ben asla öksürük ilacı vermedim ipekcim,zararı yararındn çok..sonuçta öksürük savunma mekanizması,kesmek yararlı değil,bu sefer ciğerler iltihabı çıkaramdığı için zarar görüyor..
ben turp-bal yapıyorum en çok ondan fayda gördüm..kahveyi içirebileceğimden emin değilim.zencefil bal yapıyorum bir de macun gibi..
genel olarak öksürük 10 günü buluyor geçmesi...ama ateş çok sürdü bu sefer.. az önce konuştum yine 38,5 olmuş..normalde 3 günde bitmesi lazımdı..
İşte çalışan anne olmanın zararları neyse gaz vermim sana
ben asla öksürük ilacı vermedim ipekcim,zararı yararındn çok..sonuçta öksürük savunma mekanizması,kesmek yararlı değil,bu sefer ciğerler iltihabı çıkaramdığı için zarar görüyor..
ben turp-bal yapıyorum en çok ondan fayda gördüm..kahveyi içirebileceğimden emin değilim.zencefil bal yapıyorum bir de macun gibi..
genel olarak öksürük 10 günü buluyor geçmesi...ama ateş çok sürdü bu sefer.. az önce konuştum yine 38,5 olmuş..normalde 3 günde bitmesi lazımdı..
sağol beee....
yarın oğlumun yanında olurum zaten,sabahtan sa doktora götürücem..başlarım işine gücüne..:):)
İşte çalışan anne olmanın zararları neyse gaz vermim sana
aman duyan da ikiz yatağı kullanıyosunuz sanırseninki epey ödlek çıktı neyse çeko yok galiba:):)
ne bileyim elmiş ya ben yine nötr duruma bağladım kendimi..oğlum da hasta olunca başka şey düşünmeye fırsatım olmadı iyi oldu:)
Q yine bir ton deneyimli. Sen yeni doğum yapınca neler olacağını tahmin bile edemezsin. İlk hastalığı falan kabus gibi gelir. O zaman gerekli gazı itinayla veririz sana.
Cok sinirleniyorum ama kendimize. Zamanında bulamadık para basan koca :)
verin verin, simdi de öyleyim ki mide bulantım gecince cocuğa bişi oldu sandım
turpun ortasını azıcık oyuyosun,çok oyunca dışarı akıyor bal..içine bal koyup bekletiyosun..o sulanıyo bayaa..o suyu içiriyosun,tadı da güzeli,acı falan olmuyor..soğanı duymadım hiç ipekcim..Ben de turp bal denedim ama olmadı. Bir de şey var Q soğanı rendeliyorsun balı karıştırıp suyunu içiriyorsun. Ben kendim denedim inanılmaz acı geldi çocuğa içirmem mümkün değil.
Kesmemek lazım öksürüğü ama ciğerleri çıkar gibi öksürünce insanın içi gidiyor.
aman para basanı da basmayanı da benden uzak olsunCok sinirleniyorum ama kendimize. Zamanında bulamadık para basan koca :)
evet ipekcim aynen :13:Q yine bir ton deneyimli. Sen yeni doğum yapınca neler olacağını tahmin bile edemezsin. İlk hastalığı falan kabus gibi gelir. O zaman gerekli gazı itinayla veririz sana.
Sana şans bir kez daha gülmüştü ama onu da kaybettin elmy. Bundan sonra güleceğini sanmıyorum.
Melih hayırlı olsun bu arada
La bize üstü kapalı küfür etti yalancıyı dilenci demil töbe töbe
Onun küfrünü yerim ben
ben geldim...
ne var ne yok nasılsınıız?
özetlik bi durum var mı?
nemişe çok üzüldüm ,Allah evladına uzun ömür versin ..
Melih hayırlı olsun bu arada
Lezbiyen ol benceaman para basanı da basmayanı da benden uzak olsun
Nick dedi ki çek sana küfrettiAlemsiniz conconlar :124:
Yok kızım anasının kaderi kızına ceyiz olurmuş ben de yenisini bulsam o da paçoz olurdu
kesilenşmiş mi, artık umrumda değil bize herşey müstehak
nası yaaa,cinsiyeti belli mi oldu noldu?? melih derken??
Nick dedi ki çek sana küfretti
Lezbiyen ol bencecok temiz
nası yaaa,cinsiyeti belli mi oldu noldu?? melih derken??
ahahahahahahahaha saf Q ahahahahahha koptumkendime koptum melih diyince çocuğun cinsiyeti mi belli oldu,adını da melih mi koyuo diye düşündüm
meğer i.melih ten bahsediyomuş ipek..
hele bi sor nedenSiyasilerden konuşuyo, bebe Melih değil
Ben hiç öyle şey yapar mıyım :26: bak şu mausmiyete
biri lezbiyenmi didi
sağol çeko..ben de halsiz yorgun ve uykusuzum ,her çocuğu hasta olan anne gibi:):)Alemsiniz conconlar :124:
Hoş geldin
Maalesef iyi haberler yok
Sen nasıl oldun ?
Tavşancığa geçmiş olsun
anayım ben artık,lezzo falan olamam..geçti canım artık,asexüel olmaya karar verdimLezbiyen ol bencecok temiz
anayım ben artık,lezzo falan olamam..geçti canım artık,asexüel olmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?