09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bence bu abla 3 kardeşe yeter

sen kızın için bir şey yapmadın mı? ÇAPA'ya falan götürecektin? Nasıl oldu süreç kontes?

ipek zaten anaokuluna gidiyor..Okula göndermemiştim geçen sene dilekçe vermiştim.

Biryere götürmedim...Çapa'ya ne için gidecektik ki hem kafam kazan gibi...

Sadece zeka testi için gitmeyi planlıyordum sonradan açtıgım bir konuda çok fazla gerek yok dedikleri için vazgeçtim.

canını sıkma şubat felan desler de kasımda geçiriyorlar benim kardeşim öyle agırdan aldı kızı için bir baktı herkes okuyor çocuk geri kalmış.şimdi yetişmeye çalışıyorlar.yalnız çocuk daha yeni 6 yaşına bastı oyun çocugu okulu hep kreş gibi düşünüyordu yeni yeni farkına vrıyor.onun için okul aktivite ve resim yapılan yer gibi düşünüyordu bir de aynı okulun kolej kısmına geçince bina bile değiştirmeden çocuk krese devam ettiğini düşünmüş

Bakalım abla artık neler yapacagız..

Okuyor zaten anaokulunda baya bir aktivite öğrendi inşallah okulda sıkılmaz..Ben nasılsa okuma yazma biliyorum deyip dersleri dinlemez diye korkuyorum..

Okuyor zaten anaokulunda baya bir aktivite öğrendi inşallah okulda sıkılmaz..Ben nasılsa okuma yazma biliyorum deyip dersleri dinlemez diye korkuyorum..

ögretmenle konuşursun pekiştirmeye yönelik şeyler yapar.pek sıkılacagıı sanmıyorum çok hızlı ilerliyorlar yarış atı gibiler

Bende de ondan bi tane var kontes ama kimle görüşsem dert etmeyin diyor. Bende etmiyorum yaşayıp göreceğiz sanırım.

Bende de ondan bi tane var kontes ama kimle görüşsem dert etmeyin diyor. Bende etmiyorum yaşayıp göreceğiz sanırım.

ah nobody ben de öyleyim kime sorsam dert etmeyin diyorlar artık zamana bıraktım ..görmeden yaşamadan bilemeyecegiz anlaşıldı

Doğurdum abla çatır çatır :)

Oğlumda sarılık var sürekli doyurmaya çalışıyorum uykudan uyandırmak çok zor oluyor.
Onun dışında göğüsten emziremiyorum aldıramadm. Başka sıkıntı yok çok şükür

canım uyurken denesen nasıl almadı? tühh bu senin için zor olur.sağıyor musun

maşaallah canım.sarılık için aç kalmasın.mama ver korkma sonradan kesersin mamayı ama sütten kesilmemeye dikkat et.bu günler geçince çocugu aç bırak bak nasıl alıyor memeyi.

annemmmmm kimleri görüyorummmmmm
nik seni gördüğüme çok sewindim..
bebek nasıl sarılıkmıymış bişicik olmaz geçerki iyleşir ki
rabbim başka dert vermesinn

elmiye sms atsana ayva çekirdeki nasıl:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…