Evi evlenmeden önce almak istiyorum cünkü ben ödemiycem sağdan soldan kulağıma işe girdi diye birleşiyor ev aldırıyo diye sözler geldi. Nikah işi o yüzden uzadı aslında.
Ptesi günü annemle buluştum dışarda önce sarıldı ağladı sonra da vay efendim evlenme, kendin büyüt biz büyütelim, ona geri dönme o kendi maaşını car cur eder yine seni yer. Adam ev alıyor kredi ödeyecek yine benim paramı yermiş. Olay ne biliyor musunuz, benim maaşım. Ben babama "baba ben evleniyorum ama sen üzülme, ben sana her ay bin lira veririm" desem ne cocuk sorun olur ne ex. Ben gidicem kirayı kim ödeyecek, onun kredilerini ev masrafını kim ödeyecek.
En cok koyan bu işte. Annemi de buna alet ediyo deliriyorum
Ptesi günü annemle buluştum dışarda önce sarıldı ağladı sonra da vay efendim evlenme, kendin büyüt biz büyütelim, ona geri dönme o kendi maaşını car cur eder yine seni yer. Adam ev alıyor kredi ödeyecek yine benim paramı yermiş. Olay ne biliyor musunuz, benim maaşım. Ben babama "baba ben evleniyorum ama sen üzülme, ben sana her ay bin lira veririm" desem ne cocuk sorun olur ne ex. Ben gidicem kirayı kim ödeyecek, onun kredilerini ev masrafını kim ödeyecek.
En cok koyan bu işte. Annemi de buna alet ediyo deliriyorum
milletin derdi tasası kalmamış , kimin hayatını cımbızlasak da ele alsak diye düşünüyorlar
tv deki magazin programı sunucuları olmuş konu komşu eş dost
sen yıllarca sırtında taşırken konuşmazlar,
öyle bile olsa onlara neki
valla çok sinirlendim elmiş, herkes kendi hayatındaki defolara baksa önceç
ağızlarının payını lütfen ver böylelerinin
hatta tükür benim için :)
5 kuruş verme.annen çocuga bakarsa 600-700 verirsin.gerçekten sana acımayana sen de acıma.şizofren felan değil.çogu böyle.babamda bana demişti evlenirken niye evleniyorsun evlilikte neymiş diye.alışmıştı rahata
Ana bunların hepsi aynı be
Çalışan kız = rahat
Çalışmasan ölü yatırım ver gitsin
5 kuruş verme.annen çocuga bakarsa 600-700 verirsin.gerçekten sana acımayana sen de acıma.şizofren felan değil.çogu böyle.babamda bana demişti evlenirken niye evleniyorsun evlilikte neymiş diye.alışmıştı rahata
Asyalı merhaba gözünüz aydın
Daha iyisindir inşallah
iyiyim tatlım iyiyim
sizler nasılsınız
bebiş haberleri duymak istiyorum ,
bakında elmiye örnek alın azcık
şaka tabi herşeyin vakti saati var
eeeeen çok elm mutlu olmasına seviniyrum bide bildiğim nick doğum yaptı oana
Çalışan kız = rahat
Bende yöneticileri banlamak istiyorum
evet forumda bi durgunluk varİyiyim bende
Bu ara pek giremiyorum
arkadaslar benle nıye konusmuyosunuz ya
Son sipirminleri kendime kadar ayırmıştım onu kullandım
İnşallah cnm, vakti zamanı geldiğinde rabbim sana da nasip etsin
Saol lokumcum ama ben hicbirşey almadım henüz, 7. aya kadar da almayacağım. Muhtemelen o arada süresi geçer.
milletin derdi tasası kalmamış , kimin hayatını cımbızlasak da ele alsak diye düşünüyorlar
tv deki magazin programı sunucuları olmuş konu komşu eş dost
sen yıllarca sırtında taşırken konuşmazlar,
öyle bile olsa onlara neki
valla çok sinirlendim elmiş, herkes kendi hayatındaki defolara baksa önceç
ağızlarının payını lütfen ver böylelerinin
hatta tükür benim için :)
Hımmm bu başka bir boyut
Buna diyecek birşey bulamıyorum
O yemesin ben yiyim gibi bir durum bu
Çalışan kız = rahat
Evet bu şekilde bir katlıda bulunursun
Ama çok içli dışlı olursunuz bir yandan da
Her türlü zor
Hmm evet suresi 1 ay
Tekrar soyluyorumm bebek ve cocuk kiyafeti satan bi yerden 150 lira alisveris yzerine 25 lira indirim kazandim
İsteyen var miii :)))
Önceden olsa dert ederdim, hayatım zindan olurdu ama artık pek sallamıyorum be gofret. İşi hesaba vurursam zararlı cıkan cok olur bu durumdan. Ben işime bakarım :)
Aynen öyle. Bir de etrafında dengesiz cok, ben deli gibi borc öderken evliyken millet sürekli anana yardım et bababa yardım et diyordu. Lan elbette ederim ama ben karnımı zor doyuruyorum. Borcum boğazımı gecmiş.
Anneme de baktırmıycam. Tutarım bi bakıcı veririm parasını, kimseye sözüm geçmezse parama gecer derler ya o hesap işte. Sonra da veririm kreşe, milletinki nasıl büyüyorsa benimki de büyür
Keşke calısmasaydık zengin koca bulurduk
İşte o yüzden baktırmıycam ona
Sen yemek sepetinden cek yerine bana bi fettucine alfredo söyle de yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?