ahahahahah annneeee napıyonus ya siz diyo demi
keyfi yerinde olmaz mı, ayakları bi sağımdan vuruyor bi solumdan. hiphopçılar gibi başının etrafında dönüp duruyor
senin tosun ne yemiş de doymuş öyle
kayak yapmadın mı hııııbiliyon sen diyeceğim şeyi
haha taksim beşiktaş arası 5 dkydı
bana hamilelik boyunca yasaktı düşün yanii..önce düşük tehlikesi sonra devame den kanamalar derken,doğum sonrasında da 2 ay yasaaakkkk...sonra da uyumayıp devamlı ağlayan bebe oldu mu tamamdır..unuttun gitti,sen sağ ben selamet...
asker arakdaşım naber oluyosun
henüz demiyor ama salıncağa bindim sanırım diyebülüüüüür
valla ne bilim ne yediyse,ben sezeryan olcam diye gece de bişey yemeden gitmiştim halbuki..:):)
beni sömürdü 4,65 kg doğmuştu ya
vursun tepinsin ohh maşallah hareketli çocuk iyi olur
henüz demiyor ama salıncağa bindim sanırım diyebülüüüüür
git gel
hoooop gooooooooooooool
oha cok uzun lannasıl sabrettiniz
rüyalarıma griyor zaman zaman
cocuumun kafasını bulandırmayın
Kuzular çok özledim sizleri ama fırsat bulamadım o kadar yoğun bir dönem yaşıyorum ki kendim bile şaşıyorum...
kızlar ben dün ağda yaptırdım nasıl oldu acımadı mı demeyin oldu bitti hiç anlamadım kandırıldım ağdacım tarafından
ama kuşum acıyor o alınan tüycükler sertmiş biraz ondan mı acaba gecer dimi ya
Kuzular çok özledim sizleri ama fırsat bulamadım o kadar yoğun bir dönem yaşıyorum ki kendim bile şaşıyorum...
Hoş geldin Nobody naber
İş durumların ne oldu ?
seni iyice sömürmüş o zaman
hemşireye sezeryandan önce neden yemek yemenin yasak olduğunu sordum, yemek yerse doğum anında anestezi etkisiyle midesi bulanıp istifrar ederse akciğerlerine kaçabiliyormuş :26:
ay ne kadar ayıp şeyler söylüyorsunuz :26:
kızlar ben dün ağda yaptırdım nasıl oldu acımadı mı demeyin oldu bitti hiç anlamadım kandırıldım ağdacım tarafından
ama kuşum acıyor o alınan tüycükler sertmiş biraz ondan mı acaba gecer dimi ya
evet canım her anestezi alınan ameliyattan 12 saat önce yemek yasak oluyor.doğumla beraber 4 ameliyatım var ya tecrübeliyim :):)
normal doğum için de çok yersen kusabilrsin diyolar..
ablacım ,noldu iş buldun mu yoksa*?
bu arada zona değilmiş ,alerjik bir durummuş çok rahatladım :13:
Çok karıştı her şey ya sakin bir anda size albüm yapıp yazmam lazım...
henüz değil var görüştüğüm yerler hala aynı yerde devam ediyorum ama garip durumlar oldu burada da.
Karar vermekte ilk defa zorlandığımı hissediyorum.
aaa merhabaaaaa
işten çıktığını bilmiyordum ama hakkında hayırlısı olsun inş. cnm
ben bayadır giremiyorum
ben regl ağrısıyla bile kusan bi tipim zatenevet canım her anestezi alınan ameliyattan 12 saat önce yemek yasak oluyor.doğumla beraber 4 ameliyatım var ya tecrübeliyim :):)
normal doğum için de çok yersen kusabilrsin diyolar..
için fesat
biz gayet normal salıncaktan bahsetmiştik oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?