09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

güzelmiş nicko...
yok ben pzt severim sorun etmem,ben salı sevmeyenlerdenim aslında ama aksilikler çok oldu bugün..
oğluşumun öksürüğü başladı gece.sabah okula gndermedim.sabah ben işe geldikten sonraa bakıcımızın oğlu hastalanmış okuldan çağırmışlar.annemi aradık,ous onu aldı eve getirdi apar topar..
dışarda sel gidiyor nasıl yağmur anlatamam..işe geldim,binanın önü sel olmuş,bi adım attım çok deirnmiş su,bileğime kadar suya girdim ıslandım..çoraplar falan ..rezillik..çıkardım kuruttum bi şekilde..ama hala nemli,zaten hastayım hala ısınamadım..
cuma günü de bilg. çay dökmüştüm,öğlene kadar gelmedi..patron bi yandan bişeyler istiyor,milletin bilg. çıkarıyorum falan...

amaaann neyse işte bitiyo çok şükür...:):)

Festival gibisin katılmak istiyorum Rock'n coke gibisin çadır kurmak istiyorum

merhaba hatunlar.

Kızım hasta bugün..Gözlerinde felaket bir çapaklanma oluşmuş..Sabah uyanınca farkettim...Yıkadım ama birkaç gün devam edecek yine (

Hipermetrop benim kız ve genelde gözünde çapaklanma oluyor arada bir.

Elleri sürekli gözünde geziyor mikrop kapıyor sanırım..Kreşte de dikkat etmiyor sanırım

Öff..

İstanbul'da sabahtan beridir dinmeyen bir yağmur var..Berekettir yagsın demek istiyorum barajlar kurudu..Ama milletin evini sel basacak düşüncesinde üzüyor açıkçası beni

Son düzenleme:
Albümü sildim teşekkür ederim hepinize.

Oğluşumun süt vakti geldi :) öptüm hepinizi

Albümü silen ellerini kırarım senin O el kadar süt kokan oğlunu da öptüm kocaman

Offf o da kötü bi durum, cay presi yapsan birazcık rahatlamaz mı

kur yewrum çadır kur bana

yaaa ben böyle yazıyorum da,konuşsaka eğlenceli anlatıyorum öyle sizin içinizi baymak için yazmıyprum yani

Sen benim icimi bayamazsın yewrum aslı Senin gül yüzünü görünce aklıma başka bişi gelmiyo

Bi de cekin gül yüzü

Albümü silen ellerini kırarım senin O el kadar süt kokan oğlunu da öptüm kocaman

Offf o da kötü bi durum, cay presi yapsan birazcık rahatlamaz mı

yapıyorum elmikim yaa işyerindeyim aklım onda hep (

Eve gidince benim ous ortak arkadaşımıza telefon açmış maç varya misafir kabul ediyor musunuz biz geliyoruz demiş

Şimdi oraya gidecegiz artık misafirlikte çay presi yaparım..

Akşam mac var dimi :) Olsun orda yaparsın yabancı değillerdir kesin
canım benimm..oğlun napıyo iyi mi
çeko nerde sahiden??

kontes geçmiş olsun bence de çay pansumanı iyi gelir..
Oğlum muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kızım olacak lan! İnşallah yani

Çeki hic görmedim bebişim bugün

canım benimm..oğlun napıyo iyi mi
çeko nerde sahiden??

kontes geçmiş olsun bence de çay pansumanı iyi gelir..

Yapacağım qui bakalım..Merhem vermişti acaba onu sürsem iyi gelir mi antibiyotik..Yoksa kullanmayıp birdaha mı götürsem ama genelde aynısını veriyor.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…