiş, boş ver.
Günaydın canım,nesi var mianın?Günaydın canlarım, miayı doktora götürdüm yine durumu cok ağır. Ben cok üzülüyorum gerçekten
Senin gibi korkan arkadaşlarım geldiğinde onu odaya koyuyorum, o da durumu anlayıp hemen uyuyo zaten
Hımm cok düşündün dimi :)
Senin oğlan var ya tam zeka küpülafı yapıştırıveriyo valla
yuhh dicem ya.baş sağlığında bu denirmi.acısı çok tazedir.zamanla hafiflicektir zaten.bi kaç haftaya toparlanır sende ısrar edersin ozamn bence.
en çok o yurdum insanı modeline sinir oluyorum yaa
sen bunu hak etmesini, kaderinde bu mu olacaktı
üzülür tabiii
yahu hayatın içinde herşey yok mu biz hepsinin içine doğmadık mı
Allah beterinden korusun diyorum her zaman ama sonuçta Yaradanımızdan gelenleri kabul etmeyip ne yapacağız ki.
Zaman ne gösterirse kız ona göre şekil alır, bıraksınlar da acısını yaşasın doya doya
o içine atmalar zamanla organlarda çığ gibi büyüyüp hastalık sahibi yapıyor insanı.
Hem insanlara laf anlat, hemde acınla uğraş..
Bu cins insanlar acıyı da mutluluğuda yaşatmazlar insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?