çekirge bende gördüm o oyunu ama hiç oynamadım , crush sagaya devam gerçi geçen haftadan beride bakmıyorum ona biraz özliyim ,
elm ye beni sarılalım , hani sen demiştin ya çok yapışımdır sevgi delisiyimdir diye , bende çok sırnaşığımdır bi sırnaştıımmı kepçeyle ayırmak zorunda kalırsın,
fallen vücut olçülerimiz aynı kıyafetlerimizi birlikte giyelimmi değiş tokuş yaparız
elmiii beni çıldırtmaaa destekli bu süngerli oldumu çekiyo suyu sonra havuzdan çıktımı
habire gögüs auçluyorum su aksın diyee
iyi bu iyiii
varda az var :2::2::2::2::2:
Netlik arıyorum derken bile iğneleme yapanlara hastayım
çekirge bende gördüm o oyunu ama hiç oynamadım , crush sagaya devam gerçi geçen haftadan beride bakmıyorum ona biraz özliyim ,
elm ye beni sarılalım , hani sen demiştin ya çok yapışımdır sevgi delisiyimdir diye , bende çok sırnaşığımdır bi sırnaştıımmı kepçeyle ayırmak zorunda kalırsın,
fallen vücut olçülerimiz aynı kıyafetlerimizi birlikte giyelimmi değiş tokuş yaparız
bir ara ciddi ciddi operasyon olmayı düşündüm
sonra kuzenler felan manyakmısın süpersin dediler kaldı
link paylaşmak yasakmı değilmi net bir cevaba ulaşamadığımdan söyliyimde bak.
tayyonun günlüğü diye blogspot açmışlar. aman dün gülmekten kırıldımmm
ay yok kız elin herifini mutlu etçen diye ne gircen bıçak altına
bende bugün bi elbise giydim maşallah ağzıma gircek diye çok korkuyorum
Eski topiğimizde yoktu bu bulaşıcı hastalık
benim oğlan da olmuştu
böyle tam göz kapağının kenarında toplu iğne başı gibi bişidi. bi akraba vardı bizde eczacı oda dediki ben gideyim getireyimmi dedi o iyi gelir dedi bende getir bakem dedim
antibiyotikli o krem o yüzden iyi gelir
ama birde şöyle üst göz kapağında çıkarn çok ağrılı bir başka türü var arpacığın oysa eğer sende çıkan hekime görünmende fayda
yok diğeriyse çay pansumanı bile işe yarıyor
fakat teramicyn bakteri üremesin göze iltihap zarar vermesin deyu
geçmiş olsun
evet çünkü orda ben yoktum
ben geldim topiği karıştırdım
gıcık bir insanım çünkü neyseki ifade edebiliyorum kendimi
sinsi değilim
Tek yeni katılan sen değilsin ama nedense tek üstüne alınan sensin
Ben bişey yapmasam üstüme alınmam şahsen
Tek yeni katılan sen değilsin ama nedense tek üstüne alınan sensin
Ben bişey yapmasam üstüme alınmam şahsen
ben hiç alınmam hele üzerimeee adımı bile versenizzz
Oğlundaki gibi göz kapağının icinde kücücük bişi. Hemen aldırayım da deneyeyim bi, teşekkür ederim.
Tanzanyanın bağları Açılış ANKARA 11.Türkçe Olimpiyatı - Dailymotion video
şunu bi dinlesenize :)) tanzanyanın bağları
bblim, piyo Çek i cok uzun zamandır tanırım. Laf sokmaz, ima etmez direk söyler. Bazen hassaslaşıp birbirimizi yanlış anlayabiliriz. Ama biz konuşup anlaşamayacak insanlar değiliz, epeydir birşeyler paylaşıyoruz. Yakışmıyo bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?