İnsaAllah seninde olur canim ne kadadrir bekliyorsun sormama musade varsa? Benim kaynim ve eltimde 5 senelerinden gidiyorlar. Kaynimda sperm azinligi varmis eltimde de adet duzensizligi. Ama tedaviye de baslamadilar:26:
Evet 3 hafta once ogrendik hemen hemen :) Allah razi olsun insaAllah darisi basina en dogru zamanda.. Ben cok beklemedim ama cok bekleyenler karsisinda saygiyla egiliyorum.. Rabbim dagina gore kar verirmis demek ki icimizde bazi anne adaylari o kadar bekleyebilecek kadar guclu..
dünyaa dünyaaaailgiii dünyaa
geçen attığım mail olayını naptın :26: düşündünmü
maşallah diyeyim ozaman.aminn inş.3 yıldır bekliyorum ben.kısmet ne zamana bakalım
İnsaAllah seninde olur canim ne kadadrir bekliyorsun sormama musade varsa? Benim kaynim ve eltimde 5 senelerinden gidiyorlar. Kaynimda sperm azinligi varmis eltimde de adet duzensizligi. Ama tedaviye de baslamadilar:26:
.
Bizim cutemom var kk da bilenler cok 1 ay ceza almis sasirdik bizde 1 ay bi sene gibidir heralde
hehheehe napcan mapusta.sığuk oralar hem çok soğuk üşütürsünn:2:
merhaba asmucum
mesaj attım sana
Çıtır çıtır yerim ben o kabak çekirdeğini.çekkkkk
:122:
:122::122:
:122::122::122:
üzülme hergenç kızın başına gelir
.......
truee o artık kabak çekirdeği oldu
İletilerim gitmiyor :/
Aklıma gelen herkese tek tek dua etmeye çalıştım Dualarınız sayesinde kolay bi doğum yaptım
Asmunikal duanı ettm canım Allah kabul etsin.
Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun sizi seviyorum
Aklıma gelen herkese tek tek dua etmeye çalıştım Dualarınız sayesinde kolay bi doğum yaptım
Tebrik eden herkese teşekkür ederim mesajlara burdaki yazılara hiç bakamıyorum okuyanadm ksrabkmyn olurmu bebeğm bbiraz büyüsün fırsat buldkça gelrm
Tebrik eden herkese teşekkür ederim mesajlara burdaki yazılara hiç bakamıyorum okuyanadm ksrabkmyn olurmu bebeğm bbiraz büyüsün fırsat buldkça gelrm
oğluşunu sağlıkla büyüt canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?