09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayy çekirgee güldürdün beniii :)
senin ous düşünceliymiş maşallah...

Hem bayramda curcuna olur, siz de arada kaynarsınız
Diğer izinlerde tek olursunuz o ortamda

ayy çekirgee güldürdün beniii :)
senin ous düşünceliymiş maşallah...

Ben zaten fazla yabaniyim
Normal misafirlikte de böyle şeyler düşünürüm

Ben bişey yiyemedim, Ous ta cips var dedi
Aslında gözlerimde dolar işareti gibi cips belirdi de dedim ben gidip alsam ayıp mı olur acaba ( içimden )
Mutfakta haberin olsun dedi
Düşündüm artık ben buralıyım gidip alıyım bari dedim

Bence de, bayramın birinci günü gidilse bayramlaşmaydı vs akşam olur, ikinci gün zor gecer 3.de de öğleden sonra cıkarlar yola

evet elmiş ben de ona karar verdim. gitcem inadına gitcem. soğuksa ortam ben de soğuk olurum. napayım.. bugün bunu en yakın arkadaşıma anlatamadım. iyi ki varsınız.

Bence de, bayramın birinci günü gidilse bayramlaşmaydı vs akşam olur, ikinci gün zor gecer 3.de de öğleden sonra cıkarlar yola

Ben curcuna sevmem aslında ama arada kaynamak adına iyi oluyo
Ot gibi kızımdır yoksa tek başıma muhabbet kuramam samimi değilsem

Zaten istesem de istemesem de eşimin ailesi aile binasında kalıyo, bina da anneanne de olunca
Hem mahalleli hem akrabalar eksik olmuyo, çay çorba derken arada kaynıyorum bende

çekirge en kötüsü yılda 1 gelen geline gelin kız muamelesi yapılması. bir misafir gelir yaşlı insanlar eşime derim çıkmayım sıkılıyorum kıza bakıyor falan de... ay böyle her defasında görücüye çıkıyor gibi. diğer eltileri görsen oralı olduklarından son derece rahat ve doğallar.

evet elmiş ben de ona karar verdim. gitcem inadına gitcem. soğuksa ortam ben de soğuk olurum. napayım.. bugün bunu en yakın arkadaşıma anlatamadım. iyi ki varsınız.

Yerim ben seni, sen de iyi ki varsın

Kızını da sıkır sıkır giydir, gidin tabi. Mutlu ve zengin(?) aile profili

Normalde ben de yabaniyimdir Ama insanlarla kaynascam derken cenem düşer sacma sapan konusurum :)

Sen yine sene de bir görüyorsun diye desem
Ben 15 günde bir giderim, hep aynı komşular süzer
Allah o mahalle gibi bi mahalle vermesin kimseye
Her yandan komşu çıkabiliyo, didik didik sorular soruyo, madem siz geldiniz bende geliyorum annenlere diyolar ( eşime )

elmiş bir de şey vardır köylerde.. kim kimin amcası kim kimin dayısı bilinmez. zaten köyün yarısı aynı soy adındandır. ama ki düğün zamanı altın takılacak oldu mu akrabaların suyu çıkar.

çekirge bir de bizim ortamı görsen kardeşim evlendi erkek 3 yıl oldu. anneme derim bazen hadi gidelim. o da der "aa neden rahatsız edeyim. çocuklar işten geldiiiii. dinlenecekler, belki programları vardır....aaa ben gitmem öyle gelinimin tepesine zırt zırt" taş kime geldi dersin

ahahahahah manyak ay koptum :)

Amcamın eşinin köyüne gitmiştik onlar da öyleydi herkes herkesin akrabası

aynı benim başıma gelen manzara ipek yaaa
bu kadar olur
her gelene görücüye çıkar gibi çık
hatta bana yaşlı bi aile büyükleri ayağa kalk da yürüyüşünü görelim dedi,
bende, şuan oruçluyum ve halsizim, bayramda kalkınca görürsünüz dedim :)))

aa ciddi misin hemen bakayım, ağladı mı :)

aman o adam politikacıların babası anacım atış konusunda. her yere temsilci onu gönderiyorlar iyi atıyor diye. uslubu yumuşaktan iyi ama lafta kalıyor icraat yine aynı. tiği güven veriyor adamın. en güvensiz itici tip de unakıtan

Bir de erkabakanın en sevdiği öğrencilerinden olduğu icin o yüzden de azıcık ortada. Ama sadece laf.

ayy bana diyen olmadı daha. ben bir görünüp kaçıyorum. kızım var ya kurtarıcım bu ortamda benim. yemek yemiyor diyelim alıp kaçıyorum çeşme başına falan koyun kuzuların arasına bahaneden göstercem diye.onlar da bana uzaylı gibi bakıyor hiç mi görmedin der gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…