öğle arası kızcağızı aradım kusura bakma dünde aradım ama nasıl olduysa söyleyemedim
ben şikayetçi olduğunuz numara sahibinin eşiyim
ne oldu ne bitti canım tam olarak anlat dedim
beni bi numaradan biri mesajla korkuttu ben polisim seni yakalatacağım küçük yaşta tehlikeli işlerle uğraşma seni aldırır 18 yaşına kadar çocuk esirgeme yurduna verdiririm gibi
dedim nerden almış numaranı bilmiyorum dedi
arkadaşlık teklifi ettimi dedim kesinlikle hayır dedi cinsel içerikli herhangi bişey yazdımı dedim onada hayır dedi sadece çocuk esirgeme yurduna verdiririm dediği için şikayetçi oldum dedi mesajlar duruyor dedi bana yollayamazmısın dedim yollarım ama nasıl facem falan yok dedi
kızlar bu konuşma beni bi nebzede olsa rahatlattı ne yalan söyleyim eşim bile yollasa en azından uyarma amaçlı gibi şimdi düşünüyorumda olayı körükleyen polismiş
polis bana eşin arkadaşlık teklif etmiş birazda ısrarcı olmuş demişti
asyalı hakkınızda hayırlısı olsun canım. belkide gerçekten eşin değil arkadaşıdır... sen içini ferah tut. umarın herşey tatlıya bağlanır
cute hayırlı olsun canım sizede Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. geriye kaldı sadece 2. deniz ege
inşallh canım en azından korktuğum kadar kötü yüz kızartıcı bir durum yokasyalı hakkınızda hayırlısı olsun canım. belkide gerçekten eşin değil arkadaşıdır... sen içini ferah tut. umarın herşey tatlıya bağlanır
cute hayırlı olsun canım sizede Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. geriye kaldı sadece 2. deniz ege
aldık arabayı canım persembe gelecek
33.500 tl aldık 2011 fiesta titanyum x full+full
siyah renk içi fusyamı ne haltsa o
daha goremedım persembeye cok var
asyalıcım allah huzurunu bozmasınınsallah
olayın baslangıcını gelısmesını hep okudum
Insallah kotu bısey cıkmaz canım
ıcın rahatlamıs zaten konustugun ıcınde
inşallh canım en azından korktuğum kadar kötü yüz kızartıcı bir durum yok
hayırlı olsun canım bizimde isteğimiz fiesta beyaz
Merhaba kızlar,
hepinizin kandili mubarek olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsin. AMİN.
kandılınız mubarek olsun kızlar buarada bılımınde allah yardımcısı olsun
inşallah canım, bende üzüldüm onun için
eevt canım şimdiki devirde temiz araba bulma zor gerçektenevet canım bu cok guzel renk ama bız bu renk buklamadık esım sımlı sıyah begendı sansımızada temızı cıktı
zaten temızını bulmak cok zor
inşallah canım, bende üzüldüm onun için
hayırlı kandiller canım sana da. bende gofretto vesilesiyle herkesin kandilini kutlarım.
hayırlı kandiller Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah Amin.
öğle arası kızcağızı aradım kusura bakma dünde aradım ama nasıl olduysa söyleyemedim
ben şikayetçi olduğunuz numara sahibinin eşiyim
ne oldu ne bitti canım tam olarak anlat dedim
beni bi numaradan biri mesajla korkuttu ben polisim seni yakalatacağım küçük yaşta tehlikeli işlerle uğraşma seni aldırır 18 yaşına kadar çocuk esirgeme yurduna verdiririm gibi
dedim nerden almış numaranı bilmiyorum dedi
arkadaşlık teklifi ettimi dedim kesinlikle hayır dedi cinsel içerikli herhangi bişey yazdımı dedim onada hayır dedi sadece çocuk esirgeme yurduna verdiririm dediği için şikayetçi oldum dedi mesajlar duruyor dedi bana yollayamazmısın dedim yollarım ama nasıl facem falan yok dedi
kızlar bu konuşma beni bi nebzede olsa rahatlattı ne yalan söyleyim eşim bile yollasa en azından uyarma amaçlı gibi şimdi düşünüyorumda olayı körükleyen polismiş
polis bana eşin arkadaşlık teklif etmiş birazda ısrarcı olmuş demişti
Bbilime ne oldu piyocum ?
ne olduki canım benim habeirm yok
Amin piyocum amin.
Rabbim sıkıntıda olanların dertlerine derman eylesin...
amin canım benim inşallah. dertlilere çare, hastalara şifa, dullara koca, evlilere çocuk versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?