Başladı ne kelime, ne yesem cıkarıyorum, sabahları arabayı sağa cekip cekip kusuyorum
Başladı ne kelime, ne yesem cıkarıyorum, sabahları arabayı sağa cekip cekip kusuyorum
:13::13:heralde ..............
Vücud bebeği yabancı madde görür ve kabul edene kadar kusarsın kuzum her sabah güne başlamadan bi çubuk kraker atıştır su iç evde kus sonra çık yola :)
uuuf valla ben ne cektim ben ne cektim kusmaktan 3 kilo net verdim çubuk kraker en büyük kankamdı bir gün bana kazık yaptı onuda çıkardım küsüştük sonra :)
Vücud bebeği yabancı madde görür ve kabul edene kadar kusarsın kuzum her sabah güne başlamadan bi çubuk kraker atıştır su iç evde kus sonra çık yola :)
ben de bi haftada iki kilo verdim
cubuk kraker hic iyi gelmedi badim, kusmaya calısıyorum gelmiyo meret, ne zaman arabaya binsem baslıyomörfi
anam elmi bişi diyim mi sana sanki erkek senin ki yaa daha cok erken ama ne bilim
ahahahah bence benimki top
hahah şapşikiiiim deme öyleeee kıyamam hiç
o zaman benim vucudum oğlanı direkt kabul etti,hiç midem bulanmadı ve kusmadım hamileyken
ben çıkıyorum kızlar öperim sizleri..
nicko doğurursan bana msj atsana...telefonum elmikte var...ya da o atsın nası uygun görürseniz ...
iyi akşamlar
ahahahah bence benimki top
tamam canım iyi akşamlar, ben zaten doğursam onu ararım hemen cümle aleme müjdeyi versin diye
İleri geri konuşma yeğenim hakkında!!duyar üzülür...
işine yararmı bilmem ama benimde en başında çok bulantım oluyordu. Bulduğum formül bende işe yaradı. Akşam çok su içiyodum. Doğal olarak gece çok kalkıyodum kalktıkçada bişeyler yiyodum mesela elmalı kurabiye gibi hem ekşi hemde tok tutucak şeyler. Karnım boş olmadıkça hiç bulanmazdı. Aslında bide gebelikde kullanılan mide bulantısı ilacı vardı. oda çok iyiydi
Adını ben koycam
Ay parçası
Ay parçası
Ay parçası diye, 3 kez
:) o da sana çek teyzeeem der :)
Uğlanım, yavrımmm derim bende kafamı sallaya sallaya
Sonra da evlendirtmem onu
Mik mik Elmik dönüşümlü kalınmıyo mu measiye
Kanuna göre hamile kadının 7,5 saatten fazla calıstırılması yasak. Onu çözmeye calısıyolar, araba var ya öğlen gel aksam cık diyolar. Ama ben araba kullanamıyorum, dikkatim dağılıyor kramp giriyo falan. Canım sıkıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?