09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Evi almadan nikahı yapmıcam. İstemiyorum kiti. belki salaklık ama kendi ödicek kendi evi olsun. Allah korusun bişi mişi olursa da ilerde ben başımın caresine bakarım.

Neden elmi hayat müşterek değil mi
Ev ödenirken de, diğer masraflar için, yaşamak için ortak bütçe kullanacaksınız
Senin benim yapma artık , bişi mişi olursada Allah korusun tek başına değilsin artk
Bebeğn önceliğin senin
Sağlama al kendini ben seni düşünerek söylemeliyim kızsanda
Salaklık yapma

Yok be abartma banyoya mutfağa bir el atarsın zamanla mis gibi olur
Dediğin kadar da değil yani

Cok masraf yapıcaz ya simdilik böyle yerleştirir sonra yaptırırm icini 30 bin falan harcanır değil mi

Bir tarafım öyle diyo ama o zaten onun cocuğu olacağı icin her türlü mirascısı. Bak suanda sela veriliyo Allah sahidim istemiyorum. Zaten ev kredisi bitene kadar onun sonra da üstüme alırım ahahahahahha

ben de aynısını düşünüyorum kit...
artık geçti o devir,hayatta n eolursa olsun,artık kopmaz bağınız var,bebeğiniz...
siz karı koca olarak ne durumda olursanız olun,hayta boyu bebeğinin babası o..

bence çok güzel bir ev,hiç de öyle eski görünmüyor..kendi istediğin gibi tadilat yaptırırsın ilerde..taşınmadan da 1-2 değişiklik yapsan tamamdır..

En azından güneş alıyor. Ex doğum fln gecsin bana bir yıl ,zin ver cicek gibi yapıcam dedi. Doğumda da nerden baksan 5 bin ödenecek, özel hastaneler cosmuş. temizletip giricem icine.

En azından güneş alıyor. Ex doğum fln gecsin bana bir yıl ,zin ver cicek gibi yapıcam dedi. Doğumda da nerden baksan 5 bin ödenecek, özel hastaneler cosmuş. temizletip giricem icine.

bir de eşya masrafınız var tabiii.aman ev nedir ki,mal sonuçta işte,senin olduktan sonra dha sonra yaptırırsın istediğin gibi içini de...

Almana gerek yok tabi nikahtan sonra alım satım işlemi yapılırsa
Nikahtan önce alırsa ev onun olur , bebeğin hakkı olur
Yazmak çirkin belki ama ayrılma durumunuz olursa sap gibi kalırsın elmi bunları iyi düşün
Kaynananın bile hakkı olur senin olmaz,
Ama siz beraber ödemiş olacaksınız evi
Hayat garanti vermiyor kimseye
İyi düşün , duygusalsın okey ama bence daha realist düşünmelisin

bir de eşya masrafınız var tabiii.aman ev nedir ki,mal sonuçta işte,senin olduktan sonra dha sonra yaptırırsın istediğin gibi içini de...

İnşallah cnm. Bakalım

Saksıyı çalıştır elmi diyosun Tmm düşünücem söylediklerini. Sebatiye abla gibi kaynana yazdın on ikiden vurdun ahahahha

İnşallah cnm. Bakalım

Saksıyı çalıştır elmi diyosun Tmm düşünücem söylediklerini. Sebatiye abla gibi kaynana yazdın on ikiden vurdun ahahahha

Nerden gelceni bilcen yawrum elmi
Düşün kararına saygılıyız elbet ama ben dostum olarak benimsedim seni uyarmak istedim
Bundan sonrası onaylamasamda vereceğin kararlara saygı göstermek
Ama düşün , her ihtimali hesapla , en kötülerini de
Herşey yolunda gidecek inanıyorum ben

Şimdi kaçıyorum , öğleden sonra gelmeye çalışıcam
Hayırlı cumalar
Öpüldünüz

görüşürüz kit öptüm
elmişim ben de kaçar,hadi sen de ye yemeğini,aç bırakma kuzucuğu,seni de öptüm..

Saol benim akıl küpüm ballı lokmam sivri dillim İyi ki varsınız, ben de öpüyorum

Merhaba arkadaşlar
Hayırlı cumalar
Ben bu aralar araziyim ama sanırım herkes öyle

Sevgili Safiye
Nikahın öncesini sonrasını bilmem
Tapu ortak olsun der geçerim
Anladın sen onu

kuzum senin eşyaların vardı yanlış hatırlamıyorsam
neden bi daha masraf ediyorsun..

Selamlar bu arada herkese :)

tapu konusuna gelince, nikahtan öncede alınsa kredisini öderken evli olduğu için
eş de katılım hakkına sahip oluyor tapu adamın üstüne olsada.

Herşeyi düşünmek lazım canım, kızlar doğru söylüyor
kulak ardı etme :)

elmi eve baktım çok güzel sorması ayıp kaç istiyorlar? bence kaçırma gayet iyi durumda bak hem komşu da olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…