09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

duydum ben canım iyiyz saol sen nasılsın?

bi kendini tanıtırmısın?

Bende iyiyim teşekkür ederim.

31 yaşındayım, evliyim, çalışıyorum, işteyim, canım sıkkın öyle işte takılayım istedim biraz sohbetinizde çok güzel dahil olmakl istedim aranıza...

özelden sevişmelerimiz yetmedi mi hain

ben burdayım yeter mi

pahalı yewrum, daha güzel indirimler var

evet bende vazgectim zaten pek bişi düşmemiş pahalı geldi hem zaten maaş kartımla trink alıcaktım burdan bakarım canlı kanlı dokunurum öyle alırım

bence pahalı ama güzel, kendi mağazalarında daha uyguna bulabilirsin.
baharat takımına bayıldım

baharat takımına bende bayıldım ama siyah benim mutfağa uymuyor

Bende iyiyim teşekkür ederim.

31 yaşındayım, evliyim, çalışıyorum, işteyim, canım sıkkın öyle işte takılayım istedim biraz sohbetinizde çok güzel dahil olmakl istedim aranıza...

canın neden sıkkın zeliş ne zaman evlendin ?

Evleneli çooook oldu :)

Eşimin aramasını bekledim bütün gün aramadı

Eşek nolcak...

bişey oldu da aramasınımı bekliyorsun yoksa arayıp sesinimi duymak7duysun istiyorsun?
çocuk varmı? yaş kaç ayıptır sorması?

bişey oldu da aramasınımı bekliyorsun yoksa arayıp sesinimi duymak7duysun istiyorsun?
çocuk varmı? yaş kaç ayıptır sorması?

Evet ondan beklediğim bir şey var halletmesi gereken ama ağırdan alıyor beni deli ettiğini bile bile o benden bir şey beklese tüm işlerimi bırakır önce onu hallederim ama herkes aynı değil işte her gün arayıp soruyorum hep bir bahane bu gün bende aramadım kızdım işte
Neyse ya sıkmayayım hemen sizi de.

31 yaşındayım. evet bir oğlum var 6,5 yaşında

Sen kaç yaşındasın evlimisin

iyi o zmn sen elmişle konuş sadece biz diğerleirmiz kendi aramızda konuşuruz

ay aşkolsun ,geldiğimden beri elmişi görememiştim ondan öyle dedim..
sizinle konuştuk gelince..
piyoncum aşkolsun senin yerin farklı biliyosun..hemen bi bornoz diyip yumuşatayım seni

ne istiyosun özel diilse anlatsana..

27 yaşındayım kocayı boşadım dulum. duyrulurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…