- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
ya çeko izlemen lazım ben evi inletiyorum resmen kahkahadan..bayılıyorum güldür güldüre...aklıma geldikçe şimdi bile gülüyorum bazı skeçlerine..
ben de çok beğeniyorum güldür güldürü, ousla ben daha gebeyken pazar sabahları telefondan açıp izlerdik, millet yatakta kahvaltı yapar biz komedi keyfi
Sebatiye ablaya bebek arabası, Çek teyzeye hastane cıkışını, quarta teyzeye hamilelik kıyafetini, nick teyzeye de bişiler kakaladım mı bu iş tmmahahha
evet nick tekrarını veriyo h.sonları..yenş bölümler show da geç saatte veriliyo..
o halkmanı oynayan da benim üniversiteden yakın bir arkadaşım:)
Özledin mi bebişim benimazlumsu mu hahaha tükürüğüm boğazımda kaldı
PislikYemezler
canım benim öyle oluyo insan ilk aylarda ben bunlara olmam,kocamn bunlar diyor ama oluyor inan:):) yavaş yavaş büyüdüğü için insan farketmiyor ne kadar genişlediğini :):)
bi tane kot pantolon var,bi tane beyaz pantolon..kotu şimdi giyebilrsin,likralı zaten dar paça falan..beyaz yaza olur ancak..
bana da giydikçe fotoları gönderirsin artık
kit de oyun parkını alıcaktı sanırım???
akıllı kadınsın vesselam
h.sonu da foxta veriyolar eski bölümleri.biz erkenden kalktığımız için izliyorum oğlumla :):)yok biz youtubedan izliyoruz eski bölümler. ya o adam çok feci :) görüşüyormusunuz?
Sana cıplak bile foto gönderirim benahahahhaha elbiseleri ne zaman giyebilirim
evet kitiye de onu kakalıcam
Nickle birlikte Çek i darlıyoruzNıpıyısınız :86::86::86:
gönder bebeğimseni netin kraliçesi yaparım sonra
elbiseleri hemen giyebilrsin.diktirdim zaten,üstelik yanında işlme bile kendi ellerimle yaptım..adümdüz olmasın azıcık hareket katsın dedim
tüm hamileliğinde giyebilrsin karın yeri çok geniş,büyüdükçe de olur trahatlıkla..
Nickle birlikte Çek i darlıyoruz
ahahahahah vicidum piri reis haritası gibi
Ay cok heyecanlandımmmm Senin ellerinle yaptığın seyi yerim de kokoş bişi cıkmaz dimileopar falan
Nickle birlikte Çek i darlıyoruz
ahahahahah vicidum piri reis haritası gibi
Ay cok heyecanlandımmmm Senin ellerinle yaptığın seyi yerim de kokoş bişi cıkmaz dimileopar falan
Ablaya öyle denmez ağzını burnunu kırarım bebişimBakıyorum da beleşciliğe başlamışsın şimdiden
Nickiimmm giremez oldun oğlan rahat bırakmıyo mu seni
tahmin etmiştim soracağını çok mu süslü diye
yok canım ince denim kumaştan sade bir elbise,sıfır kol,tek kol tarafında da minicik azbişey çiçek pul işli...
ayrıca ben leopar sevmem kiilk defa leopar bişeyim oldu o da çantamda bir parça var sadece
gel vefasızbütün kızlar toplandınızmı :111:
gel vefasız
Sebatiye ablaya bebek arabası, Çek teyzeye hastane cıkışını, quarta teyzeye hamilelik kıyafetini, nick teyzeye de bişiler kakaladım mı bu iş tmmahahha
Ablaya öyle denmez ağzını burnunu kırarım bebişim
Ay cok siriiin cok heveslendim ağlıcam sanırım
gel vefasız
Memleket nire
Gayseri mi
samimiyetimiz olmadığı için ben yazmamıştım,iyi dedin bebişim :13: elmişime yenisini de alır gönderirim ben ona da kuzusuna da feda olsun..
ayyy herşeye ağlıyosun sen di mi şimdi :):) ağlama la bend e ağlarım şimdi
akşama yaz adresini bana da hemen yarın göndereyim tatlım ben sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?