- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
Sen arayıp acık acık konussana. Direk sor. Kız acıyor telefonu. Adını fln da öğrenmişsin.
Canım asya bdvye konu actı onu konusuyorduk.
canım arayıp iyice dallandırıp budaklandırmak istemiyorum polisi aradım ya
tabi polisse oda ayrı bi mesele
kızı arama sakın dinleniyor sora senide şikayet eder bence bunu büyütüm aile faciasına yol açma eşin yapmadım diyor eğer yaptıysada uyar bu konuda dedi
suç birasda sende 2,5 aylığına İstanbul gibi bir yere yollarsan dedi
Beni yanlış anlama, kk da o kadar cok konu okudum ki -yaşadıklarım da ayrı olay- eşin yalan söylüyor, aradığın da büyük ihtimalle polis değil, hicbir polis suc sende adamı istanbula göndermişsin demez, sana o kadar ayrıntılı bilgi vermez. Telefon dinleme olayı o kadar kolay değil. Savcılıktan izin alınması lazım, bir şikayetle olacak iş değil.
Yazdıklaırnızdan bişey anladıysam arap olayım :44:
Selam
baştan anlatayım canım kocam gelmiş ben seviniyorum sarılıyorum o arada telefon çalıyor boş ver diyor biras sonra bi daha eşime hadi bak diyorum sonra eşim birden sararıp soluyor kendini savunmaya başlıyor tc veriyor o sırada polis dediğimiz adresimizi söylüyor eşimde evet diyor en yakın karakola uğrayın diyor bu arada eşime eğer kimin yaptığını ispat edemezsenz suç üzerinize kalır diyor bunu ben kulaklarımla duydum
polis bana keşke eşinizin telefonundan aramasaydınız o dinlemeye alındı savcılık tarafından dedi keza kızda öyle eğer ararsanız çocuk bu beni tehtid etti diyebilir dedi
übende anlamadığım anladığım şu ki hayal kırıklığı
Eminsin yani. Ama senin kızı aramanda bir mahsur yok ki, sonucta karısısın ve olayı öğrenmek istiyorsun.
ü
Az önceki yorumunda baştan anlatayım demişsin ama ben yine bişey anlamadım
Başı orası değil sanki ?
Durduk yerde sizi polis olduğunu iddia eden biri mi arıyo ?
Kız ne kızı anlamadım bu olayın neresinde ?
dersaneden arıyorum falan yaptım ya bugün kandırdım inandı resmen nasıl tekrar arayıpta söyleyeyim ürkmezmi sence
ya asya ne ürkmesi, ürkerse ürksün. Lütfen beni yanlış anlamayın, sizi suclamak falan da istemiyorum. Tek isteğim olayın ic yüzünü öğrenmek diyeceksin. Durduğun kabahat.
canım eşim gelmeden bir gün önce eşimin numarasından bi kıza mesajlar gitmiş kızda küçükmüş eşimi eve geldiğindede polis aradı eşimde yapmadm mesajları sabah gördüm diyor polis nigdeli demişti bende bugün dersane yetkilisi gibi aradım kızcağızı Niğdeliyim dedi yani buraya kadar herşey normal ama eşim kabul etmiyor suçlamaları
Ben seni yerim yerimmmmmmm. Ben yoktum kiii yeni geldim, ülke karıştı, nasılsın?
Ay kuzum ya
Kaç gündür sorsana bi kendinizdemisiniz diye.
Yemeyi içmeyi unuttuk hepimiz
Hakikaten nerdeydin sen?
arayıp dönüyorum canım bekleyin beni
Eşin atmamışsa kim atmış olabilir ?
Telefonu hep kendisinde değil miydi
Eylemdeyim ben hep, gündüz işleri halledip akşam kaçıyorum
Gündoğdu meskenim
ya asya ne ürkmesi, ürkerse ürksün. Lütfen beni yanlış anlamayın, sizi suclamak falan da istemiyorum. Tek isteğim olayın ic yüzünü öğrenmek diyeceksin. Durduğun kabahat.
canım arayıp iyice dallandırıp budaklandırmak istemiyorum polisi aradım ya
tabi polisse oda ayrı bi mesele
kızı arama sakın dinleniyor sora senide şikayet eder bence bunu büyütüm aile faciasına yol açma eşin yapmadım diyor eğer yaptıysada uyar bu konuda dedi
suç birasda sende 2,5 aylığına İstanbul gibi bir yere yollarsan dedi
maalesef ulaşılmıyor kızlar hem şarjımda bitmek üzere yarı ararım
Eylemdeyim ben hep, gündüz işleri halledip akşam kaçıyorum
Gündoğdu meskenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?