09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

keyfi yerinde olmaz mı, ayakları bi sağımdan vuruyor bi solumdan. hiphopçılar gibi başının etrafında dönüp duruyor
senin tosun ne yemiş de doymuş öyle

valla ne bilim ne yediyse,ben sezeryan olcam diye gece de bişey yemeden gitmiştim halbuki..:):)
beni sömürdü 4,65 kg doğmuştu ya
vursun tepinsin ohh maşallah hareketli çocuk iyi olur

kayak yapmadın mı hıııı biliyon sen diyeceğim şeyi

cem yılmaz geliyo aklıma kaynım geldi bana ahahahahaha
haha taksim beşiktaş arası 5 dkydı

git gel

oha cok uzun lan nasıl sabrettiniz

henüz demiyor ama salıncağa bindim sanırım diyebülüüüüür

cocuumun kafasını bulandırmayın

valla ne bilim ne yediyse,ben sezeryan olcam diye gece de bişey yemeden gitmiştim halbuki..:):)
beni sömürdü 4,65 kg doğmuştu ya
vursun tepinsin ohh maşallah hareketli çocuk iyi olur

seni iyice sömürmüş o zaman
hemşireye sezeryandan önce neden yemek yemenin yasak olduğunu sordum, yemek yerse doğum anında anestezi etkisiyle midesi bulanıp istifrar ederse akciğerlerine kaçabiliyormuş :26:

Kuzular çok özledim sizleri ama fırsat bulamadım o kadar yoğun bir dönem yaşıyorum ki kendim bile şaşıyorum...

kızlar ben dün ağda yaptırdım nasıl oldu acımadı mı demeyin oldu bitti hiç anlamadım kandırıldım ağdacım tarafından
ama kuşum acıyor o alınan tüycükler sertmiş biraz ondan mı acaba gecer dimi ya

Kuzular çok özledim sizleri ama fırsat bulamadım o kadar yoğun bir dönem yaşıyorum ki kendim bile şaşıyorum...

Ben de senicok özledim badiii

Benim de acır bazen, cok cektiyse, bir iki güne gecer cnm endişelenme

seni iyice sömürmüş o zaman
hemşireye sezeryandan önce neden yemek yemenin yasak olduğunu sordum, yemek yerse doğum anında anestezi etkisiyle midesi bulanıp istifrar ederse akciğerlerine kaçabiliyormuş :26:

evet canım her anestezi alınan ameliyattan 12 saat önce yemek yasak oluyor.doğumla beraber 4 ameliyatım var ya tecrübeliyim :):)
normal doğum için de çok yersen kusabilrsin diyolar..

ablacım ,noldu iş buldun mu yoksa*?
bu arada zona değilmiş ,alerjik bir durummuş çok rahatladım :13:

çamaşırının üzerinden buz kompleksi yap canım. bende hamileyken gidip yaptırdığımda 2 gün resmen ağrım oluyodu. buz yatıştırıyo.

henüz değil var görüştüğüm yerler hala aynı yerde devam ediyorum ama garip durumlar oldu burada da.
Karar vermekte ilk defa zorlandığımı hissediyorum.

henüz değil var görüştüğüm yerler hala aynı yerde devam ediyorum ama garip durumlar oldu burada da.
Karar vermekte ilk defa zorlandığımı hissediyorum.

durumları merak ettim valla,gördüğü en kendinden emin kadınsın sen....hayırdır inşallah:26:

evet canım her anestezi alınan ameliyattan 12 saat önce yemek yasak oluyor.doğumla beraber 4 ameliyatım var ya tecrübeliyim :):)
normal doğum için de çok yersen kusabilrsin diyolar..
ben regl ağrısıyla bile kusan bi tipim zaten
için fesat
biz gayet normal salıncaktan bahsetmiştik oysa ki

çek bunlar çok ayıplı şeyler konuşuyolar litfen tut elimi ve çek beni bunların arasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…