09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Elmayra cezan bitinci okursun mesajimiiii :)

bugun bebegimizi gorduk ve duyduk muhtesem bi duygu 7+4 haftalikmisiz bugun seninle aynimiziy hala? kalb atislarini cok kisa dinletti butun gun dinlesem doyamazdim galiba

Nick Allah anali babali buyutsun insaAllah Darisi basima 7 ay sonra :)) insaAllah amin

Canım hayırlı olsun

Nickim sen gelemediğine göre oğluş gelmiş vakit bırakmıyo annesine

Herkez merakta seni gelince bi dürt görürüm

Rabbim sağlıklı sıhatlı büyümesini nasip etsin

Gönder demediğiniz sürece bildirim olmaz, bildiriminiz gelmedi
elmayra ve çekirge bdv'den gitti, benipek'in konusuyla alakası yok.
Öyle olsaydı bu topikten kaaaç kişi giderdi

Nick,
oğlunu güle güle büyüt, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah

Nick Allah analı babalı kuzu etsin canım güle güle büyütün bebeğinizi darısı başıma

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

ben ipek oradasın sanırım

efulimm rabbim analı babalı büyütsün inşALLAH

bilgilendirme için teşekkürler Mune
sevgiler :)

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

ben ipek oradasın sanırım

efulimm rabbim analı babalı büyütsün inşALLAH

Allah razi olsun canim cook tesekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin insaAllah cok baska bi duygu gercekten

yine yanlızları oynuyoruz

bende çok istiyorum bebek

İnsaAllah seninde olur canim ne kadadrir bekliyorsun sormama musade varsa? Benim kaynim ve eltimde 5 senelerinden gidiyorlar. Kaynimda sperm azinligi varmis eltimde de adet duzensizligi. Ama tedaviye de baslamadilar:26:

hamilesin sanırım.hayırlı olsun.darısı başıma diyeyim

Evet 3 hafta once ogrendik hemen hemen :) Allah razi olsun insaAllah darisi basina en dogru zamanda.. Ben cok beklemedim ama cok bekleyenler karsisinda saygiyla egiliyorum.. Rabbim dagina gore kar verirmis demek ki icimizde bazi anne adaylari o kadar bekleyebilecek kadar guclu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…