09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ya çeko izlemen lazım ben evi inletiyorum resmen kahkahadan..bayılıyorum güldür güldüre...aklıma geldikçe şimdi bile gülüyorum bazı skeçlerine..

ben de çok beğeniyorum güldür güldürü, ousla ben daha gebeyken pazar sabahları telefondan açıp izlerdik, millet yatakta kahvaltı yapar biz komedi keyfi

Sebatiye ablaya bebek arabası, Çek teyzeye hastane cıkışını, quarta teyzeye hamilelik kıyafetini, nick teyzeye de bişiler kakaladım mı bu iş tmm ahahha

ben de çok beğeniyorum güldür güldürü, ousla ben daha gebeyken pazar sabahları telefondan açıp izlerdik, millet yatakta kahvaltı yapar biz komedi keyfi

evet nick tekrarını veriyo h.sonları..yenş bölümler show da geç saatte veriliyo..
o halkmanı oynayan da benim üniversiteden yakın bir arkadaşım:)

mazlumsu mu hahaha tükürüğüm boğazımda kaldı
Özledin mi bebişim beni
Pislik

Sana cıplak bile foto gönderirim ben ahahahhaha elbiseleri ne zaman giyebilirim

kit de oyun parkını alıcaktı sanırım???
akıllı kadınsın vesselam

evet kitiye de onu kakalıcam

yok biz youtubedan izliyoruz eski bölümler. ya o adam çok feci :) görüşüyormusunuz?
h.sonu da foxta veriyolar eski bölümleri.biz erkenden kalktığımız için izliyorum oğlumla :):)
yok ya uzun zamandır görüşmedik ama görüşürsek eskisi gibi samimi oluruz eminim..o kadar candan birisidir.okul bittikten sonra istanbulda falan da görüştük ama sonra koptuk bi şekilde..

Sana cıplak bile foto gönderirim ben ahahahhaha elbiseleri ne zaman giyebilirim

evet kitiye de onu kakalıcam

gönder bebeğim seni netin kraliçesi yaparım sonra
elbiseleri hemen giyebilrsin.diktirdim zaten,üstelik yanında işlme bile kendi ellerimle yaptım..adümdüz olmasın azıcık hareket katsın dedim
tüm hamileliğinde giyebilrsin karın yeri çok geniş,büyüdükçe de olur trahatlıkla..

Nıpıyısınız :86::86::86:
Nickle birlikte Çek i darlıyoruz

ahahahahah vicidum piri reis haritası gibi

Ay cok heyecanlandımmmm Senin ellerinle yaptığın seyi yerim de kokoş bişi cıkmaz dimileopar falan

Ay cok heyecanlandımmmm Senin ellerinle yaptığın seyi yerim de kokoş bişi cıkmaz dimileopar falan

Bakıyorum da beleşciliğe başlamışsın şimdiden

Nickiimmm giremez oldun oğlan rahat bırakmıyo mu seni

tahmin etmiştim soracağını çok mu süslü diye
yok canım ince denim kumaştan sade bir elbise,sıfır kol,tek kol tarafında da minicik azbişey çiçek pul işli...
ayrıca ben leopar sevmem ki ilk defa leopar bişeyim oldu o da çantamda bir parça var sadece

Bakıyorum da beleşciliğe başlamışsın şimdiden

Nickiimmm giremez oldun oğlan rahat bırakmıyo mu seni
Ablaya öyle denmez ağzını burnunu kırarım bebişim

Ay cok siriiin cok heveslendim ağlıcam sanırım
bütün kızlar toplandınızmı :111:
gel vefasız

çağırmazmıydın acil olmasa

selam sizede kızlar. napıyosunuz nasıl gidiyor bakalım

nik oglun hala bıraktığım gibi işiyormu

çek
:122:
:122::122:
:122::122::122:

çikolatalı gofret q miskamber hamarat dünya

Ablaya öyle denmez ağzını burnunu kırarım bebişim

Ay cok siriiin cok heveslendim ağlıcam sanırım

gel vefasız

samimiyetimiz olmadığı için ben yazmamıştım,iyi dedin bebişim :13: elmişime yenisini de alır gönderirim ben ona da kuzusuna da feda olsun..

ayyy herşeye ağlıyosun sen di mi şimdi :):) ağlama la bend e ağlarım şimdi
akşama yaz adresini bana da hemen yarın göndereyim tatlım ben sana..

dönüşümlü olarak kullanalaımmı onu
eliden sonra sıra kimde olsun :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…