- 20 Mart 2008
- 142.083
- 214.230
- 1.423
- 60
Canımınici benim ev baktığım yer eski gecekondu bölgesiYani öyle portföy mortfoy yok ben emlakcıya söylesem "o ne abla" der
Simdi bütün gecekondular yıkıldığı icin millet hücum etti apartmana, kiralık cok satılık yok. Ya da beklicez ya yapacak bişi yok.
İyiz, siz nasılsınız
günaydınlarrr
kızlar Cute nerelerde daha bitmedi mi onun banı ne yaptı ki bu kadar ban yiyecek :26:
günaydınlarrr
kızlar Cute nerelerde daha bitmedi mi onun banı ne yaptı ki bu kadar ban yiyecek :26:
Ben büyük bi sandviç yedim
Çayımı yudumlarken kk ya bağlandım :126:
Hayırlısı canım vardır nasibiniz bir yerdeCanımınici benim ev baktığım yer eski gecekondu bölgesiYani öyle portföy mortfoy yok ben emlakcıya söylesem "o ne abla" der
Simdi bütün gecekondular yıkıldığı icin millet hücum etti apartmana, kiralık cok satılık yok. Ya da beklicez ya yapacak bişi yok.
Elmik annenlerin oradanmı bakaıyorsun evi..
Kışında ev bulmak zor olur biraz..
Hörmetlerimi sunarım efenim
Hayırlısı canım vardır nasibiniz bir yerde
Olmadı en kötü kiralık çıkarsın şimdilik
Evet abla ya, hem ex in işine yakın bu bölge hem de anneme yakın. Bebek doğarsa inş bakıcı makıcı uğrasamam uzakta ben.
Bir sürü ev baktık, ev fiyatları en az 10 bin artmış fiyatları da geciyorum gönlüme göre bir yer bulamadım. Balkonu yan apartmana bakıyor, balkonu yok gibi bişi :) Odalar düdük gibi ya da salonu yok gibi odalar devasa
Amcam diyor ki benim eve oturun (onun boş bir evi var) gönlünüze göre biryer bulunca geçersinz. Ya da annemler kızılcahamadaki devremülke gidecek ev bize kalacakOnu da ben istemiyorum.
Herkes toplanmış 2 sayfa atmış bile topik..
Senin iş yerine uzak olmayacakmı bu sefer,gerçi bebek doğdumu senin için iyi olurda,uzaktan gelip gitmek zor çünkü..
Martta gelecek, kadının biriyle acayip bi ağız dalaşına girmiştihadi göster sen mi güzelsin ben mi diye
Ben de simit yedimyememem gereken ne varsa zıkkımlanıyorum
Martta gelecek, kadının biriyle acayip bi ağız dalaşına girmiştihadi göster sen mi güzelsin ben mi diye
Aaa aaa ben kaçırmışım onu ya hahahaha alem valla
Hörmetlerimi sunarım efenim
Burası da çok soğuk ve yağış var
Ne güzel, mutlu cicili bicili yıllar
Başka sorsan etrafa :26:
Teşekkürler teyzesi
Ya tanımıyorum burada Kimseyi, bildiğimiz biri olsun dedim ama bilmiyorum noolcak.
Olmazsa bir kere deniyim bakıyım , soğuk nevalr gibi durursam belki mesafeli durur
İstanbulda da evler öyle Elmik
Bizde çok baktık biliyosun
Artık balkon ya yok ya minnicik nedense
Aslında balkon önemli bence hem hava almaya hem çamaşır asmaya
Ankara da büyük sanıyodum ben
Elmik boşver kimsenin evine geçici de olsa geçme, en baştan nasıl başlarsan öyle gider
İyi kötü bütçenize göre bi ev alın, ilerde satar büyüğüne de geçersiniz inşallah yeter ki bi yerden başlayın
O 10bin artan yaırn 20bin de artacak, ne kadar erken o kadar iyi o yüzden
hmmm onun daha çekecek çilesi var demek ki
insanın canıda hep saçma sapan şeyler istiyo zaten benim hedefim ilk 3-4 ay hiç kilo almamaktı ama her ay 1 kilo aldım makarna yemekten
Ne kadar uzunmuş cezası. Puanı kaç ki Cutenin? Hiç hayalet olarak gezmiyor.
Aaa aaa ben kaçırmışım onu ya hahahaha alem valla
Ben de cok kilo alıcam sanırım nemsdün karnım sert karnım sert diyodum ya meğer eteğimin kemeri sıkıyormuş
Bilmiyorum ki puanı kac. Bis üre sonra girmek de istemiyor insan ondan gelmemiştir
Bir gün angelina gelse onla da asık atacak hatun
Ya konu evken. Ben de Ankarada ev yatırımına girmek istiyorum. Ama eskisi gibi gidip gelemiyorum. Kiraya verme vs nasıl olur uğraştırır mı acaba?
Ankarada hangi semtte evler ne kadar elmy oturulabilir olanlar.
Mik mik
Sen artık daha çok dikkat etmelisin
Tek kendi damak zevkine bakma belki bebek domates peynir seviyo
Sandviç ye kızım daha sağlıklı
Evet çok girmek alışkanlık yapıyor. Sonra gözden uzak gönülden ırak meselesine dönüyor
Ben de en son hayalet olarak 1 saat dolaştım sonra olmuyor ya tat da vermiyor.
çene bol
Arabayla 20 dk fln sürer be abla onu dert etmiyorum acıkcası, servis araba bi şekilde gelirim
Ya konu evken. Ben de Ankarada ev yatırımına girmek istiyorum. Ama eskisi gibi gidip gelemiyorum. Kiraya verme vs nasıl olur uğraştırır mı acaba?
Ankarada hangi semtte evler ne kadar elmy oturulabilir olanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?