09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kazenıde pek anlatıyolar geçen oyun bölümünde denk geldi bende merak ettım kötü bi niyetım yok çok ünlendı ondan

ahahahahah piyonist keti sana üzüldü
sen eğlen tabii elalem üzülüyor halimee. banada gönderim çiçeklerden, bende istiyom çikolatalı kek buketinde. bende istiyom işte istiyomm
İlk defa duygularımın karşılığını aldım çok mesudum
Piyo kusura bakma balım, sen alamadın ben aldım falan, böyle nispet gibi oldu ama

Olur mu kızam, ne o öyle engelli gibi.

vay anasını ya dostu düşmanıda tanıdık iyimii. kızım siz varya siz, evet siz, bakmayın sağa sola arkaya öne, siz, siz oğlu siz, pislikoviçlerrr alın sizeeee çatt çattt

İlk defa duygularımın karşılığını aldım çok mesudum
Piyo kusura bakma balım, sen alamadın ben aldım falan, böyle nispet gibi oldu ama

Kıskanıyor bizi kazenin aşkı yetmiyo ona .D

üüldüm tabee sen üzülmedinmi arkadaşına

ben dün üzüldüm ona banlanacan dedim yapma dedim dinlemedi

şu sevgiye en aç olduğum bi günde önce sen at sonra ben sana atarım demen çok yersiz olmuş. öncesi sonrası olmaz bu işin seviyorsan seversin yazarsın hıhhhh

Sviyorum da mapustayken yazacam ben sana

Kıskanıyor bizi kazenin aşkı yetmiyo ona .D
ben dün üzüldüm ona banlanacan dedim yapma dedim dinlemedi
Sviyorum da mapustayken yazacam ben sana

eğer oda bana aşık olsaydı yeterdi ama tek taraflıda bi yere kadar tek yaşamama bile izin vermedi

mapusa girmemide çok beklerisniz sizzz. benim gibi bir hanımefendi için zor bir duaaaa

bu sebebten banlanırsak ben bıde ıkı k harfını bıle yanyana kulanmam

Ay herşey çok karıştı :96::96::96:

Kazen bizi vurursa bu mesele öyle hallolur zaten, yoksa
hepimizden dumanlar çıkıcak

o kadar cok güldüm ki sinirlerim bozuldu gözümden yas geldi iyi ki makyaj yapmadım ahahahahha

eğer oda bana aşık olsaydı yeterdi ama tek taraflıda bi yere kadar tek yaşamama bile izin vermedi

mapusa girmemide çok beklerisniz sizzz. benim gibi bir hanımefendi için zor bir duaaaa

Benim askım ikim,ize de yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…