09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Elmik hap falan hikaye, git bi serum taktır bulantı için rahat et. Az da bulansa çokta bulansa insanı rahatsız ediyor. Ben serumla açtım gözümü

Zaten kusmasam bile o his beni delirtiyo. Bir iki hafta daha bekllim gecmezse gidicem.

Ous ta başka şehirde
Kardeşlerin ne durumda saati uyan biri seni bıraksa arabayla ?

O sabah gidip akşam gelecek. yani yedide cıkıp 7 gibi ancak gelir.

Kardeşim de Allahlık eve hic zamanında gittiği görülmemiştir o yüzden iki araba var kapının önünde. İşten bi cıkar yemeğe gider spora gider gider Allah gider

Çek teyze yorgun mesai de bittiğine göre gidip annemin yaptığı mamalardan alıp yiyip yatayım
Bendensiniz didi, zahmetli yemeklerdne yaptım didi, yorgunsunuzdur tencereyi alın gidin evinizde rahat yiyin dinlenin didi
Yakın oturmanın da böyle annenin de gözünü seveyim
Ona kalsa her akşam gelin der ama ben öyle kabul etmem
Arada bi sevdiğim en zahmetli şeyden yapınca hayır diyemem ama
İyi akşamlar cümleten

Zaten kusmasam bile o his beni delirtiyo. Bir iki hafta daha bekllim gecmezse gidicem.

La boşuna çekme 1gün bile. Kusmasan bile kusacak olma ihtimalin bile yetiyor. Bulantın 12 haftalık olmadan geçmez. Ben 1 hafta yemek yiyemedim meyveli kekle durdum hep. Sonra dermanım kalmadı gittim serum yedim. 2hafta zerre bulantı yaşamadım. Sonra hafiften başladı ama zaten geçmek üzereydi çok sürmedi.

ne güzel çek Allah razı olsun annenden.
Hadi bakalım zıplamadan git :) iyi akşamlar

Ohhhh hadi afiyet olsun anne yemeğiniz iyi akşamlar cnm

lanlı lunlu konuşma benimle carparım göbeene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…