09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

beklentiye girmeye çalıştılar aslında, nasıl hayal kırıklığı yaşattıysalar bana aynısını onlara da olsun diye beklentilerini ellerinde patlattım.
sovr o kadar doluyum ki o tavırı hiç hazmedmiyorum, çünkü hazmemedim,
benim ailem kız değil oğlan evlendiriyormuş gibi yaptı herşeyi eşyasından tut da takısına kadar, kınasına nişanına kadar

set bozulunca değer kaybediyormuş dediler yaa, sanki indirimden eşya alıyorlar,
5 para etmez karakterisiz kızlarını verirken 5 cm genişliğinde gerdanlık takımı aldırmasını biliyorlar...

seti benim ailem taktı hatıra kalsın diye, paçoz görümcemde benimkindne güzelmiş diyor,, ulen mal, ailem aldı beğendiğimi aldı tabi güzel olacak..

Hey okyonus
Nickini yanlış almışsın 'Okyanus' olacak o

aaa öyle deme çekirgecim, oğullarına nasıl ev düzdüler göstermeleri lazım
hava atmaya gelince önde koşarlar...
yeri geldimi yedirirler adama işte

saygıda değer de hak edilen bişey

Sana da ailen alsın , deseydin

ne ki herkesin derdi kendine büyük işte bana yapılanı söylesem ağzınız açık kalır bide akıllıkyım diyom salalk gibi ağzının payını veremedim , şaşırmayın söylüyorum ;

nişandan sonra ev aramaya başladık tabi para biriktirdik kredi çektik herkes tarafından bilimniyo kendimiz yapçaz herşeyi, neyse ev tutucağımız muhitten bi ev boşalmış,

boşalma sebebi de içindeki çift boşanıyo daha 1-2 yıllık evlilermiş , biz eve girdik bakıyoruz tabi ev daha eşyalar içinde biz tamam dersek boşaltçaklar eşyaları kayınpeder demezmi evi beğendinmi olabilir düşüneyim biraz dedim hepsini mi dedi, meğersme benim evdeki eşyalarıda alacağımı düşünüyolarmışş , kimseye anlatmadım kendim utandım anlatmaya

aaa öyle deme çekirgecim, oğullarına nasıl ev düzdüler göstermeleri lazım
hava atmaya gelince önde koşarlar...
yeri geldimi yedirirler adama işte

saygıda değer de hak edilen bişey

Ben samimi olmadığım kişilerle pek konuşmam
Bi ortama girince önce gözlemlerim
Çözülmem zaman alır
Bunlar da beni saf sandı kanımca

Sonra baktım hiç ayarları yok
Şimdi sıcağı sıcağına yapıştırıyorum cevabı
Çünkü cidden adabı muaşeret kurallarından bi haberler

Oha yani. Oha. Millet boşanınca kendi eşyalarını bile kullanmak istemiyoken, cüs demek istiyorum.

ben her zaman şunu düşünürüm , eğer kızdığım bi duruma anında cevap vermezsem veya uyarmazsam dolup taşım ileriki zamanda verdiğim tepki daha kırıcı oluyor ...

Sana da ailen alsın , deseydin

2 gram beyni olsa idrak ederde,

biz el öpmeye ve bayramlaşmaya gttk dedimya bu görümcede vardı işte,
dışarı çıkacağız hep birlikte üzerimde hırkam var ona göz dikmiş tamammı
hamileyim uzun hırka lazım bana dedi, eşimde gofretinkini gy demezmi,
kv kp de var, bende hayır veremem üzerimdekiyle çıkacağım dedim
eşim ver diye tekrarladı, bana ait şeylerde ısrarcı olamzsın diye payladım onu ailesinin yanında, ki hiç sevmediğim bişey ama mecbur bıraktı
hepsinin yüzü 5 karış oldy çıktık sonra eve geldik hepsi bana bi atarlı giderli, gelini el üstünde tutacakları yerde,
herkesin odasına geçince eşimlede bi güzel kavga ettik, emrivaki yapmasına tepem attı tabi,,
neyse sabah oldu kv kalmlmi bende kalktım kavaltı hazırlıyoruz, gofret sana bişey diim mi dedi, bende buyur dedim
bu gece çok başım ağrıdı hayatımda bu kadar ağrımamıştı demezmi, neyin var anne dicem yada akşamki hadise için özür dilicem istedi sanırım
yanımda aparnax var ağrıyı anında kesiyor anne dedim, kadın bi daha dumur oldu :)

bir beklentisi olması içinde insanların yüzü olmalı dimi ,

Oha yani. Oha. Millet boşanınca kendi eşyalarını bile kullanmak istemiyoken, cüs demek istiyorum.

neymiş akılları sıra yardım ediyorlar yaa, aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkar , ulen onu alcama giderim en dandik yerden alırım insan söylemeye utanır ama nerdeee

Ben şaşırmadım
Çünkü bu aynı bina meselesi vardı ya
Aynı bina derken, kayınvalidem annesinin katına inecekti eşi ve kızıyla
Bize kendi dairesini uygun görmüşlerdi, bizimkiler ses etmeyince ' zaten eşyalarım da yeni , hiç bişeye gerek yok ' dedi
Şok oldum ama ses etmedim, bizde misafirlerdi sonuçta
O gitti biz sonra nişanlımla konuştuk, dedim sizinkiler babamlardan yüz bulunca astarı da yırtıyolar
Bu ne rezalet..

O dur budur kira bile olur ama o bina olmaz dedim, çok şükür olmadı da
Verilmiş sadakam varmış

Şaka mı bu ya? Sen onun art niyetli olmadığını bilsen kendin verirsin eminim yani. Eşin de boşboğazlık yapmış!

eşinde çok istiyosa kendi hırkasını çıkarsın versin seninkini nasıl teklif ediyo iyi görümcen üşümesin diye kendi hırkanı vercen , gelirken düşünseymiş hanfendi

sinirden güldüm,, yuhh diyorum sovrr

Senin görümcen kıskanç mı dilenci mi , ikisi arasında gidip geliyorum hep

İyi demişsin ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…