09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Elmik annenlerin oradanmı bakaıyorsun evi..
Kışında ev bulmak zor olur biraz..

günaydınlarrr
kızlar Cute nerelerde daha bitmedi mi onun banı ne yaptı ki bu kadar ban yiyecek :26:

Günaydınn şeker en son cute ateşli bir tartışmaya girmişti onun banı uzun sürdü kesin..

günaydınlarrr
kızlar Cute nerelerde daha bitmedi mi onun banı ne yaptı ki bu kadar ban yiyecek :26:

Martta gelecek, kadının biriyle acayip bi ağız dalaşına girmişti hadi göster sen mi güzelsin ben mi diye

Ben büyük bi sandviç yedim
Çayımı yudumlarken kk ya bağlandım :126:

Ben de simit yedim yememem gereken ne varsa zıkkımlanıyorum

Hayırlısı canım vardır nasibiniz bir yerde
Olmadı en kötü kiralık çıkarsın şimdilik

İstanbulda da evler öyle Elmik
Bizde çok baktık biliyosun
Artık balkon ya yok ya minnicik nedense
Aslında balkon önemli bence hem hava almaya hem çamaşır asmaya
Ankara da büyük sanıyodum ben

Elmik boşver kimsenin evine geçici de olsa geçme, en baştan nasıl başlarsan öyle gider
İyi kötü bütçenize göre bi ev alın, ilerde satar büyüğüne de geçersiniz inşallah yeter ki bi yerden başlayın
O 10bin artan yaırn 20bin de artacak, ne kadar erken o kadar iyi o yüzden

Martta gelecek, kadının biriyle acayip bi ağız dalaşına girmişti hadi göster sen mi güzelsin ben mi diye

hmmm onun daha çekecek çilesi var demek ki
insanın canıda hep saçma sapan şeyler istiyo zaten benim hedefim ilk 3-4 ay hiç kilo almamaktı ama her ay 1 kilo aldım makarna yemekten

Ne kadar uzunmuş cezası. Puanı kaç ki Cutenin? Hiç hayalet olarak gezmiyor.

Balkon benim icin de cok önemli cünkü söylemişimdir ben gecekonduda büyüdüm balkon da olmazsa mezara girmiş gibi olurum. Bir de yan apartmanın icine bakan bir balkon istemiyorum cünkü semtin durumu belli sort mort olay cıkmasın

Geçmeyeyim dimi, biraz daha arastıralım, vardır kısmetimiz bir yerde.

hmmm onun daha çekecek çilesi var demek ki
insanın canıda hep saçma sapan şeyler istiyo zaten benim hedefim ilk 3-4 ay hiç kilo almamaktı ama her ay 1 kilo aldım makarna yemekten

Ben de cok kilo alıcam sanırım nems dün karnım sert karnım sert diyodum ya meğer eteğimin kemeri sıkıyormuş

Ne kadar uzunmuş cezası. Puanı kaç ki Cutenin? Hiç hayalet olarak gezmiyor.

Bilmiyorum ki puanı kac. Bis üre sonra girmek de istemiyor insan ondan gelmemiştir

Aaa aaa ben kaçırmışım onu ya hahahaha alem valla

Bir gün angelina gelse onla da asık atacak hatun

Ya konu evken. Ben de Ankara’da ev yatırımına girmek istiyorum. Ama eskisi gibi gidip gelemiyorum. Kiraya verme vs nasıl olur uğraştırır mı acaba?
Ankara’da hangi semtte evler ne kadar elmy oturulabilir olanlar.

Evet çok girmek alışkanlık yapıyor. Sonra gözden uzak gönülden ırak meselesine dönüyor
Ben de en son hayalet olarak 1 saat dolaştım sonra olmuyor ya tat da vermiyor.

Ya konu evken. Ben de Ankara’da ev yatırımına girmek istiyorum. Ama eskisi gibi gidip gelemiyorum. Kiraya verme vs nasıl olur uğraştırır mı acaba?

Canım kiracı bulursun da satınalmak icin evi zor bulursun Neredeyse temellideki evler 300 bin olmuş nasıl yatırım yapıcan :d

Mik mik
Sen artık daha çok dikkat etmelisin
Tek kendi damak zevkine bakma belki bebek domates peynir seviyo
Sandviç ye kızım daha sağlıklı

Simiti de sırf bastırsın midemi diye yiyorum cünkü annem sabahları sağlıklı kahvaltı hazırlıyor yumurtayı görünce kusasım geliyo

Evet çok girmek alışkanlık yapıyor. Sonra gözden uzak gönülden ırak meselesine dönüyor
Ben de en son hayalet olarak 1 saat dolaştım sonra olmuyor ya tat da vermiyor.

Bir de insanın eli kolu bağlanıyor Bazı konulara yazasım geliyordu ama banlı olduğum icin krize giriyordum

çene bol

Arabayla 20 dk fln sürer be abla onu dert etmiyorum acıkcası, servis araba bi şekilde gelirim

Çok ta uzak değilmiş,arabada olduktan sonra sorun olmaz ..

Bütçen ne kadar mesela,iyi bir ev istiyorsan bahçeli,emek,taraflları güzeldir hemnde merkezdir..
Ümitköy ve etrafıda güzeldir oralarada bakalbilirsin,biraz şehir dışı ama ulaşımıda vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…