09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Elmiş endişelenme, gaz olabilir, stres kaynaklı olabilir, karın kasların genişliyordur ondan da olabilir ancak çok sıkıntı yaratıyorsa doktora gittiğinde muhakkak sor :)

Elmiş endişelenme, gaz olabilir, stres kaynaklı olabilir, karın kasların genişliyordur ondan da olabilir ancak çok sıkıntı yaratıyorsa doktora gittiğinde muhakkak sor :)

Tmm balım ben biraz gaz cıkarmaya calısayım

İnt paketi yaptım belki hastaneye yatarım diye. Sms de var dakika da. Bütün iletişim paketleri mevcut :) hemencik haber veririm bişey olursa.

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar. nasılsınız

nik doğurmadın sanırım :26: sancın falan var mı kendini nasıl hissediosun

Gün bana aymıyor. Dün uyduğumda saat sekizdi sabah yedide kalkamadım yataktan, gittim duş aldım ama yine acılamadım. Ne olacak böyle ya :S Ne zamana kadar malak gibi uyucam ben

Gün bana aymıyor. Dün uyduğumda saat sekizdi sabah yedide kalkamadım yataktan, gittim duş aldım ama yine acılamadım. Ne olacak böyle ya :S Ne zamana kadar malak gibi uyucam ben

dün bende 9da uyucum sabah 7e kadar hemde deliksiz..

elmii nekadar çok uyursan okadar vucut direnci düşünüyor ve okadar çok uykun geliyor..

Günaydıııın kızlaaaaaaar

Nikim iyimisin , dün sesin çıkmayınca acaba mı dedim:26:
Arada kontrolr falan çağırdılar mı?

Elmi ben 4 ay kafamı koyduğum heryerde uyudum, gerisinide ayakta uyudum

dün bende 9da uyucum sabah 7e kadar hemde deliksiz..

elmii nekadar çok uyursan okadar vucut direnci düşünüyor ve okadar çok uykun geliyor..

12 saat uyudum ama hala uyumamış gibiyim
Günaydıııın kızlaaaaaaar

Nikim iyimisin , dün sesin çıkmayınca acaba mı dedim:26:
Arada kontrolr falan çağırdılar mı?

Elmi ben 4 ay kafamı koyduğum heryerde uyudum, gerisinide ayakta uyudum

günaydın cnm 4 ay sonra gececek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…