- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
herifinin gırtlağını sıkıcan güzelce anlatcak hiç uğraşmaaaa kızla felan...
Güya arkadaşı atmış. Eş, şantiyedeydi şehir dışında.
maalesef ulaşılmıyor kızlar hem şarjımda bitmek üzere yarı ararım
Olayı anladım ama yorum yapamıyorum ne yazık ki.
Ben akşamları nöbetteyim, meydanlarda kızlar. Sohbetleri kaçırıyorum
ama yarınlarımızı garantiye alıp dönerim
o kadar güçlü olsam emin ol yapardım
ama gerçekten üzülüyorum bu olanlara teeee ilkokuldan berii seiyorum ben onu onca karşı çıkışlara rağmen evlendim biliyorum beni hiç haketmiyor ama nedense bırakamıyorm
Olayı anladım ama yorum yapamıyorum ne yazık ki.
Ben akşamları nöbetteyim, meydanlarda kızlar. Sohbetleri kaçırıyorum
ama yarınlarımızı garantiye alıp dönerim
bencede kızla uğraşma
Hoş geldin Gülen
Olumsuz konuşmak istemem ama bu klasik yalanlar arasında
Eşin doğru söylüyo da olabilir ama madem işin içine polis te girmiş doğru her neyse çıkacaktır ortaya
YA Kuzum sevgine bişey demiyorum senin , ama neden yutasınki böyle bişeyi ?
İnandığım yada düşündüğüm gibi çıkar diyemi susyorsun yani yıkılırım diye offffff
susmadım canım akşam atıştık biraz madem sen atmadın ispat et yoksa mahkemede soluğu alırız dedim
HEH iyi yapmışssın zaten çıkar meydana ama erkeler bu konuda biraz sahiplenici biri çıkıveriri
yenge ben yaptım diye ahhhh ahhhh inş.öyle olmaz canım
yorum yapın siz olsanız ne yaparsınız bu durumda Allah göstermesin ama beni kendi yerinize koyun
mesaim bitti arkadaşlar ben çıkmak zorundayım bugün kardeşim bizde kalmaya gelecek ona çaktırmamayı düşünüyorum nasıl becereceksem bana şans dileyin
canım sizin aranızda ilişkiyi bilmiyorum ailenle olan durumunu bilmiyorum onun ailesiyle olan durumu bilmiyorum
ben olsam büüyk olay çıkarırdım söz konusu olan küçük bir kız çocuğu olduğu için ama yani 14 yaşında olduğu için
yoksa büyük ihtimal çıkardığım olay bu kadar büyük olmazdı ama yaşı gereği eşime olan güvenim sarsırıldı ve ailesine bile intikal ederdi olay ve ben affetsem ailesi affetmezdi onu aile benim tarafım olurdu çünkü
Dur bakalım hele fevri hareket etme biii Allah büyüktür...belki düşündüğümüz gibi değildir.
o kadarda küçlmez heral 14 yaşında cocukla tövbeeeeee
hangi ailesinden kenid hallerinde herşeyden bi haber oğulları geleli bi hafta olmuş ne arayan ne soran ailesimi bu şekildeki sorumsuz ailesi en ufak bi şikayetimi fırsat bilip kollayıp koruyolar daha önce yaşadıklarımdan biliyorum onlardan bana iş çıkmaz kendi ailemede bi karar vermeden bişi anlatmak istemiyorum
tamam canlar ben kaçtımAllah yardımcın olsun Asyalı
Şu an kimseye birşey belli etme
Olumlu olumsuz bir sonuca varıldıktan sonra söylersin söylemen gerekirse
Poff ne yazasım var ne calısasım. Bi de nöbetciyim bugün, kim bilir kacta cıkıcam.
Ben 18:30 a doğru çıkarım, vakitte geçmiyo
Çıksam da yollarda ayrı çile
Hem de tekim
Bu kez kesin metrobüsün kapısına yapıştırırlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?