günaydın herkese....
gofretcim,bak bu topikte de istanbulda abiye arıyorlardı.tarız ediz diye bi yerden bahsediyorlar,sen de bak istersen..
özleriz seni vakit buldukça gel senn..gürültü de insanı çok yorar,tak kulaklığını müzik dinle iyi gelir...:)
günaydın herkeseeeee
bende özlüyorum sizi vallahi
aklıma geliyorsunuz aranızda olamadığım zamanlarda da
bakayım oraya
sağolasın quartam
ipeğiiiim elticim günaydın nabrr
selam ipek nasılsın??
gofretcim düğün yaklaştı demek ?ne güzell..
Merhaba
Günaydın,
Sabah cevirme vardı. Trafik sigortasının günü gecmiş, arabamıı cektiler. Kulaklaklarımdan dumanlar cıkıyor!
Merhaba
selam ipek nasılsın??
gofretcim düğün yaklaştı demek ?ne güzell..
oooo kimler gelmiş hoşgeldiniz çeko,elmiko...
çeko naber ?bi şarkı patlat da oynayalım
slm pampaaa
evet şekerim yaklaştı 1 ay kadar kaldı
ama ben hala uygun bişey bulamadım
hediye de alcam bide,
masraf diz boyu
neyse can sağlığı olsun :)
geçmiş olsun elmikim
canım çok sıkışıyor insan bilirim.benim görümce evlendi geçen sene,ankaradaydı bir de düğün.yol masrafı falan da bindi.kıyafetti,bilezikti derken 1 senede zor toparladık vallahi..
istanbul abiye cenneti olmalı,mutlaka bulursun uygun bişiler.o topikte önermişler bazı yerler..hem şık hem uygun fiyatlaı diye...
Saol cnm girdi bana sabah sabah 200 lira
aynı durumdayım bende quartam, diş implantımda girdi araya zorunlu olarak
Abiye çok var ama abartılı geneli
birde dekolteler almış gidiyor
o yüzden zorlanıyorum
oohhh için soğumuştur
bak şimdi aklıma geldi,hani sen bana ipekyoldan o beğendiğim bluzu alıcaktın
Hı hı cok soğudu, suanda hoca cuma selasını okuyo ve ben ağlıyorum. Hormonlarımın ağzına mıcayım.
Ben sana o zaman söylemedim mi, o güzel cizmenin numarasını bulamadım, bluz da kalmamıştı.
Hı hı cok soğudu, suanda hoca cuma selasını okuyo ve ben ağlıyorum. Hormonlarımın ağzına mıcayım.
Ben sana o zaman söylemedim mi, o güzel cizmenin numarasını bulamadım, bluz da kalmamıştı.
hamileliğin tadı 4. aydan sonra çıkıyor.oo depresif mod gidiyor mutluluk hormonları geliyor, sonra karnında bir şeyler kıpırdıyor felan....
oyyy kıyamam ağlama senn...seboşun dediği gibi sonradan bir enerji patlaması yaşıcaksın,o duygu güzel:):)
ben de dün "beni unutma" diye bi film izledim daha önec 2 kere izlemiştim ama geçemedim görünce tv de...ağlamaktan içim çıktı,ama ne zamandır ağlamamışım iyi geldi:):)
yok dememiştin,hmmm peki o zaman
Neyse ki günüme güneş doğdurmak isteyenler var hayatımda :) Kadınlar günü ciceğim :)
Eki Görüntüle 1012157
Çok hoşşşş
Kadınlar günün şimdiden kutlu olsun elmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?