- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
iftira atmayalım çek girmiyor bi kere kkya
quiiiii özlemişim :) hoş geldin
birisi nickimi çalmış site açmış bide :)
Merhaba Q cum nasılsın:13:
Bu hain domdomlar yokluğumu fark etmedikleri gibi hep burda olduğumu iddia ediyorlar
Sen şunlara anlatır mısın lütfen
qui kolik ne diye sorduğumda söylemeyeyim dedin fön seslerine müptela oldum :)merhaba canım ben de özledim valla...nasılsın? çirkin oğlun napıyo???
sebişmek :)benden ne istiyosunuz :26:
qui kolik ne diye sorduğumda söylemeyeyim dedin fön seslerine müptela oldum :)
sebişmek :)
merhaba çeko iyiyim canım sen nasılsın,görüşemedik ne zamandır?iş yoğunlıuğu mu var ?
yoktun valla ne zamandır,kim diyo burdasın diye
sebişmek :)
Bende iyiyim teşekkür ederim
Evet çok yoğunuz, sezondayız
Kim olcak bozacı ve şıracı
:
gündüz iyiyiz maşallah. gece olunca hobaaa :) sebepsiz yere ağlıyor, emziriyorum resmen emerken kavga ediyor homur homur homur. 2 gecedir huysuzluk etmiyor ama özellikle gece 4te yapıyor.ne güzel işte çok mu ağlıyo,gazı mı var sebepsiz yere mi ağlıyo? hangi saatler arasında?
kolik uzmanı oldum ben yıllarcagerçi çözümü yok ama doktorumun dediği gibi çözüm bulsan tıp literatürüne girersin diye
gündüz iyiyiz maşallah. gece olunca hobaaa :) sebepsiz yere ağlıyor, emziriyorum resmen emerken kavga ediyor homur homur homur. 2 gecedir huysuzluk etmiyor ama özellikle gece 4te yapıyor.
kırkım çıksın da gör
kendileri burdalar mıymış ki biliyolar senin yokluğunu
koruma şunu qui ya bide beni dünya sanmışmış çok benziyoruz zaten :)
koruma şunu qui ya bide beni dünya sanmışmış çok benziyoruz zaten :)
bizimki 4e doğru başlayıp gücünün yettiği saate kadar direniyor. dün sabah 9da uyudu mesela.bizim de akşam 8-11 nöbetimiz vardı..hiç susmadan hem de..bi de en uzun uykumuz 45 dakikaydı..2 saat kucağımda sallayıp evi gezdikten sonra,10 dk içinde uynaırdı genelde:):)
zaten sabah 4-5 gibi de kalkardı..
öncelikle sen gaz yapan şeyler yememeye çalış.her yemekten sonra da 1 çay kaşığı kimyon yut..
elma yağı ile oğlunun karnına masaj yap..kollarını hareket ettir,bacaklarını mesela dizinden karnına doğru ittir,geri çek..bebek jimnastiği diye yazarsan google dan çıkar..o hareketler gaz için iyi oluyor..
gece yatmadan banyo yaptır,su sesi rahatlatır..
bu bir kısır döngü işte,emdikçe gazı oluyor,gazı oldukta emmek rahatlamak istiyor..
bir de doktoruna sorarsan bitkisel damlalar var gaz için. bizde piyasadaki hiçbiri işe yaramadı,hatta y.dıiından getirttim olmadı..ama bazı arkadaşlarda işe yarıyor.mesela metsil diye bi damla var görümcemin kızında çok işe yaradı.
seni mi dünya ile karıştırmış
yok artık,dünya senin gibi cadı mı
Elmik hep burda ama arayı kızıştırmak için yalancı şahitlik yapıyo
Doğru, Dünya hanım kız(çatla )
seni mi dünya ile karıştırmış
yok artık,dünya senin gibi cadı mı
pislikleeeeeeeeer
elmik lan nerdesin bunlar ikisi beni ortasına alıp sandviç yaptı
bizimki 4e doğru başlayıp gücünün yettiği saate kadar direniyor. dün sabah 9da uyudu mesela.
dediğin herşeyi yapıyorum, banyo yaptırırsam daha rahat uyuyor dün geceki gibi. zinco ile nurse harveys kullanıyorum. kimyon da yiyorum rezene de içiyorum, gaz yapar diye süt bile içmiyorum, yediklerime dikkat ediyorum. inşallah uzun sürmez bu sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?