09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende özlüyorum sizi vallahi
aklıma geliyorsunuz aranızda olamadığım zamanlarda da
bakayım oraya
sağolasın quartam

günaydın herkeseeeee

ipeğiiiim elticim günaydın nabrr

bende özlüyorum sizi vallahi
aklıma geliyorsunuz aranızda olamadığım zamanlarda da
bakayım oraya
sağolasın quartam

ipeğiiiim elticim günaydın nabrr

Günaydın canım. Nolsun bir cumayı daha gördük de yarın da gelmeseydik tam kıvamda olacaktı.
Sen napıyosun

Günaydın,

Sabah cevirme vardı. Trafik sigortasının günü gecmiş, arabamıı cektiler. Kulaklaklarımdan dumanlar cıkıyor!

oooo kimler gelmiş hoşgeldiniz çeko,elmiko...

elmişim ha şöyle sana böyle haller yakışıyor,ağız dolusu küfrettin mi doğru söyle hahahhaha öyle hamilelik tripleri ağlamalr değil de bu hallerin süper

çeko naber ?bi şarkı patlat da oynayalım

Günaydın,

Sabah cevirme vardı. Trafik sigortasının günü gecmiş, arabamıı cektiler. Kulaklaklarımdan dumanlar cıkıyor!

geçmiş olsun elmikim

slm pampaaa

selam ipek nasılsın??

gofretcim düğün yaklaştı demek ?ne güzell..

evet şekerim yaklaştı 1 ay kadar kaldı
ama ben hala uygun bişey bulamadım
hediye de alcam bide,
masraf diz boyu
neyse can sağlığı olsun :)

evet şekerim yaklaştı 1 ay kadar kaldı
ama ben hala uygun bişey bulamadım
hediye de alcam bide,
masraf diz boyu
neyse can sağlığı olsun :)

canım çok sıkışıyor insan bilirim.benim görümce evlendi geçen sene,ankaradaydı bir de düğün.yol masrafı falan da bindi.kıyafetti,bilezikti derken 1 senede zor toparladık vallahi..
istanbul abiye cenneti olmalı,mutlaka bulursun uygun bişiler.o topikte önermişler bazı yerler..hem şık hem uygun fiyatlaı diye...

aynı durumdayım bende quartam, diş implantımda girdi araya zorunlu olarak
Abiye çok var ama abartılı geneli
birde dekolteler almış gidiyor
o yüzden zorlanıyorum

Saol cnm girdi bana sabah sabah 200 lira

oohhh için soğumuştur

bak şimdi aklıma geldi,hani sen bana ipekyoldan o beğendiğim bluzu alıcaktın

aynı durumdayım bende quartam, diş implantımda girdi araya zorunlu olarak
Abiye çok var ama abartılı geneli
birde dekolteler almış gidiyor
o yüzden zorlanıyorum

tarık ediz dedikleri yerde modelleri koymuşlar ben çok zarif ve şık buldum,fiyatları bilmiyorum ama..
bu arada ablam abiyelerini zeytinburnundan alır,her yere ordan dağılıyomuş istanbulda..bir sokak baştan sona abiyeci demişti..aldıkları da şahaneydi ve fiyatlar pazarlığa açıktı..

oohhh için soğumuştur

bak şimdi aklıma geldi,hani sen bana ipekyoldan o beğendiğim bluzu alıcaktın

Hı hı cok soğudu, suanda hoca cuma selasını okuyo ve ben ağlıyorum. Hormonlarımın ağzına mıcayım.

Ben sana o zaman söylemedim mi, o güzel cizmenin numarasını bulamadım, bluz da kalmamıştı.

hamileliğin tadı 4. aydan sonra çıkıyor.oo depresif mod gidiyor mutluluk hormonları geliyor, sonra karnında bir şeyler kıpırdıyor felan....

oyyy kıyamam ağlama senn...seboşun dediği gibi sonradan bir enerji patlaması yaşıcaksın,o duygu güzel:):)
ben de dün "beni unutma" diye bi film izledim daha önec 2 kere izlemiştim ama geçemedim görünce tv de...ağlamaktan içim çıktı,ama ne zamandır ağlamamışım iyi geldi:):)

yok dememiştin,hmmm peki o zaman

hamileliğin tadı 4. aydan sonra çıkıyor.oo depresif mod gidiyor mutluluk hormonları geliyor, sonra karnında bir şeyler kıpırdıyor felan....

Kendimden de hormonlarımdan da nefret ediyorum, intiharın eşiğine getirdiler beni resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…