09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim de 5 yaşında kardeşim trafik kazasında ölmüştü.ne tatlı bir yaştı nasıl doyamadan kaybetmiştik.ne acıydı.bir kere bile rüyamda görmek için neler vermezdim.o günün yaşanmamış olması için neler yapmazdım, ne büyük çaresizlikti.her tarafımda yaralar çıkmıştı üzüntüden.kaç yıl geçti ikizi büyüdü doktor oldu o bize teselli oldu.şimdi cennette diyoruz.çocuktuk annemin daha 5 çocugu vardı benim kadar bile acıyı çok hissetmedi sanki.babam fena oldu.hep alkol alırdı o kazanın oldugu zaman yanımızda değildi bir düğündeydi ve içip içip cozutmuş düğünde.öyle sarhoş oluş ki davulcunun elindeki davulu almış deli gibi vuruyormuş.davulcu yalvarıyormuş ver ver deleceksin diye.herkes alaycı bakışlarla bakıyormuş birden o sarhoş haliyle etrafa bir bakmış ve o alaycı bakışları görmüş.bunu öyle bir anlatıyor ki sonra nasıl utanmış nasıl pişman olmus derken bu haber gelmiş tokat gibi.sonra çok perişan oldu, krizlere girdi kaç kere bagıra bagıra ağlıyordu ve bir daha içkiyi ağzına hiç koymadı.biz vardık etrafta çoluk çocuk adına.o aileye Allah sabır versin kimsiyi yavrusuz bırakmasın

Merhaba Gofretcim hoş geldin

İşe başladı daha iyi
Ama yalnız kalınca ağlıyormuş

Zor atlatır kolay değil ,
Benim arkadaşımda aynı şeyi yaşadı, saçları bembeyaz olmuştu üzüntüden.
Ölüm karşısında çaresiziz
Allah sıralı ölüm versin diye boşa demiyorlar

Son düzenleme:

Safiye sen mi gidiyosun Kırıkkale'ye
Ohoo ne kadar sürüyo
Ev işi ne oldu ?

Başınız sağ olsun.

Zor atlatır kolay değil ,
Benim arkadaşımda aynı şeyi yaşadı, saçları bembeyaz olmuştu üzüntüden.
Ölüm karşısında çaresiziz
Allah sıralı ölüm versin diye boşa demiyorlar

Evet
Ama anneler için daha zor.

Valla banada prenses gibi geliyor, sana benzerse cadı olacak tabi
Her türlü yenir o
Hayırdır canım ?
Neler oluyor, nikah işi uzadı diye mi huzursuzlandılar, bekar evindesin diye mi?

Kuşta muşta değilim de site çok ağır
Her bakımda daha enteresan oluyor

Safiye sen mi gidiyosun Kırıkkale'ye
Ohoo ne kadar sürüyo
Ev işi ne oldu ?

Baska kalacak yerim yok ki sabah altıda cıkıyoruz ex beni bırakıyor aksam da bi yere kadar servisle gidiyorum ordan da alıyor yine cünkü araba kullanamıyorum. 1 saat 15 dk fln sürüyo ya istanbul trafiği gibi

Ev bulduk bi tane, ex arabasını satacak peşinata, sornası da kredi inş

annemde bana yıllarca katil diye bagırmıştı.sen bakmadın sen tutmadın elini diye evet gaflet bu yaa tutmalıydım.otobusten inmiştik çok kötüydüm araba tutmuştu keşke kendimi unutabilseydim

Yıllar geçsede unutulmuyor di mi canım
Mekanları cennet onların canım

Valla banada prenses gibi geliyor, sana benzerse cadı olacak tabi
Her türlü yenir o
Hayırdır canım ?
Neler oluyor, nikah işi uzadı diye mi huzursuzlandılar, bekar evindesin diye mi?

Cadı madı başa geleni cekicem

Ondan cok önce costu yine beni mecbur bıraktı evden ayrılmaya. Aldır istemiyorum, aldırmazsan öldürürüm fln sacmaladı işte. Epey uzun. Nikah da yakın zamanda aslında ama hastalık bilmem ne uzadı.

Bi ara anlatmam lazım cünkü cok doluyum

aa ne guzel kira vermektense ev almak çok akıllıca aferin size

75 dk bize çıtır çerez gelir, biz İstanbulluyuz muhaha
Bizde eve öyle gidiyoruz ki hemen hemen

Nasıl içine sindin mi
Hadi gözünüz aydın

elmikk canım yaa ne yazacağımı bilemedim
Allahım yardımcın olsun
herşey çook güzel miniğinle inşallah

annemde bana yıllarca katil diye bagırmıştı.sen bakmadın sen tutmadın elini diye evet gaflet bu yaa tutmalıydım.otobusten inmiştik çok kötüydüm araba tutmuştu keşke kendimi unutabilseydim

Çocuk çocuğa emanet edilmiş aslında
Ama acıyı birine yöneltmek o anda kendini rahatlatmak aslında
İçten içe doğru olmadığını o da biliyor

ahh ablacım yaa (((
Mekanı cennet olsun, melek oldu gitti bu yalan dünyadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…