Kuzular okul telaşım başladı :) Erken kayıt dönemleri başladı burada okul seçmem lazım, tabi beraberinde bir sürü kriter var özel okul mu yoksa iyi bir devlet okulu mu olmalı... ufaklıkta anasınıfına başlasın mı yoksa o bu yılda kreşe gitsin de ablası 1. sınıfa mı başlasın... Napsam bilemedim :) Kızlar 2008 ve 2009'lu...
aa cok erken degılmı ya acılmasııcın bızımkınınde mayısta acılacak kayıtları
anaokulu olacak devlet veya spor anaokulu tabı egeye kalsa spor anaokulu
genclerbırlıgının haftada 2 gun futbol egıtımı var
2010 lu benımkı
bizim semtte sitede tek okul var bir tanede spor anaokulu var tabiki bilemiyorum sen söyleince bende simdi bakıyorum herhangi bir duyuru varmıBurası tam gaz şuan, erken kayıt avantajı adı altında baya bir aktivite yapıyor özeller kahvaltılar düzenliyor stantlar kuruyor. Araştırmaya başladım bende hafiften... Devlet için daha erken zaten adrese göre mi ne çıkıyormuş okul o da ayrı bir dert...
bizim semtte sitede tek okul var bir tanede spor anaokulu var tabiki bilemiyorum sen söyleince bende simdi bakıyorum herhangi bir duyuru varmı
buarada seninkilerin kreşliğimi kalmış anaokuluna gitmeleri gerekmiyormu? benimki 48 ayını doldurdu eylülde55 aylık olacak
5 ay daha gecse devlet okula alır 1 sınıfa
2008'liler bu sene 1. sınıftan başlayacak, 2009'lar anasınıfına ancak bu sene ikiside kreşte 2009'lu olan kreşte, 2008'li olan anasınıfına gidiyor sayılıyor kreş özel ama ana sınıfı sayılıyor devletle anlaşmalı. Eylülde büyük kızım direk 1. sınıftan başlayacak küçük kızımda ya kreşin anasınıfına devam edecek ya da ablası için seçtiğimiz okulun anasınıfına... Fark etmiyor yani.
ikisi aynı sınfıta olsa daha guzel olmazmı bekleyemezlermı bırbırılerını ?
senın hesabına gore benım oglumda bu sene anasınıgına gıdemeyecek oylemı?
ikisi aynı sınfıta olsa daha guzel olmazmı bekleyemezlermı bırbırılerını ?
senın hesabına gore benım oglumda bu sene anasınıgına gıdemeyecek oylemı?
nobody 2008 kasım dogumlu benim kmızımda ve eylulde başlayacak.benim endişem benim kız çok tıfıl nasıl olacak bilmiyorum
Bende bilmiyorum valla kelin merhemi olsa başına sürermiş bir de benim kız biraz tuhaf, okumayı yazmayı toplamayı çıkartmayı biliyor bilimsel deneyler peşinde ne öğretecekler okulda bilmiyorum, rehberimiz de bu kızı iyi yönlendirmen lazım diyip duruyor, öyle de ardında kardeşi var nası yaparım diye dertlenip duruyorum bakalım burs filan alabilirsek o zaman rahatlayacağım biraz...
süermiş maşallah yaa benimkisi daha basit çizgilerle ugrasıyor :)
Kardeşi de öyle normal çocuk çizgilerle uğraşır psikolar basınçla otla bitkiyle :)
maşaallah canım Allah yollarını açık etsin kuzularımızın
bu arada benim kızımda 2008'li okula başlayacak..Okumayı biliyor eylül'e kadar iyice söker..Toplama ve çıkarmayı da biliyor..Bilmiyorum nasıl olacak..İlk dönem zaten genelde el becerilerini geliştirme ve adapte etmek için oyun türevi bir müfredat var..sıkılır mı bilmem..
Nereden baksan şubat döneminde okumaya geçecekmiş veledler..Ama bizim kız zaten biliyor ooooff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?