09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

maşallah diyeyim ozaman.aminn inş.3 yıldır bekliyorum ben.kısmet ne zamana bakalım

maşallah diyeyim ozaman.aminn inş.3 yıldır bekliyorum ben.kısmet ne zamana bakalım

Olur insaAllah zamani var daha demek.. Benim anneminde 3 sene sonra olmus. Ablam bana sey demisti: bebegin olunca zaten zaman o kadar cabuk gececek ki bir bakmissin okul caginda bir bakmissin ergenlik doneminde cocugun var. Ve o zaman bir sene once mi bir sene sonra mi dogmus hic fark etmeyecek demisti. İnsaAllah size de nasip olacak :)

İnsaAllah seninde olur canim ne kadadrir bekliyorsun sormama musade varsa? Benim kaynim ve eltimde 5 senelerinden gidiyorlar. Kaynimda sperm azinligi varmis eltimde de adet duzensizligi. Ama tedaviye de baslamadilar:26:
.

bene evli değilim henüz

Bizim cutemom var kk da bilenler cok 1 ay ceza almis sasirdik bizde 1 ay bi sene gibidir heralde

hadi canım.. nekadar çokmuş

hehheehe napcan mapusta.sığuk oralar hem çok soğuk üşütürsünn:2:

tadına varmak istiyorum

merhaba asmucum
mesaj attım sana

tamam bakıorum canım

Benim ayva çekirdeğimin anasına ne olmuş ya? Çekirge de banlanmış. İpekte gri olmuş.:26:

çekkkkk

:122:
:122::122:
:122::122::122:
üzülme hergenç kızın başına gelir

.......

truee o artık kabak çekirdeği oldu

Aklıma gelen herkese tek tek dua etmeye çalıştım Dualarınız sayesinde kolay bi doğum yaptım

Asmunikal duanı ettm canım Allah kabul etsin.

Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun sizi seviyorum

Aklıma gelen herkese tek tek dua etmeye çalıştım Dualarınız sayesinde kolay bi doğum yaptım

Asmunikal duanı ettm canım Allah kabul etsin.

Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun sizi seviyorum

ah canım Allah analı babalı büyütsün çok duygulandım..
mis kokulu bebeğini kokla benim için,seni de öpeyim bari:):)

Tebrik eden herkese teşekkür ederim mesajlara burdaki yazılara hiç bakamıyorum okuyanadm ksrabkmyn olurmu bebeğm bbiraz büyüsün fırsat buldkça gelrm

oğluşunu sağlıkla büyüt canım

ALLAH razı olsunnn nik rabbim analı babalı büyütsün. seni eşini bebeğinin başından eksik etmesin. inşALLAH salih ve hayırlı bir evlat olur..
size rıskı bolluk ve bereketiyle gelmiştir..
darısı diğer bebek bekleyenlerin başına

lennnn uyanınnnn sanırımm sonunda çocuk yapmayııı becerdimmmmmmm
dün idrar testi yaptım 2.çizgi çıktı..kan verdim değerim 17 çıktı..ama adete 3 gün vardı kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…