09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

o sadece belediye işçileri için değilmi ?

Valla canım beni kapsamadığı için pür dikkat okumadım ama devlet memuru demiş melih abimiz.bence caydırıcı özelliği göz önüne alınırsa memur da girer gibi. Neden ayırsınlar ki memur işçi diye? Eylemci eylemcidir. Ankara mahvolmuş.

Nerede millet? Elmiş nerde eylem yapanlar atılıyormuş memurluktan kızcağız çok çoştuydu.

Beni düşünen biri olması ne kadar güzellll yerim seniii

En güzelini yaparsın :)

Anaam sen burada mısın? 1 gün görmesem hastalancam artık.

oy oy oy bu ne sevgii ahhhhhhhh bu ne ızdıraaap :)

beni fişlemediler kiii

elmişim kuzumm,çok ösledim seniii....

Daha dün kulaklarını cınlattım. Özledim ki seni cokkk.

Napıyosun, yakışıklı nasıl?

Sevgi arsızı

ay aşkolsun ,geldiğimden beri elmişi görememiştim ondan öyle dedim..
sizinle konuştuk gelince..
piyoncum aşkolsun senin yerin farklı biliyosun..hemen bi bornoz diyip yumuşatayım seni

Kıskanc bunlar kıskanc bana bi hosgeldin bile demediler

keske bağlı ve kesksin işe gitmeme eylemine katılanlar için yazıyor sanki ben orayı gördüm yani

Valla kulakları çınladı heralde aradı konuşuyozzzz

Ben aramayınca merak etmiş aradı biliyo çünkü kafamda kurduğumu. Merak etme halledicem diyor hep aynı söylemler. Neyse aradıya o bile bişey...

Ayrılmışsın mutlusundur umarım bende bi dönem ciddi gel gitler yaşadım devam etmeyi seçtim çocuk varmı?

keske bağlı ve kesksin işe gitmeme eylemine katılanlar için yazıyor sanki ben orayı gördüm yani

Doğru 657 nolu DMK ya göre, iş aksatma memurun atılma sebebidir ama ben mesai saatlerinden sonra gittim Fişlenmedim.

ne istiyosun özel diilse anlatsana..

27 yaşındayım kocayı boşadım dulum. duyrulurrr

Tövbe tanrıma ilan veriyo

hep aynı bea cnm senden naber :)

İyiyim be canım, aynı işte haberleri takip ediyorum

Benim o

beni gördün ya kuzum gelinlik resim eklemiştim ?

Puhahah bende kendimi öyle hissediyorum yazarken

Tamam benim de aklıma geldi çekince koyarım

çekirgeyi kapalı

Tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…