- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
ya konular böyle olunca hiç merak uyandırıcı ve eğlenceli olmuyor sanki
Fanfinili konuları yarın açarız, çekil hele daha kaynanamı çekiştircem bir sürü
Ne yönden sıkıcı kız? Ben hiç şirkette çalışmadım, bana hemen artı yönlerini söyle yeni bir iş aramaya başlayacağım
- kaynanam yeni eve tasınınca(sıfır) eskı avızelerını bana vermeye calıstı 3 kere
-eskı klımalarını bıze verdıler- bır ay sonra kendılerıne yenısını aldılar( kazıklandık)
en sonunda bır gun evlendık ama bunlar evlenmeden oldu onlara gıttık benım mutfagımda beyaz murdum cok hevesle yaotırdık maddıyattan oturu uygun halı alamamıstık almak ıstıyorum bılıyolar
onunda mutfagı yenı grı beyaz
dedı bende alıcam ıste ( kendı halısıda yunmu dokumamı ne lacıvert mınt mavısı kremlı boyle eskı zaman halısı gıbı ama 3-4 senelıktır) bır gun gıttık dedıkı su halıları sana vereyım mutfagına koy ben yenısını aldım( benımde ıdare edecek halım var ) senınkıne uyar cartlatır mutfagını dedı
bende dedımkı senın kullanmadıgını benmı alıcam dedım bır guldum
eısm babam kardeslerıde ordaydı
kadın benı bulsa ısırcakta ben msuade etmıyom
da ıkı gun once kayınepdeırmın bana aldıgı araba susu(pembe pantere) onun ıcın bıle bısey dedıde bende cevap verdım ama kadın benı bır gun yolarsa o olcak
ben sevıyorum kotude olmak ıstemıyorumda benı eskıcı sanıyor herhalde
Birileri mallık mı dedi?
Benden âlâsı var mı burda? Varsa çıksın meydânee, yarışalım
hemde nasıl
Allahtan bende biraz cazgırım yani
sessiz olsaydım üzerimden geçerlerdiii
:)
evet benimde jeton sonradan düştü
Oğlu Hakkari'de askerken dönünce evlenicem anne derken
Sağ döner mi oğlum diye dua etceğine
Evi tadilata sokması, mobilyaları yenilemesi bizi o binaya sokmak içinmiş demek dedimde yemedim hayret
Ben sabırlıyımdır ama bi yere kadar
Ve o noktadan sonrasını da kimseye tavsiye etmem
1,5 yıl önce oldu bu olaylar yani kızı bekardı, şimdi de nişanlı zaten henüz evlenmedi
Evlenmeden oyuyolar damat adayının gözünü
ya konular böyle olunca hiç merak uyandırıcı ve eğlenceli olmuyor sanki
Her yöndentabi bürodan büroya patrondan patrona değişiyodur
Bizimki çok sıkıcı ve despot bi yönetimdeydi
Çıt çıkaramıyoduk
Birbirimizle bile msn den dedikodu yapıyodukiş arkadaşlarımızla
Şirketten şirkete de değişmekle beraber
Saatleri belli
Çok personel olduğundan iş yükün daha hafif oluyor
Adam akıllı bi iş bölümü var vs.
O yüzdendir ki buralara girmeye vaktim var
Hıı anlaşıldı sen kötü gelinsin, iyi geline iyi kaynana denk gelmiyor hiçbenim kaynana iyi tuzum kuru ondan açmıyo bunlar beni
mallar kralicesi benim ama litfentahtımı vermem
Bizimki de biraz despot, face bile yasak ama kim takar o görmeden işimizi hallediyoruz bizBizim de saatler belli, 46 dosyamız var 30u bilanço. Herkesin mükellef listesi var, herkesin sorumluluğu belli. Patron dahil toplam 4 kişiyiz :) O yokken üç eleman bir olup aynı masada okey oynuyoruz falan Cumartesiyi de tatil yaptı, mis yani...
kayınvalıdemler 1 ay once araba aldılar
aslında hep aklımdaydı araba bır nazarlık bısey almak
neyse bu bızım araba mevzusunda ben fıesta pembede cok ısrar edınce kp demıstı ıcıne pembe panter alıcam hedıye onur kullanır artık arkayada yumusadık artık yazdırcam dıye neyse pembesını bı turlu bulamayınca sıyahını aldık bılıyosunuz surecı ben babama dedımkı pembe panter ısterım ıcıde arabanın vısne curugu ya
neyse uc dort kere ısrarladım sakayla karısık
bursaya gıttı hafta bası oradan almıs cok zor bulmus dun gıttım kaynanam dedıkı bak baban sana pembe panter almıs ben hanı bakım ayyy baba tesekkur ederım dedım tam elıme aldım kaynanam dedıkı sen bıze almadın ama bak baban aldı dedı
bende gulerek olsun sız buyuksunuz dedım guldum onurada bak annen laf soyledı bana dedım herkez guldu
kopyaladımm
Hıı anlaşıldı sen kötü gelinsin, iyi geline iyi kaynana denk gelmiyor hiç
Yıaakkk yaaağğ nerden belli? Taç da benim taht da benim bi kere
Bizimki de biraz despot, face bile yasak ama kim takar o görmeden işimizi hallediyoruz bizBizim de saatler belli, 46 dosyamız var 30u bilanço. Herkesin mükellef listesi var, herkesin sorumluluğu belli. Patron dahil toplam 4 kişiyiz :) O yokken üç eleman bir olup aynı masada okey oynuyoruz falan Cumartesiyi de tatil yaptı, mis yani...
okeye dördüncü lazımmı
Hıı anlaşıldı sen kötü gelinsin, iyi geline iyi kaynana denk gelmiyor hiç
Yıaakkk yaaağğ nerden belli? Taç da benim taht da benim bi kere
biri mallıktanmı bahsetti
elmo bu konuda gecerım anacım senı :):)
Yok yok sen kötü gelinsin, kesin kadını korkuttun bişey yaptın da, naptın söyle ben de benim kaynanatöre yapıcamyok be
bende iyi gelinim daha bir kez bile tartışmadık biz kırmadık birbirimizi
e tabi sorun edersen sorun çok ama sorun etmiyoruz ikimizde geçinip gidiyoruz
Sizin iyiymiş ya Allah bozmasın
Yok yok sen kötü gelinsin, kesin kadını korkuttun bişey yaptın da, naptın söyle ben de benim kaynanatöre yapıcam
Dört dörtlük olmasa da dört üçlük bir patron işte, Allah razı olsun
ex kv ile bizi anne kız sanarlardı annecim yavrum hep öyleydik
kp derlede öyle ağlayarak ayrıldım onlardan
kim ne derse desin hala anne baba diyorum başka sey diyemem
son 7 yılım kendi ailemden cok onların yanında gecmişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?