09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

isim vermeden tahmin yürütmece mi oynuyorsunuz. katılabülür müyüm

öğle arası kızcağızı aradım kusura bakma dünde aradım ama nasıl olduysa söyleyemedim
ben şikayetçi olduğunuz numara sahibinin eşiyim
ne oldu ne bitti canım tam olarak anlat dedim
beni bi numaradan biri mesajla korkuttu ben polisim seni yakalatacağım küçük yaşta tehlikeli işlerle uğraşma seni aldırır 18 yaşına kadar çocuk esirgeme yurduna verdiririm gibi
dedim nerden almış numaranı bilmiyorum dedi
arkadaşlık teklifi ettimi dedim kesinlikle hayır dedi cinsel içerikli herhangi bişey yazdımı dedim onada hayır dedi sadece çocuk esirgeme yurduna verdiririm dediği için şikayetçi oldum dedi mesajlar duruyor dedi bana yollayamazmısın dedim yollarım ama nasıl facem falan yok dedi

kızlar bu konuşma beni bi nebzede olsa rahatlattı ne yalan söyleyim eşim bile yollasa en azından uyarma amaçlı gibi şimdi düşünüyorumda olayı körükleyen polismiş
polis bana eşin arkadaşlık teklif etmiş birazda ısrarcı olmuş demişti

Son düzenleme:
aldık arabayı canım persembe gelecek
33.500 tl aldık 2011 fiesta titanyum x full+full
siyah renk içi fusyamı ne haltsa o
daha goremedım persembeye cok var

asyalı hakkınızda hayırlısı olsun canım. belkide gerçekten eşin değil arkadaşıdır... sen içini ferah tut. umarın herşey tatlıya bağlanır

cute hayırlı olsun canım sizede Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. geriye kaldı sadece 2. deniz ege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…