Aynen
Yabancı gibi duruyodum, hemde kıpırdamadan
Eşim dedi ki mutfakta cips var seviyosun diye almıştım, haberin olsun
Hani gidip alsam mı diye bile düşündümmisafirliğe gidersin de ikram edilmesini beklersin ya kendim alsam ayıp mı olur diye
Onun gibi oldum
Canım cıkmak zorunda kaldım özür dilerim.
Şimdii bayram dediğin 3 gün. Ben olsam eşimi yalnız bırakmazdım. Doldurmaktan falan ziyade, siz bir ailesiniz, her ne şart olursa olsun sen kızın ve eşin hep bir arada olmalısınız. 3 gün dişini sık.
İzninde 3-5 gün gitse de bayram baskısı farklı olur.
bende yenı evlenenelerı gördükçe acıyorum o ılk zamanlar yuzunden benım çok zor geçmişti
ayy çekirgee güldürdün beniii :)
senin ous düşünceliymiş maşallah...
Hem bayramda curcuna olur, siz de arada kaynarsınız
Diğer izinlerde tek olursunuz o ortamda
Canım cıkmak zorunda kaldım özür dilerim.
Şimdii bayram dediğin 3 gün. Ben olsam eşimi yalnız bırakmazdım. Doldurmaktan falan ziyade, siz bir ailesiniz, her ne şart olursa olsun sen kızın ve eşin hep bir arada olmalısınız. 3 gün dişini sık.
İzninde 3-5 gün gitse de bayram baskısı farklı olur.
Bence de, bayramın birinci günü gidilse bayramlaşmaydı vs akşam olur, ikinci gün zor gecer 3.de de öğleden sonra cıkarlar yola
Hem bayramda curcuna olur, siz de arada kaynarsınız
Diğer izinlerde tek olursunuz o ortamda
evet elmiş ben de ona karar verdim. gitcem inadına gitcem. soğuksa ortam ben de soğuk olurum. napayım.. bugün bunu en yakın arkadaşıma anlatamadım. iyi ki varsınız.
Ben curcuna sevmem aslında ama arada kaynamak adına iyi oluyo
Ot gibi kızımdır yoksa tek başıma muhabbet kuramamsamimi değilsem
Zaten istesem de istemesem de eşimin ailesi aile binasında kalıyo, bina da anneanne de olunca
Hem mahalleli hem akrabalar eksik olmuyo, çay çorba derken arada kaynıyorum bende
çekirge en kötüsü yılda 1 gelen geline gelin kız muamelesi yapılması. bir misafir gelir yaşlı insanlar eşime derim çıkmayım sıkılıyorum kıza bakıyor falan de... ay böyle her defasında görücüye çıkıyor gibi. diğer eltileri görsen oralı olduklarından son derece rahat ve doğallar.
Bence de, bayramın birinci günü gidilse bayramlaşmaydı vs akşam olur, ikinci gün zor gecer 3.de de öğleden sonra cıkarlar yola
son dakika kızlar arınç hükümet adına özür diledi...
Sen yine sene de bir görüyorsun diye desem
Ben 15 günde bir giderim, hep aynı komşular süzer
Allah o mahalle gibi bi mahalle vermesin kimseye
Her yandan komşu çıkabiliyo, didik didik sorular soruyo, madem siz geldiniz bende geliyorum annenlere diyolar ( eşime )
elmiş bir de şey vardır köylerde.. kim kimin amcası kim kimin dayısı bilinmez. zaten köyün yarısı aynı soy adındandır. ama ki düğün zamanı altın takılacak oldu mu akrabaların suyu çıkar.
çekirge en kötüsü yılda 1 gelen geline gelin kız muamelesi yapılması. bir misafir gelir yaşlı insanlar eşime derim çıkmayım sıkılıyorum kıza bakıyor falan de... ay böyle her defasında görücüye çıkıyor gibi. diğer eltileri görsen oralı olduklarından son derece rahat ve doğallar.
aa ciddi misin hemen bakayım, ağladı mı :)
aa ciddi misin hemen bakayım, ağladı mı :)
aman o adam politikacıların babası anacım atış konusunda. her yere temsilci onu gönderiyorlar iyi atıyor diye. uslubu yumuşaktan iyi ama lafta kalıyor icraat yine aynı. tiği güven veriyor adamın. en güvensiz itici tip de unakıtan
aynı benim başıma gelen manzara ipek yaaa
bu kadar olur
her gelene görücüye çıkar gibi çık
hatta bana yaşlı bi aile büyükleri ayağa kalk da yürüyüşünü görelim dedi,
bende, şuan oruçluyum ve halsizim, bayramda kalkınca görürsünüz dedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?