İnşallah dün akşam ufaklığa ödevini yaptırıyorum bir kare çizecek içine ve dışına da iki tane top konduracak ki üzerinde de örneği var anne diyo ben bunu dün hafta yaptım ya.. abla oradan delleniyo dün hafta ne şaşkın dün akşam diyeceksin o kareyi de düzgün çiz! .. benim birşey dememe gerek kalmadı :))) Abla kardeşe yetiyo :)
sen kızın için bir şey yapmadın mı? ÇAPA'ya falan götürecektin? Nasıl oldu süreç kontes?
bu arada benim kızımda 2008'li okula başlayacak..Okumayı biliyor eylül'e kadar iyice söker..Toplama ve çıkarmayı da biliyor..Bilmiyorum nasıl olacak..İlk dönem zaten genelde el becerilerini geliştirme ve adapte etmek için oyun türevi bir müfredat var..sıkılır mı bilmem..
Nereden baksan şubat döneminde okumaya geçecekmiş veledler..Ama bizim kız zaten biliyor ooooff...
canını sıkma şubat felan desler de kasımda geçiriyorlar benim kardeşim öyle agırdan aldı kızı için bir baktı herkes okuyor çocuk geri kalmış.şimdi yetişmeye çalışıyorlar.yalnız çocuk daha yeni 6 yaşına bastı oyun çocugu okulu hep kreş gibi düşünüyordu yeni yeni farkına vrıyor.onun için okul aktivite ve resim yapılan yer gibi düşünüyordu bir de aynı okulun kolej kısmına geçince bina bile değiştirmeden çocuk krese devam ettiğini düşünmüş
Bakalım abla artık neler yapacagız..
Okuyor zaten anaokulunda baya bir aktivite öğrendi inşallah okulda sıkılmaz..Ben nasılsa okuma yazma biliyorum deyip dersleri dinlemez diye korkuyorum..
Bakalım abla artık neler yapacagız..
Okuyor zaten anaokulunda baya bir aktivite öğrendi inşallah okulda sıkılmaz..Ben nasılsa okuma yazma biliyorum deyip dersleri dinlemez diye korkuyorum..
Bende de ondan bi tane var kontes ama kimle görüşsem dert etmeyin diyor. Bende etmiyorum yaşayıp göreceğiz sanırım.
ögretmenle konuşursun pekiştirmeye yönelik şeyler yapar.pek sıkılacagıı sanmıyorum çok hızlı ilerliyorlar yarış atı gibiler
günaydınlarrrrrrrrrrr
günaydın misk
Günaydın :)
Günaydın :)
Doğurdum abla çatır çatır :)
Oğlumda sarılık var sürekli doyurmaya çalışıyorum uykudan uyandırmak çok zor oluyor.
Onun dışında göğüsten emziremiyorum aldıramadm. Başka sıkıntı yok çok şükür
Doğurdum abla çatır çatır :)
Oğlumda sarılık var sürekli doyurmaya çalışıyorum uykudan uyandırmak çok zor oluyor.
Onun dışında göğüsten emziremiyorum aldıramadm. Başka sıkıntı yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?