09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben çok beğendim vall. Çok cici babetle falan acayip şeker olrsun
Resmini koyarsın artık ama ous çeksin suratında telefnla resim koyma gene
Ben malesef yeğenime vermiştim kıyafetlerimi
Daha fantastik bir şey düşünüyorum
Namım yürüsün

benim koca da bana gri üzerinde mini mouse'ler bulunan penye önden çıt çıtlı tulum almış, pijamaymış akşam giydim evin palyaçosu oldum kızlar bayıldı hahahahha

ben arkadaşının aldığını daha çok beğendim valla :26:

O kızın üstünde durduğu gibi durmadı bende, babaannemin pazen elbisesini giymişim gibi oldu bebişim

Ous ceksin tmm ama yine de gülmicem ekrana bakarken ahahahahaha sana inat ele inat

benim koca da bana gri üzerinde mini mouse'ler bulunan penye önden çıt çıtlı tulum almış, pijamaymış akşam giydim evin palyaçosu oldum kızlar bayıldı hahahahha

Senin koca fantağzi yapmış bebişim sana

vayy kraliçesin kit..
elmiş yine bildin işini,gaz veriyosun millete bak neler düşünüyolar kim bilir. bu gazı seboş yemedi ama hahahha

tamam o zaman sen biraz daha klasik istiyosun ..:)
giy bunları da çek yolla bize.. bu arada çeko nerlerde cidden

https://www.limango.com.tr/urun/gorsin-hamile-giyim-dalgic-bebek-espirili-t-shirt-siyah-5974176
buna bayıldım..benc eburdaki tsirtlerden almalısın :)

nobpdy hani bize resim ??? koy da görelim o süper şeker halini :):)

Son düzenleme:

ha ne fantazi ama.. :) banlanırsam yine hepinizi seviyorum beni unutmayın emi..

Seboş gazı yemedi ikiledi ahahahah

O tshirtlerden kusmuk geldi ama adettendir alıcam tabi
ha ne fantazi ama.. :) banlanırsam yine hepinizi seviyorum beni unutmayın emi..

Hadi hadi devamı gelmedi yani

Ne banlanması ya otur oturduğun yerde

Hehhee seboş topukladı hahahaha
Kim korkar hain kurttan leyn daha düne kadar sperm arıyorduk hatuna kırk yılda bi iş becerdi
Verecez artık coşkuyu
Kapı gibi teyzeyiz burada bir belli olsun cisiyeti

Kim korkar hain kurttan leyn daha düne kadar sperm arıyorduk hatuna kırk yılda bi iş becerdi
Verecez artık coşkuyu

Lan bi iş dediğin seyi yapmak icin bir yıl bekledim ben sipirminler kaliteli olsun diye

Verecez artık coşkuyu

doğru dediğin o kadar zaman elmiş iyi olsun sipirmin alsın dedik oldu çok şükür..

valla bravo süper teyzesin

doğru dediğin o kadar zaman elmiş iyi olsun sipirmin alsın dedik oldu çok şükür..

valla bravo süper teyzesin

Bimukabele canım
Şükür topikce rahatladık

Elmi şu işleride halet artıkta bebeğinin keyfini çıkarmaya başla
Böyle kafan bir dünya , stres yaramaz biliyorsun
Uzattıkça meselede dallanacak

Bimukabele canım
Şükür topikce rahatladık

Elmi şu işleride halet artıkta bebeğinin keyfini çıkarmaya başla
Böyle kafan bir dünya , stres yaramaz biliyorsun
Uzattıkça meselede dallanacak

Halledicem inşallah. Ptesi ev netleşir, ben yavastan esya bakarım bu haftasonu. Cok esya almıcam ztn ama nerden baksan bir ev icin esya alıcam.

Haftaya yerleşsem ay yerleşemem secim var amcam muhtar olacak Gerçi ex izin alacak bir de kadın tutucam yavas yavas yerleşirim. Sonraki hafta kuzenimin nişanı var.

Nisanın ortasında da nikahı yaparız sonra da keyif time

linki yuttum reklama girmesin

ev de bu. eski epey

Son düzenleme:

Hayırlısı bakalım gün aldınız mı , ben senin yerinde olsam arada gider evlenir gelirim elmi
Evin işlemlerine başladınız mı , kızma ama o daireye ortak olmalısın diye düşüüyorum

Hayırlısı bakalım gün aldınız mı , ben senin yerinde olsam arada gider evlenir gelirim elmi
Evin işlemlerine başladınız mı , kızma ama o daireye ortak olmalısın diye düşüüyorum

Evi almadan nikahı yapmıcam. İstemiyorum kiti. belki salaklık ama kendi ödicek kendi evi olsun. Allah korusun bişi mişi olursa da ilerde ben başımın caresine bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…