09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İşte çalışan anne olmanın zararları neyse gaz vermim sana

Ben de turp bal denedim ama olmadı. Bir de şey var Q soğanı rendeliyorsun balı karıştırıp suyunu içiriyorsun. Ben kendim denedim inanılmaz acı geldi çocuğa içirmem mümkün değil.
Kesmemek lazım öksürüğü ama ciğerleri çıkar gibi öksürünce insanın içi gidiyor.

sağol beee....
yarın oğlumun yanında olurum zaten,sabahtan sa doktora götürücem..başlarım işine gücüne..:):)

Cok sinirleniyorum ama kendimize. Zamanında bulamadık para basan koca :)

İşte çalışan anne olmanın zararları neyse gaz vermim sana

Q yine bir ton deneyimli. Sen yeni doğum yapınca neler olacağını tahmin bile edemezsin. İlk hastalığı falan kabus gibi gelir. O zaman gerekli gazı itinayla veririz sana.

Kullanıyoruz tabi ama uyumak icin akşam dokuzda uyu sabah beşte kalk

Ya mıcarım ousa yakışıklı iyi olsun yeter

Q yine bir ton deneyimli. Sen yeni doğum yapınca neler olacağını tahmin bile edemezsin. İlk hastalığı falan kabus gibi gelir. O zaman gerekli gazı itinayla veririz sana.

verin verin, simdi de öyleyim ki mide bulantım gecince cocuğa bişi oldu sandım

turpun ortasını azıcık oyuyosun,çok oyunca dışarı akıyor bal..içine bal koyup bekletiyosun..o sulanıyo bayaa..o suyu içiriyosun,tadı da güzeli,acı falan olmuyor..soğanı duymadım hiç ipekcim..
evet 1 kere Ata da öyle gece uyuyamayacak kadar öksrüyürodu,doktor asist verdi,ama öksürğü kesmiyor tam tersi balgam söktürüyordu..

Cok sinirleniyorum ama kendimize. Zamanında bulamadık para basan koca :)
aman para basanı da basmayanı da benden uzak olsun

evet ipekcim aynen :13:
şimdi ablamıza güvenim tam,çok şükür o konuda gözüm arkada değil,oğlumd a büyüdü,telefonda konuşuyo,neresi ağrıyo söylüyor..bebekkken çok zor,hele mecburen işyerindeysen ..

Yok kızım anasının kaderi kızına ceyiz olurmuş ben de yenisini bulsam o da paçoz olurdu

kesilenşmiş mi, artık umrumda değil bize herşey müstehak

kendime koptum melih diyince çocuğun cinsiyeti mi belli oldu,adını da melih mi koyuo diye düşündüm
meğer i.melih ten bahsediyomuş ipek..

nası yaaa,cinsiyeti belli mi oldu noldu?? melih derken??

kendime koptum melih diyince çocuğun cinsiyeti mi belli oldu,adını da melih mi koyuo diye düşündüm
meğer i.melih ten bahsediyomuş ipek..
ahahahahahahahaha saf Q ahahahahahha koptum

Nickin bebesinin adı melih benim oğlum olursa muhtemelen oğlunun adası olacak
Siyasilerden konuşuyo, bebe Melih değil

Ben hiç öyle şey yapar mıyım :26: bak şu mausmiyete
hele bi sor neden
biri lezbiyenmi didi

Q lezbiyen olacakmış

Alemsiniz conconlar :124:

Hoş geldin
Maalesef iyi haberler yok
Sen nasıl oldun ?
Tavşancığa geçmiş olsun
sağol çeko..ben de halsiz yorgun ve uykusuzum ,her çocuğu hasta olan anne gibi:):)
sen nasılsın canım?

Lezbiyen ol bence cok temiz

Nick dedi ki çek sana küfretti
anayım ben artık,lezzo falan olamam..geçti canım artık,asexüel olmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…