09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hepsi şakaydı bu dosyayıda tompon dosyasının yanına kaldırıyorum bıdaha açmamamk üzere gelsin yenı konu

hepsi şakaydı bu dosyayıda tompon dosyasının yanına kaldırıyorum bıdaha açmamamk üzere gelsin yenı konu

oooo kapanmadımı o konu daha ben pazara gittim geldim hala tampon sanırsam tampondan daha güncel bi knu patlatılması lazım piyonist patlatsın

Ama ne gülmüştüm sana o olayda ya

yakıştıramadım banlanmayı kendıme

bikerede bişi olmuştu yazamıyordum herkese yazdım faceden falan hatta delirttim cevap çabuk gelmeyınce dedım gene öle bişi tam başlamıştım sağa sola msj yazmaya 10 ceza puanı yyazısı gözüme ilşti

Burası Müge Anlı programına döner ben size diyeyim

Çok karıştım ben, bildiklerim aslında bilmediklerimmiş :44::44:

Bence de o bile bulamaz bizi banlandığımız yerde

banlanırsanız çok gülcem ,

o kadar ayıplı konuştum banlanmadım ama 3-5 k... dediler banlandılar diye :118::122:

Ben banlanırsam da mı gülücen

Hayırlı olsun topiğin elocum selamlar hanımlarrr

Saol ablacım, hoşgeldin

oooo kapanmadımı o konu daha ben pazara gittim geldim hala tampon sanırsam tampondan daha güncel bi knu patlatılması lazım piyonist patlatsın

piyonıst 1 aylık konusunu patlattı bence eccük dinlensın ellemeyın piyonıstı

ahhahahahha safım benim

şimdi biz haksızmıyız ki
kime nettik neişledik

kendi halimizde kuduruyoruz işte burda

harbi banlanma nedenimi ki ya :44::44::44:

bilmem geçmişte biri banlanmış kader demişti ama onlar muhabbeti baya abartmışlar sanırsam bende ondan duydum ,

elmeyra sen banlanırsan da gülcem niye gülmiyim ki sende aaaaaa halkın içine karış biraz

tükan elmayranın tükanı ki nemesisin değil

Muhahaha
Ben nemesisin konusunda sandım kendimi grup onun grubu ya muhahahah

ahh canım daa nerde oldunu bılmıyo tanıdık görunce dalmış ben gıbı

Hıııı sen geç dalganı

bu soruyu sormak için niye beni seçtin analmadım:26::26: derste yaramzlık yaparken öğretmen eyakalann aöğrenci gibi hissettim kendimi

Seni günün pkaçusu ilan ediyorum.

Dimi :) Muhasebe canım.

Hoşgeldin nikim

baba adamdır ya banlamaz, çok baba adam çokkkkkkkkkkk
zaten çok iyi biriymiş öyle deyollar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…