Evdeki fazlaları atıyorum, yada atamıyorum
benim kadar kolay fazlalık atan yoktur,
ben zaten hiçbişeyin kıymetini de bilmem , savurganın tekiyimdir,
o yüzden cebimde fazla parayla da dolaşmam bana güvenilmez o yüzden ama çok güzel sır saklarım varsa söyleyin saklarım yani
ahahahhaha sana bir sır vercemgecen gün hamama gittim
çocuk kandırıyo bunu cümle alem biliyo artıkk
hakkaten gittinmi hiç, ben geçen sene ilk defa gittim etrafımdaki insanlardan utandım keselenirken
Atamıyorsun anlaşıldı
Annem de öyle. Ama söyle bir piskoloji geliştirdik, "ayşenin suna ihtiyacı vardır, fatma bunu görse cok sevinirdi" derken ayırıyoruz onu eşyalardan
geldim bendee,
ipekçiğim sen burda göründüğüme bakma bazen kk yı açıp mutfağa başka odaya falan gidiyorum budaymışım gibi gözüksemde burda olmuyorum sonra 5 dk doluyo kk beni atıyo zaten öyle bişiler iştee, gelinliklerden ve tanışmalardan mı bahsediliyor,
gofretto niye salınıvermedin kızzz ne saçma yürüşüne bakçaklarmış popoma mı bakçanız sapıkmısınız diyesi geliyo insanın ( yada benim içim fesat) öyle değildir tabide ne alaka yürürken bak çok istiyosan bunun için özel yürütülürmü yanii
ipkecan en doğru kararı vermişsinn
Kücükken gitmiştim, o zaman bu kadar popüler değildi, midem bulanmıştıKoca koca memeler falan iYrencti. Bi daha gitmedim. Gitmek lazım aslında, bi kese attırmak iyi gelir.
bende bu şekilde vedalaşıyorum elmiş
insanın içini rahatlatan bi taktik :)
yakında iki çocuk anası olacam daha bi hamam görmüşlüğüm yok benide götür benide
hacı yaa benden salınan gelin olurmu hiççç
sanki olur gibi yaw, ama benden hiç olmaz salınan kütük salınırken elim kolum gözlerine girer
sen sanki müsaitsin salınmayaD
bence de :)
Ayy gitme yaa. teyzelerin memeleri göbeklerine değiyodu iğrencti ahahah
canım asyayı ilk sütten kestiğimde artık aynaya bakamaz olmuştum öyle bi dizime inmiştiki
Allahtan hamileydimde şimdi toparlandı
hekes üstsüz zaten bi ben bikiniyleydim ahu tuğba misali salındımmillet don üstü yok zaten,
tammen çıplaklar bile vardı genç kızlar falan nası utanmıyolar anlamam , ben annemin yanında bile çıplak kalamam
hekes üstsüz zaten bi ben bikiniyleydim ahu tuğba misali salındımMillet don üstü yok zaten,
tammen çıplaklar bile vardı genç kızlar falan nası utanmıyolar anlamam , ben annemin yanında bile çıplak kalamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?