- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
İşi icraate dökersem kar zarar hesabı yapmamız gerekir kırtasiyeden bir tane hazirun cetveli alalım
ahahahahahaha lannnnn benim cocuuuumun herşeyi güzelbeyni de aynı anasının beyni gibi
Aramızı bozmasaydın Çek suanda bana seni seviyorum dicekti bebişim
seviyom seni pislik :) (imza çek)
AHAHAHHAHA o öyle söylemiyo kipambığım benim seni ne kadar cok seviyorum bilemezsin diyo
banada "sana ne kadar hayran olduğumu bilemezsin" diyor bunaldım ilgisinden.
İnanmıyorum çok üzüldüm. Nems in babasının bir sorunu yoktu hatırladığım kadarıyla. Canım ya bir de doğum öncesinde.
Allah sabrını verir inşallah.
bende çok yoğunum pampaa
kaçıp gidesim var buralardan
hem ben eşşek olduktan sonra başka iş veren semer vurabilir dimi
çok fena bunaldım
seviyom seni pislik :) (imza çek)
özel mesajla mı söylüyo :/( inanılır gibi değil
O elmik'in sevme şekli, attığın ordan belli
Yalancı(lar)nın bip
Pamuğum benimmm nasıl da biliyo arkadaşını
La bize üstü kapalı küfür etti yalancıyı dilenci demil töbe töbe
ben geldim...
ne var ne yok nasılsınıız?
özetlik bi durum var mı?
nemişe çok üzüldüm ,Allah evladına uzun ömür versin ..
Sende ne var ne yok? neler oluyo anlat bakalım
Bugün akşam olur mu ya. Biran evvel eve gitmek istiyorum cünkü cok uykusuzum.
yok ya burda anlatmam şimdi....sonra albüm yaparım.
oğlum hasta cumadan beri.ateşi var..gece gündüz yapışık gezdik kuzumla. sadece ateş vardı..ilacı verince kendine geliyo koşup oynuyor,acıktım diyor,4-5 saat sonra yine ateş ....
sabah öksürük başladı,az önce de bakıcısı aradı,boynunda karnında isilik gibi döküntüler varmışş..aksi gibi 2 doktorumuz da burda yok,yarın götürebileceğim ancak..
yok ya burda anlatmam şimdi....sonra albüm yaparım.
oğlum hasta cumadan beri.ateşi var..gece gündüz yapışık gezdik kuzumla. sadece ateş vardı..ilacı verince kendine geliyo koşup oynuyor,acıktım diyor,4-5 saat sonra yine ateş ....
sabah öksürük başladı,az önce de bakıcısı aradı,boynunda karnında isilik gibi döküntüler varmışş..aksi gibi 2 doktorumuz da burda yok,yarın götürebileceğim ancak..
sen napıyosun durumlar nasıl??
Geçmiş olsun Q. Alerji falan mı acaba kızarıklıklar?
aman ne çatlıcan öyle hayırlı mutlu haberler yok ki bende,hamile hamile sana iyi haber lazım...:)Oy yerim ben onu, neden oldu ki? İsilik sıcakken olmaz mıydı, ates yapar mı?
Catlatır öldürürürsünüz siz adamı
Napim o iğrenc bekar evinde sıfır konforla yasamaya calısıyorum
yok canım sanmam alerji.ateşten döküntü gibi sanırım..kızamık falan olabilr mi bilemiyorum ki...öksürük de başlamış bugün..
ayy ben de işyerindeyim,sersem gibiyim zaten..
aman ne çatlıcan öyle hayırlı mutlu haberler yok ki bende,hamile hamile sana iyi haber lazım...:)
bekar evi candır la niye öyled iyosun..en azından ketılda makarna yapmıyosundur
isilik değil zaten,isiliğe benzer bişiler çıkmış,döküntü sanırım..
yok canım sanmam alerji.ateşten döküntü gibi sanırım..kızamık falan olabilr mi bilemiyorum ki...öksürük de başlamış bugün..
ayy ben de işyerindeyim,sersem gibiyim zaten..
aman ne çatlıcan öyle hayırlı mutlu haberler yok ki bende,hamile hamile sana iyi haber lazım...:)
bekar evi candır la niye öyled iyosun..en azından ketılda makarna yapmıyosundur
isilik değil zaten,isiliğe benzer bişiler çıkmış,döküntü sanırım..
Öksürük dedin de bak aklıma geldi. Geçen çok ünlü bir dr var adını çıkaramadım şimdi. Web sayfasında yazıyor ki; öksürük ilacı vermek gereksiz. Türk kahvesine bal karıştırıp için ve sonucu görün. Yeni okudum deneme fırsatım olmadı, denesene belki işe yarar. Bana da yaz faydası olursa.
Geçen forumda biri öksürük için boza demişti. En son hasta olunca kızım 1 şişe boza dayadım hiç faydası olmadı. Gerçi bu tür faydalar kişisel de
Kurban olurum ona ben, minik yakışıklım. Gecmiş olsun inş alerjik bişidir.
La yok 37 ekran tvde secim seysi izliyoruzNeyse ki ikiz yatak var ahahahahha çek duymasın
Kızım ne iyi haberi arkadaşız biz. Sen ne zaman anlatmak istersen dinlerim, yeter ki icinde tutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?